RANT

Låt oss säga att du har en vän, som kanske är värd... 40 kronor i skönhet. Och du vet att den personen är "pretty out of petty" Är det bara jag som har något emot de? Varför mata dina vänner med lögner och säga dom är typ..värd en 100 lapp i skönhet när dom bara är 40? För en dag kommer vännen inse att "Oj, jag kanske inte är så snygg som mina vänner sa, men då ljög dom ju."  Men om din vän har varit med i en olycka eller så, då är de en helt annan sak och då ska man ju självklart vara snäll. Men när denna 40 kronors vännen börjar tro att den är såå snygg och fin så den blir dryg, kaxig och skryter om ingenting ( den utseénde alltså ) då har det gått för långt.  

Which brings me to my next point of view.

Om du är värd 67 kronor i skönhet, och ser någon som är 80-95 kronor i skönhet, då kan du inte säga "Han är ful" eller "Hon har tunna läppar" eller "Hon har ingen röv" För då är det bara avundsjukan som talar bitch ;) 

Jag kan lätt och säkert säga att i verkligheten är jag värd... 50 kronor. ( 100 kronor, då klassas man som snygg ) Men på bild är jag oftast värd, 80 till 100 kronor. Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback