Money CAN buy you happiness

Denna dag sög. 

Vädret har varit dålig. Kallt, blåsigt och regn. Sen på Historia lektionen så skrev jag endel om Norrbottens historia, och såklart så sparades de inte. Det var kallt i klassrummet så jag frös på engelska lektionen, sen när jag skulle på lunch så var kön så lång så det hade tagit en timme att få min mat. Plus att de var taccos. I en dels ögon så är det " Ååh taccos på skolan, gud va gott" För mig är de " Kaos, mat överallt, ljud och massa folk. " Så jag och Frida gick till Baan thai och åt Lunch buffé. Åt så mycket så jag fick ont i magen. 

Sen hade vi en Naturkunskaps lektion, vilket var en jävla plåga. Frida var jobbig hela lektionen och den andra tjejen vi jobbade med. Dom gjorde allt fel och då orkade jag inte bry mig, så jag satt och målade/ritade hela lektionen. Sen så skojjade den andra tjejen om att jag inte hade gjort nått. Då blev jag less, för det första var jag sur, och för det andra så är hon fan trög så hon ska bara vara tyst. Ville fan attackera henne som en galning till låten " Gangnam style " ( Tror det skulle vara kul att hoppa på någon i takt till den låten ) 

Sen så åkte jag buss hem till Frida ( med Frida såklart ) och var trött som fan, tänkte bara på att sova hela vägen till henne, satt och pratade lite med hennes nyköpta fågel. Den bet mig lite och så, sen gick jag hem, precis innan jag skulle gå och lägga mig så bläddrade jag i en tidning och såg att dom säljer en zebra matta för 99 :- !!!!!! Så jag sa till mamma 

- Nu far vi och köper den här!!! :D <3
Och då ska vi samtidigt kolla på skor åt mig och lite saker till Morris. 

Nu ska jag fixa mig och springa till bussen i det pissiga vädret! Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback