Ensamhet.

Sitter återigen ensam hemma, mamma är hos en kompis men kommer nog snart :) Har inget emot att vara ensam men det kan vara lite väääl ensamt, som just nu. Då jag känner mig så ensam så jag pratar med min katt i hopp om att han ska svara på mina frågor..

Har lagat mat och lyssnat på musik hela dagen, ska kanske plugga till Idrotts provet om ett tag. Sen blir det väll också att läsa lite NO och fysik. 


Har inget mer att säga så jag ska nu fortsätta underhålla min katt med mina sånger och skämt ! 
CYA 
2NE1 News: 2NE1 Wins Best Female Group in Germany’s 2011 Remarkable Awards

 


 

 

This are the second remarkable awards – the German Korean Entertainment Awards. These awards are voted by German fans.

———-

/// Best Female Group

2NE1
Brown Eyed Girls
Girls’ Generation
miss A
Secret
Sistar
T-ara
Wonder Girls

WINNER: 2NE1

/// Best Rap Performance

GD&TOP – Knock Out
Illinit – Lost (feat. Hwayobi)
MR.Room9 – Good Bye
Okasian – You’re The One
Tablo – Bad (feat. Jinsil)
Tablo – Tomorrow (feat. Taeyang)
Verbal Jint – You Look Good (feat. The Black Skirts)

WINNER: Tablo – Tomorrow (feat. Taeyang)

/// Best Male Group

BEAST
BIGBANG
CNBLUE
Infinite
JYJ
MBLAQ
Super Junior
TVXQ!

WINNER: BIGBANG

/// Song of the Year

2NE1 – I am the best
BEAST – Fiction
BIGBANG – Tonight
Girls’ Generation – The Boys
MBLAQ – Mona Lisa
JYJ – In Heaven
ReBorn – You With Me
Super Junior – Mr. Simple
Tablo – Bad (feat. Jinsil)
TVXQ! – Before U Go

WINNER: BEAST – Fiction

/// Most Remarkable Artist of the Year

WINNER: Tablo


M-flo ft 2NE1

En reativt ny låt, men den är inte så bra, tycker inte om dom där "M-flo" Men park bom är lika bra som vanligt.Park bom börjar sjunga ungefär vid 01.00

2NE1 News: Will.i.am Parties and Works with 2NE1 in Seoul

A series of recent tweets by world-renown artist and producer, will.i.am revealed that he is out and about in Seoul, Korea with none other than the ladies of 2NE1.

He posted several tweets with several photos of himself partying with 2NE1 at a club. His tweets revealed that he was out with his fellow Black Eyed Peas member apl.de.ap. Also, Minzy was not able to join since she is underage.
 

It was also reported that will.i.am’s production for 2NE1′s American debut album is in full throttle. Currently, will.i.am is traveling around the world as a spokesperson for the Intel Ultrabook promotion. It is said that he is writing music through the inspirations he received from visiting different cities around the world. He came to Korea to promote Intel’s Ultrabook as well as to meet up with 2NE1. Ten tracks have already been produced at the moment and it is expected that more will be produced during this encounter.

Sources from 2NE1′s side stated on February 27, “will.i.am is planning to spend a lot of time with 2NE1 to discuss about the production. will.i.am is showing great passion – he even asked for a recording studio to be prepared in Korea. We will expect to see more details around 2NE1′s US debut through this meet.”

Check out the photos of will.i.am with Bom, CL and Sandara from will.i.am’s Twitter!ÄNTLIGEN

Åååh ! Änligen <3 FAN VAD JAG ÄLSKAR MIN MAMMAAAA !!!!!!!!!! TACK

Har tagit bort alla ledtrådar till vad det är för nått jag har beställt, det ska bli en överraskning och jag vill inte "jinx it"

Banana

Sitter här i mitt rum men frida och lyssnar på Banana song. Vi har haft en väääldigt luugn helg. Åkte till henne i fredags och stannade där tills Lördag morgon, då åkte vi till luleå. 

Vi hade "9:ornas konsert" i tordag och fredags, vet inte om jag har bloggat om det men det gör väll inget? Det var närvöst men det gick fan bra, för våran klass var bäst. 


Orkar inte blogga så mycket för jag har nästan ingenting att blogga om. Vi får se om det blir något inlägg senare ! CYAA !

Call me karma, and karma is a bitch

May my hateful fans live long so they can see me magical progress.

Park Bom


1- Get out of my face!

2- Get your hand out of my face!

3 - Buuhu! so what?!

" Oskar var snäll nu ! "                               " What ever..."

Cant nobody hold us down ! 

Hy vård

Tänkte fördriva tiden lite och ge mina råd på hur man får förbättrad hy. 


Vatten

Börja med att dricka mycket vatten. Vatten renar kroppen ocg därmed din hud, din kropp kommer tacka dig. Försök dricka en liter om dagen eller mer om det går. Jag dricker så mycket jag bara kan, jag C-vitamin är också bra och gott att ha i vattnet. 


Mat och vitaminer

Ät nyttig mat och försök undvika så mycket feta produkter, för det kan leda till fet och äckligare hud. Men att äta vitaminer är MYCKET bra för hela kroppen och din hy. Biotin är special gjort för hy,hår och naglar. Vilken får din ny att bli finare och ditt hår och naglar att växa snabbare. Jag tar vitaminer med mycket Biotin endast för att öka chansen att få tjockare och längre hår sen få bättre hud. C-vitamin är också bra för huden, och massa massa massa fiskolja! 


Tvätt

Tvätta ansiktet regelbundet är också viktigt, vilket alla vet. Men vad alla kanske inte vet är att ditt ansikte är fullt med små små hårstrån. Och i varje hår säck så produceras olja som ska få din hud och det specifika hårstråt att må bra. Om hårsäcken blir igentäppt av smuts så kan inte oljan komma upp till ytan och då bildas först en pormask, sen desto mer olja som produceras så blir det till slut en finne. Att tvätta huden med varmt vatten är bra för då avlägsnar all smust från huden och chansen att hårsäckarna täpps igen blir mindre. Men huden blir lätt torr då och speciellt på vintern. Då kan man ju använda ansikts krämer som återfuktar med det är inte heller alltid bra, för endel kanske täpper igen hårsäckarna igen. Så då kan man bara massera ansiktet med dina händer så oljan i varje hårsäck kommer snabbate upp till ytan och sen kommer det inte produceras så mycket mer under dagen. Men kom ihåg att tvätta ansiktet med kallt sen varmt vatten är något av det bästa för huden, kallt vatten tar bort fett och äckelheter, sen varmt vatten öppnar porer och låter huden att andas. Efter man har tvättat ansiktet så ska man INTE skrubba eller gnugga bort vattnet, utan man ska försöka att "dutta" bort vattnet, för huden är känslig och det är inte bra att vara våldsam med den. 

Ansiktstvätt är också bra, sådana som öppnar porer och tar bort pormaskar tex. Jag rekomenderar Neutrogena visibly clear ( den i mitten ) och ACO Deep Cleansing. Men man kan bli lite torr och då masserar man bara ansiktet lite. Jag rekomenderar att inte använda acne borttagande vättskor eller krämer så länge man inte har acne. Kanske man kan använda på en finne för att torka ut den och bli av med den snabbare men inte över hela huden så dom delar av din hud som är ren och fin. För då kan dom delarna torka ut och då får du många många finnar där. Jag hade det lilla problemet för jag trodde det hjälpte. Men det blev bara värre, så nu använder jag bara acne vätska ifall jag får någon äcklig finne som jag vill bli av med FORT. 

CYA ! Det blev ett äckligt inlägg men ! 


P.S Jag har tagit mycket fakta från andra människor så ni vet, och endel kanske inte stämmer inte på er, men alla är ju olika !

Harry potter is my escape

Nu ska vi ha ett litet "depp/emotionellt" inlägg. Jag vet att många tycker jag är töntig eller bara barnslig för att jag är så besatt av Harry potter. Men jag har faktist alltid upplevt att Harry Potter filmerna har varit en safe-zone. Att om jag har bråkat med mamma, eller om min mamma och mina bröder har bråkat så har jag kunna springa till Moa och kolla på Harry Potter filmerna och drömma mig bort till Hogwarts där varken mamma eller någon annan kunde skrika på mig eller vara arga. Det fanns en period då jag inte kollade på Harry Potter men då sökte jag tröst hos fel folk och umgicks med dåliga personer. Men nu så har Harry Potter blivit min "escape" igen. Där jag kan gömma mig från Matte läxan eller Svenska provet, och istället för att oroa mig för hur det ska gå på nästa quidditch match och hur Harry ska kunna komma undan lord Voldermorts trollformler. 


Jag älskar både filmerna och boken jag har läst, jag vill inte inse att filmerna är slut och böckerna också är slut. Jag vet att jag inte alltid kommer sitta i mitt rum och säga besvärjelser, men som Rupert sa "Each and every person, not only in this square ..But also watching around the world who will see this film, and who've followed these films over tha past ten years will carry this story with them for the rest of their lifes" Jag VET att jag kommer värdera Harry Potter böckerna resten av mitt liv, kanske inte like mycket som jag gör idag men jag kommer fortfarande ha i bakhuvudet att "kärlek är det starkaste som finns" och jag kommer aldrig låta någon ändra på det. 

Jag samlar på trollstavar för att 

1- dom är coola

2- Allt känns mer verkligt då

3- Dom ser ju exakt ut som dom riktiga, daah?! 


Men nu ska vi inte sitta och dalta med det här nå mer. Vill inte öppna mig fööör mycket nu ;) Istället får ni se ett klipp som får mig att nästan gråta. 2NE1 News: Swizz Beatz Hopes to Work on 2NE1-Rihanna Collaboration

 

Swizz Beatz has expressed his will to produce a collaboration between Korean girl group 2NE1 and U.S. pop star Rihanna.

At a press conference held in Seoul on Monday announcing a partnership between Swizz Beatz’ production company and local media agency O&media, Beatz told 10Asia that teaming up 2NE1 with Rihanna is one of his many goals.

“K-pop stars have a lot of potential… I found a new expression in K-pop. The world is open for new things,” he told the magazine. “This partnership is the beginning of history.”

A producer, designer, rapper, DJ, painter, CEO, professor and marketing manager, Swizz Beatz, one of the most talented figures Hollywood, is taking another leap by attempting to bridge the music world between East and West.

Through the partnership with the agency in Korea, Beatz will be producing albums from the two countries and assisting them on entering each other’s market as well as making cross-region collaborations with A-list musicians.

Separately, the companies stated in a press release that artists from both firms including Alicia Keys, who is also the wife of Beatz, are planning to produce joint albums under Beatz’ direction.

To add to the fast-developing partnership of the two companies, they are currently training 15 soon-to-be artists to be unveiled in the latter half of this year.

“We will be making a ground-breaking announcements happening in the near future,” the producer noted.

A nominee of last year’s Grammy Award’s Best Rap Performance, he also has worked with major world-class celebrities such as Madonna, Bono, U2, Lady Gaga, Britney Spears, Jay Z and Eminem.
Story of my life

Var och handlade med min mamma på Storheden. Fast än jag inte ville för jag är så trött så jag orkar inte leva. Men men, när vi kom fram till Ica Maxi så gjorde jag det kloka valet att sätta mig på en bänk istället för att springa med mamma i affären. Bara efter 5 minuter så kommer en äldre man och sätter sig brevid mig, han är smal och har lite vitt hår på skallen och lite utspritt i ansiktet. Han har nå slags sandaler blandat med tofflor istället för skor också. Så när han sätte sig, så börjar han ställa frågor lite halvt högt, men sen svarar jag inte, så då svarar han på dom själv. 


Gubbe - mummel mummel... blabla klockan nu ? 

Jag - ..... *suck*

Gubbe - ehm... ja ..em klockan 3...


Sen efter ett tag så blir jag bara mer och mer och mer orolig för han börjat tala högre och det känns som att han ska fråga vad jag heter och om jag vill följa med han till hans etta i boden sen ha våldsamt sex med han flera gånger i läder kläder. Så jag går och ställer mig vid kassorna en bit bort och mamma kommer nästan på en gång. Sen var det inte mer med det. 


Och på busshållsplatsen så kommer en lite väl full kille och pissar. Sen sätter han sig brevid min mamma och säger " Hej !! Rikard heter jag !!! " och räcker ut handen i hopp om att min mamma ska hälsa tillbaka och säga hennes namn...

Mamma - Jaha. trevligt...

Och hon had en liten "bitch-ton" i det hela. haha love her ! 


MEn jag blir så less för det ska alltid komma gammla gubbar och "stöta" på mig. Sen hoppas jag alltid att när jag säger " Jag är en kille. " att dom ska gå iväg men NAE ! Då blir dom typ mer intereserad och försöker bara mer ! Fyffaaaaan. BLÄ! Gå hem och runka eller något. Håll inte på med små barn. 


På skolan så uppdatarade vi datorerna så nu är dom ännu mer komplicerade för musen är helt bakvänd och hela datan är typ konstig. 


Nu ska jag hjälpa mamma med maten sen ska jag se på Big bang theory och äta mina M&M med äckel nötter i ! 


CYA REKLAM


Om jag hade burka...*suck*
Nose job next ! 
Vi ses där nere !


Har inte mycket att skriva, så jag lägger mest upp bilder. Ser film på TV men det är reklam nu så jag tänkte blogga snabbt. Har städat mitt rum nu riktigt ordentligt och allt katt hår som fanns i mitt rum är nu borta ! Man kan fan bygga en ny katt med allt hår Morris släpper !!

Men nu börjar 007 filmen igen så vi ses !!! 

CYA

It makes you look dumb !

Har du någonsin bråkat med en vän, sen har den personen låssats som att ingenting har hänt nästa gång ni ser varandra? Well i have. And let me tell you, it's a pain in the ass ! 

Jag bråkade med en person som vi kan kalla... X. Orkar inte gå på vad och när för det var ett tag sen, men för kanske... 4-5 veckor sen så satt jag och Frida på Max i stan och åt. Och då kommer X gåendes genom Max och sätter sig en bit bort från mig, men efter bara 5 minuter så känner jag hur någon greppar tag om min hals lite lätt bakifrån. Kalla och beniga händer ! Och vem fan är det inte om X

X - Hahaha heej, vad gör niii häär ? 

Jag- ehm... hej ? äter....

X - Aha okej, asså du typ "Vad händer JAO?!" 

Jag- ha... jaahaa....


Anyways! 

Jag hade reagerat anorlunda om jag visste att X var på väg mot mig och på väg att förstöra min aptit. Men X brukar normalt inte beté sig så, jag blev ju så klart chockad. För om jag hade sett X gå mot mig så hade jag ju "förberett" mig på problem och bara kastat mitt Frisco mål på X's ansikte. Men jag var bara "artig" och svarad på X's frågor och sen var det inte mer med det. 

But what it comes down to is... Vem fan gör så ?! Om du vet att jag inte gillar dig, varför ska du då komma och ta på mig när jag äter ?! That's just rude ! And it makes you look stupid and dumb !  

Militär träning

Försov mig idag också, fast jag orkade inte gå på hela engelska lektionen så jag satt hemma i typ en timme innan jag började gå mot skolan, det var en lung vanlig dag med små skämt här och där. Sen hade vi idrott. Två i klassen hade lektionen idag och dom DÖDADE mig ! Vi skulle springa runt idrotts hallen och hoppa över plintar och det var två lag som jagade varandra. Det var det jobbigaste jag varit med om, jag smubblade nästan på mig själv, sen puttade Emma mig över plinten så jag höll på att dö, sen sprang man där som en galning. Kändes som att man var på militär träning av högsta och tungaste grad! Och efter det hade jag omprov i Musik, ni vet.. det provet jag fick i åttan :) 


Det provet gick bra, men sen hade jag tydligen ett mattematik prov om statistik. Dom måste så klart ha " Medelvärde" och "Medianvärde" VARFÖR KAN DOM INTE HETA Tevelvärde, och Melianvärde ? Jag blandar alltid ihop Medelvärde och Medianvärde, hade varit mycket lättare om dess namn inte var så lika varandra!! Så jag har ett Matte prov att göra nästa Torsdag... Eller justja, vi har ju en konsert som ingen bryr sig om ! Eleverna kommer för att dom MÅSTE. Föräldrarna kommer för att det är ju deras barn som uppträder så dom MÅSTE. Sanningen är att ingen förälder vill, men att om dom inte kommer så är dom en dålig förälder så dom måste palla deras rövar till Tunaskolan och sitta på osköna fula stolar ( som inte kan ha kostat mer än 20 kronor styck ) i timmar och kolla på massa ungdommar som hatar livet en kort stund endast för att deras musik lärare hotar med att man inte får godkännt om man inte stor på scenen och spelar två toner om och om igen inder 3-4 minuter och sjunger lite halvt tyst. 


Medvänliga hälsningar : En sur, irriterad Oskar ! CYA !

2NE1 News: 2NE1 to ralease new Japanese single in March

Blackjacks are buzzing over hints alluding to 2ne1‘s new Japanese single!

On February 15th, Sandara Park and Minzy updated their me2days with announcements about 2NE1′s upcoming release.

The clues began with Sandara’s post, which included a picture from the girls’ photoshoot. 2NE1′s speedy news correspondent wrote, “What’s up?!? Everybody SCREAM~!!! [It's] Nothing ^_^ Just because I’m bored…


At first, many believed that she was just goofing around for a new selca. But then a few eagle-eyed fans noticed that she was sporting blunt bangs, a dramatic new look that would typically accompany new musical projects.

 

Suspicions were confirmed after the group’s maknae member, Minzy, wrote:

“2NE1 JAPAN SINGLE <Scream> 2012. 03. 28 Release!!! Please look forward to it^^”

She then attached a photo of her new hairstyle, which is longer this time but still carries a bold color.
That makes my pussy wet !eehm.... what kind of challenge ? Tja vad brukar du göra en ondag kväll? Jag brukar sätta lite glitter på skallen och känna mig fin.

OMG

You do not understand how shocked I was when iI realized the Gary Oldman was in Harry Potter and that he played Sirius Black. I recognized Gary's voice and eyes so I googled his name and I saw Sirius Black !Starships
Blerina, suck on that !

Wörd

I don't wanna say it, so i asked Snooki to say what i think of you !Guess who thiis iis?


Den dagen..

Den dagen jag blir rik! Jag kommer spendera såååå mycket pengar på onödiga saker så det inte finns! Och jag kommer vara snobbig och världens bitch! För om jag har mycket pengar kan jag ju köpa vänner!!! Och jag skulle hjälpa alla djur, och köpa såååååååååå mycket iphones och LV skit !!! 


Bahebak Ana Kteer

Hej hej svenska folket ! Idag vaknade jag rätt så sent, kl 07.36 så jag fick stressa på morgonen. Men jag kom i tid och gjorde klart ett självporträtt. Blev inte så nöjd med den men läraren tycke om den så. Sen hade vi ju redovisning i engelska, och så klart så fuckade min röst up sig så jag lät som en sjuttio årig gammal gubbe som hade rökt i femtio år! Och pga det så läste jag inte klart allt jag hade skrivit. Men det får duga, för ingen annan än martin, jens och erik verkade bry sig. Sen efter det så hade vi lunch och Matte prov, jag hade inte pluggat någonting till det provet, men sarai hjälpte mig att förstå lite, och det var inte så svårt och det känns som att det gick bra. ( håller tummarna ) Dör lite varje gång jag hör den här låten


CYA

HA!


Redovisning

Ska redovisa inför klassen i morgon på Engelskan om övervikt i amerika och svergie. Är inte så närvös som jag skulle ha varit för ett / ett halv år sen. Men vi får se hur det går, Blerina är i min grupp och INGEN kommer fatta vad hon säger! Ska nog kolla lite bloggar och kanske göra lite matte så jag ska bli trött, jag somnade kl 06.00 igår och sov ett bra tag, hoppas bara jag inte sov föör länge så jag kan somna i tid ikväll..


Hon hade Canser och ändå var hon med i filmerna! RESPEKT BROOSHAN.

Vars sitter problemet när man porr camar med främlingar kl 19.12 ?! 


CYA

2NE1 News: 2NE1′s “I Am The Best” the only non-Englsh song included in House Nation Platinum 2


It has been revealed that 2NE1 will be included in an upcoming premium compilation album in Japan.

 

2NE1′s hit single “I Am The Best” will be in included in the sequesl to the top-selling mix CD “HOUSE NATION PLATINUM” set to be released on February 15, indicating the group’s global success.

 

The compilation is described as 100% packed with party music, a non-stop mix of 25 songs to pump up the dance floor. It will include songs from 25 global superstars including Lady Gaga, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Mariah Carey and Rihanna.

 

“I Am the Best” will be the 17th track on the album, making 2NE1 the only Korean artist to have its song featured.

 

1. Lady Gaga – Poker Face

2. The Black Eyed Peas – Don’t Stop The Party

3. Justin Bieber – Somebody To Love

4. Daft Punk – Derezzed (Remixed by Avicii)

5. Owl City – Galaxies

6. Kelis – Acapella

7. Diddy – Dirty Money, Skylar Grey – Coming Home (Dirty South Remix)

8. Jamiroquai – White Knuckle Ride (Alan Braxe Remix Radio Edit)

9. N★E★R★D – Hot-N-Fun (Starsmith Club Remix Featuring Nelly Furtado)

10. Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night

11. Timbaland – Morning After Dark (Chew Fu 2016 B-Boy Fix Remix)

12. Selena Gomez & The Scene – Who Says (Bimbo Jones Club Remix)

13. Nelly Furtado – Night Is Young

14. Marie Digby – Part Of Your World (DAISHI DANCE remix.)

15. Keri Hilson – Pretty Girl Rock (Cahill Club Remix)

16. Mariah Carey – Obsessed (Jump Smokers Remix)

17. 2NE1 – I AM THE BEST

18. Nicki Minaj – Check It Out feat. will.i.am.

19. Spankers – Everyone’s a DJ

20. Jeniffer Lopez – On The Floor (Radio Edit – No Rap)

21. Rihanna – S&M

22. Taio Cruz – Break Your Herat feat. Ludacris

23. Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema

24. Booty Bronx & DJ YUMMY – WoW (DJ YUMMY Remix)

25. Caramel Pod – Welcome To Tokio has been revealed that 2NE1 will be included in an upcoming premium compilation album in Japan.
2NE1′s hit single “I Am The Best” will be in included in the sequesl to the top-selling mix CD “HOUSE NATION PLATINUM” set to be released on February 15, indicating the group’s global success.
The compilation is described as 100% packed with party music, a non-stop mix of 25 songs to pump up the dance floor. It will include songs from 25 global superstars including Lady Gaga, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Mariah Carey and Rihanna.
“I Am the Best” will be the 17th track on the album, making 2NE1 the only Korean artist to have its song featured.
1. Lady Gaga – Poker Face
2. The Black Eyed Peas – Don’t Stop The Party
3. Justin Bieber – Somebody To Love
4. Daft Punk – Derezzed (Remixed by Avicii)
5. Owl City – Galaxies
6. Kelis – Acapella
7. Diddy – Dirty Money, Skylar Grey – Coming Home (Dirty South Remix)
8. Jamiroquai – White Knuckle Ride (Alan Braxe Remix Radio Edit)
9. N★E★R★D – Hot-N-Fun (Starsmith Club Remix Featuring Nelly Furtado)
10. Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night
11. Timbaland – Morning After Dark (Chew Fu 2016 B-Boy Fix Remix)
12. Selena Gomez & The Scene – Who Says (Bimbo Jones Club Remix)
13. Nelly Furtado – Night Is Young
14. Marie Digby – Part Of Your World (DAISHI DANCE remix.)
15. Keri Hilson – Pretty Girl Rock (Cahill Club Remix)
16. Mariah Carey – Obsessed (Jump Smokers Remix)
17. 2NE1 – I AM THE BEST
18. Nicki Minaj – Check It Out feat. will.i.am.
19. Spankers – Everyone’s a DJ
20. Jeniffer Lopez – On The Floor (Radio Edit – No Rap)
21. Rihanna – S&M
22. Taio Cruz – Break Your Herat feat. Ludacris
23. Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema
24. Booty Bronx & DJ YUMMY – WoW (DJ YUMMY Remix)
25. Caramel Pod – Welcome To Tokiohas been revealed that 2NE1 will be included in an upcoming premium compilation album in Japan.
2NE1′s hit single “I Am The Best” will be in included in the sequesl to the top-selling mix CD “HOUSE NATION PLATINUM” set to be released on February 15, indicating the group’s global success.
The compilation is described as 100% packed with party music, a non-stop mix of 25 songs to pump up the dance floor. It will include songs from 25 global superstars including Lady Gaga, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Mariah Carey and Rihanna.
“I Am the Best” will be the 17th track on the album, making 2NE1 the only Korean artist to have its song featured.
1. Lady Gaga – Poker Face
2. The Black Eyed Peas – Don’t Stop The Party
3. Justin Bieber – Somebody To Love
4. Daft Punk – Derezzed (Remixed by Avicii)
5. Owl City – Galaxies
6. Kelis – Acapella
7. Diddy – Dirty Money, Skylar Grey – Coming Home (Dirty South Remix)
8. Jamiroquai – White Knuckle Ride (Alan Braxe Remix Radio Edit)
9. N★E★R★D – Hot-N-Fun (Starsmith Club Remix Featuring Nelly Furtado)
10. Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night
11. Timbaland – Morning After Dark (Chew Fu 2016 B-Boy Fix Remix)
12. Selena Gomez & The Scene – Who Says (Bimbo Jones Club Remix)
13. Nelly Furtado – Night Is Young
14. Marie Digby – Part Of Your World (DAISHI DANCE remix.)
15. Keri Hilson – Pretty Girl Rock (Cahill Club Remix)
16. Mariah Carey – Obsessed (Jump Smokers Remix)
17. 2NE1 – I AM THE BEST
18. Nicki Minaj – Check It Out feat. will.i.am.
19. Spankers – Everyone’s a DJ
20. Jeniffer Lopez – On The Floor (Radio Edit – No Rap)
21. Rihanna – S&M
22. Taio Cruz – Break Your Herat feat. Ludacris
23. Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema
24. Booty Bronx & DJ YUMMY – WoW (DJ YUMMY Remix)
It has been revealed that 2NE1 will be included in an upcoming premium compilation album in Japan.
2NE1′s hit single “I Am The Best” will be in included in the sequesl to the top-selling mix CD “HOUSE NATION PLATINUM” set to be released on February 15, indicating the group’s global success.
The compilation is described as 100% packed with party music, a non-stop mix of 25 songs to pump up the dance floor. It will include songs from 25 global superstars including Lady Gaga, Jennifer Lopez, Justin Bieber, Mariah Carey and Rihanna.
“I Am the Best” will be the 17th track on the album, making 2NE1 the only Korean artist to have its song featured.
1. Lady Gaga – Poker Face
2. The Black Eyed Peas – Don’t Stop The Party
3. Justin Bieber – Somebody To Love
4. Daft Punk – Derezzed (Remixed by Avicii)
5. Owl City – Galaxies
6. Kelis – Acapella
7. Diddy – Dirty Money, Skylar Grey – Coming Home (Dirty South Remix)
8. Jamiroquai – White Knuckle Ride (Alan Braxe Remix Radio Edit)
9. N★E★R★D – Hot-N-Fun (Starsmith Club Remix Featuring Nelly Furtado)
10. Ian Carey feat. Snoop Dogg & Bobby Anthony – Last Night
11. Timbaland – Morning After Dark (Chew Fu 2016 B-Boy Fix Remix)
12. Selena Gomez & The Scene – Who Says (Bimbo Jones Club Remix)
13. Nelly Furtado – Night Is Young
14. Marie Digby – Part Of Your World (DAISHI DANCE remix.)
15. Keri Hilson – Pretty Girl Rock (Cahill Club Remix)
16. Mariah Carey – Obsessed (Jump Smokers Remix)
17. 2NE1 – I AM THE BEST
18. Nicki Minaj – Check It Out feat. will.i.am.
19. Spankers – Everyone’s a DJ
20. Jeniffer Lopez – On The Floor (Radio Edit – No Rap)
21. Rihanna – S&M
22. Taio Cruz – Break Your Herat feat. Ludacris
23. Benny Benassi feat. Gary Go – Cinema
24. Booty Bronx & DJ YUMMY – WoW (DJ YUMMY Remix)
25. Caramel Pod – Welcome To Tokio

Jag blev nästan antastad!!!

Ja, jag blev nästan antastad på skolan. Av en lärare som kallas Frankenstein. Han ville se mig spela naken twister framför han och fyra andra. Sen tjussade jag Blerre 95 på en rullstol och vi hade det kul.


Väntar nu på att Frida ska komma till Luleå, hon tror att jag komme till stan och möter henne med det går ju inte eftersom LLT har som sagt fuckat upp sitt system pga "gangsters" som inte kan förstå att dom inte är mycket mer än skit. Sen när hon kommer vet jag inte vad hon har planerat för planer med vad det än är så kan det inte vara bra. Man får aldrig en lungt dag när man är med den galningen, jag kanske också är galen med den kvinnar sover aldrig !!!!!! 
Jag och mina uteliggare <3

Nationella

Hade Nationella i Svenska idag på morgonen, och så klart så kommer Oskar sent men det gjorde inget. Satt och skrev om att växa upp/bli vuxen. Det gick väll rätt så bra, jag var ju inte dålig iaf. Sen hade vi mentorstid och hade lite "deep talk" med rektorn och bug-eye. Och efter det hade vi idrott ! And i fucking killed it ! Jag gjorde 2-3 mål i fotboll och fick två bollar sparkade på magen, en träffade mig nästan i ansiktet... Får alltid bollar i ansiktet ;) 


Nu efter en tuff dag på jobbet ska jag värma mat och gosa med min lille pussy. Och såklart ska jag se Harry Potter och hoppas på att jag en dag ska jag få fara till Hogwarts. 


CYA

Animals !

Älskar djur mer än människor, om jag skulle måste göra valet " Ska alla djur eller alla människor dö?" Skulle jag säga att alla människor skulle dö. För vi FÖRSTÖR våran planet. Och vi dödar för skojs skull. Vi BEHÖVER inte döda så mycket som vi gör, men ändå så känner människan att det är kul och döda älgar, renar, lodjur och ibland vargar bara för att dom har ätit en ko på någons gård. MEN VAFAAN?! DRA ÅT HELVETTE !!! Hatar att se djur dödas eller plågas, det är lika hemskt som att se min mamma ha ont eller dö. 


Om folk inte kan sluta skjuta Tigrar och Pandor snart (tex.) så kommer dom dö ut. Men inte fan bryr människan om det, så länge dom kan sälja deras fina päls så är dom nöjda.


SKA JAG SKJUTA DIG OCH DIN JÄVLA FAMILJ SEN SÄLJA ERAN HUD PÅ SVART MARKNADEN ELLLER ?!?!?!?!? JÄVLA HOROOOOR!!!!!!!!

Dom nästa som skjuter ett utrotningshotat djur kan brinna i helvettet och ta med sin mamma och pappa, farbror, mormor, syskon, morfar, farfar, farmor, faster, brorson, kusiner, och dess tremänningar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Önkelmed mummel, onkel meratåy ?

Hej heej alla barnen ! Idag har jag tränat med några från klassen till 9:ornas koncert. Ska ju bli kul. Jag ska "sjunga" till Never Say Never. Och spela piano till What makes you beautiful. Mina fingrar måste böjas 190 grader åt alla håll för att jag ska kunna spela en ton!! Men idag så lekte jag mer än var jag övade, för jag är ju en sån där "bad boy" Lekte kurragömma med Carolina, sen med Bleirna, Jag skrämde pisser ut Carro, FO' REAL !!!!!! Sen... *ack stön och pust* Blerina..Hon skulle springa bakom en vägg "backstage". Och ni tror inte fettot ramlar !? Och sen istället för att ställa sig upp i försök på att få tillbaka lite av sin värdighet så ligger hon kvar och rullar omkring och när hon väl lyckas sätta sig upp så ramlar hon ihop igen och hennes mössa flyger ÖVERALLT ! Och jag hade ju inte tid att hjälpa henne för jag höll på att skratta sönder min mage. Sen gick vi hem och jag åt sen smnade jag, och nu ska jag forsätta lyssna på mina melankoliska låtar och kolla på roliga bilder. 
HA ! Hate you ! You killed Bellatrix!!!!!!!! 

.... Only HP Fans know what they are talking about ! 

That's ME ! 

HHAHAHHAHAHAAHAHAHAAA


Det är fel att skratta åt henne, men hon är sååååå GULLIG !!!! Och hon är ju lite små rolig. Hoppas hon får ett bra liv och att hon mår bra !! My obseission

Jag har letat och letat på heeela internet och hela Luleå och Stockholm efter ett par ringar som liknar dom Park Bom har. Och idag... Åååh denna ljuvliga dag så hittade jag en sida där jag kan köpa dom! En del kostar upp till 1780 svenska kronor plus frakt. Men fan det är värt det !!! Jag har köpt massa ringar som liknar dom ringarna hon har, och jag har nästan stått i en kö i en timme för att köpa en ring som liknade en hon hade! 

Plus den hon har på långfingret. Den som har nitar på sig, det gick inte att ladda upp bilden! 


Food!


Hon älskar också att äta ! Just like me


Stannade hemma idag från skolan. Jag hade väldigt ont i huvudet och jag var bara allmänt äcklad av allt så jag mådde illa också. Jag har bara sovit tills nu, och jag planerar att inte göra skit idag! Kanske att jag jobbar matte efter jag har kollat på Harry Potter och hemligheternas kammare. 

Jag är hungrig som faan men vi har INGENTING att äta. Jag önskar jag kunde fota vårat kylskåp så ni fick se hur tomt det är ! Vi har, senap, ost, ketchup ( gammal) sill, rödbetor, oliver, en burk saltgurka ( som är tom ofc ) sen har vi knäckebröd, och bak saker och kattmat.

Me- Mamma är det int dags att handla nuu??

Mom- Men vi ska handla nästa vecka :)

Me- ...Vad FAAAAAAAN ska vi överleva på i en vecka?! MJÖL OCH SALTGURKS-VATTEN MED KNÄCKEBRÖDS SMULOR PÅ SIDAN OM???
Turning Page

Såg nyss klart på Breaking Dawn. And i fuckin' love it ! 


Sitter nu och lyssnar på mindre glada låtar och bloggar. Har igentligen ingenting att skriva för inget speciellt har hänt... Hade en lungn dag på skolan idag. Ingen dog eller så. Och jag har inte gjort någonting på hela dagen. 

Frida ska komma till Luleå ikväll men jag vet inte ifall hon kommer hem till mig direkt eller om hon åker till Tess. Och eftersom LLT har knullat upp sitt system så är det omöjligt för mig att ta mig någonstans. Men jag tror nog jag inte kommer träffa Frida förän i morgon så jag ska jobba matte. Vi har läxa i matte... Vi ska ha gjort sextio-någonting uppgifter till den tjugonde.