Nä vet du vad

Jag kunde inte sova förän jag skrev om det här...

En sak jag avskyr så jävla mycket är överpossitiva personer! Som ser dagen som en härlig sak med massa möjligheter och äventyr. 

Vilken sten bor du under?! 
Har du sett världen vi lever i? Har du upplevt dagens samhälle och dagens ungdommar? Om du ser allt possitivt så börjar jag fan undra vilka svampar du käkar för 67 % av denna värld är neggativ och grotesk. 

Och om du vill behålla din näsa på plats så ska du fan inte säga åt mig 

" Sträva efter dina mål i livet! " 

" Omringa dig själv med possitiva männsikor för att själv bli possitiv!! " 

" Gå inte och dalta på gårdagen, tänk frammåt, varje ny dag är en ny möjlighet för lycka" 

Asså dö! Jag hade en jävla tant på SYNQ som var så, jag "råkade" slå in min axel i henne när jag var påväg ut efter varje samtal. Fick prata med någon annan efter ett tag för jag kunde inte kolla eller prata med denna possitiva kärring. Fyfan... I wanted to kill her. Hon ville att jag skulle skriva ner saker jag vill göra i framtiden, och uppnå, saker som gör mig glad och ORD som får mig att le. Jag skrev Fuck My Fucking Asshole.

Vem bli ler av ett ord?!

Jeez... 


Så nått jag verkligen hatar är såna över possetiva personer som inte kan inse att livet inte är så jävla härligt och fint som dom säger på dom där jääävla if... reklamerna! Jag lovar, om någon kommer och snackar sån sörja åt mig kommer jag ommöblera deras ansikten! 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback