Party like a Millionaire

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle blogga på ett tag nu, men eftersom jag har fått slappa i två dagar nu så kände jag att jag var på bättre humör. Dagen började med att jag vaknade ungefär klockan tio, kände hur äckligt det luktade i lägenheten. Det luktade... "Icke-parfym" You know? Hatar när det inte luktar nån slags parfym. Så jag drog med mig Emma och köpte två doft ljus, body lotion ochbody mist. Ett av ljusen luktar Hazelnut Toffee och den andra typ Frukter. Och body misten och body lotionen luktar typ... Rosor, ville bara ha den för att jag tänkte att jag kunde spraya body misten över hela lägenheten så det iaf luktar gott! Kanske ger bort body lotionen till någon som luktar äckligt. HATAR när folk inte luktar gott, speciellt på bussen eller en hiss. Jag tycker personligen att alla bussar och hissar ( alla allmänna platser ) borde ha deo/parfym till dom som luktar äckligt. Tex om man ska gå in i en hiss, så står det en man eller kvinna och luktar på en innan man går in, och om man luktar äckligt så ger dom en deo och parfym. Så jag slipper stå brevid någon som luktar typ svett och lax bajs! 

Nu sitter jag här och lyssnar på " Party Like a Millionaire " och " Loving U " SAMT " I love you ". Dom här låtarna är lätt mina "sommar låtar " 2012 ! 

Resten av dagen ska jag duscha, städa och kanske dra till kvantum om jag ids. Bara för att köpa nått. Jag ÄLSKAR att handla eller bara vara i stormarknader. Det finns så mycket att kolla på och så mycket roligt folk att skratta åt ! Jag är som en liten unge, färger fångar min uppmärksamhet och om jag tycker nått är kul så skrattar och pekar jag :) Just because I can!  

Jag längtar så förjävla mycket tills Frida flyttar in! Jag har redan bestämmt mig för vad jag ska köpa till henne som inflyttnings present. Nog för att det bara kommer vara jag som kommer ge henne nått, men jag kommer också använda den/dom så de är lungt ;) Och det ABSOLUT bästa är att hon flyttar in typ dagen innan Lule kalaset så jag ska SÅKLART sova över där. Av många olika anledningar.  Men jag måste åka till någon stuga i Kukola men mamma, min morbror och hans två söner. Dom säger stugan är typ jätte stor och att det är soligt. MEN... Stort för MIG och stort för någon utan mentala problem är helt olika! När jag tänker stort så är det.. STORT ! Och om det är litet för mig så kommer jag garanterat bli sur. Men det ska bli kul att sola och läsa Harry Potter i tre dagar. Slippa alla människor. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där i nån timme... Seees! 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback