One year older but not one bit wiser.

Vaknade till mammas fina stämma imorse, då hon sjöng "Ja må han leva". I almost punched the bitch. Klockan var åtta och jag var trött. Men jag hade inget val, jag vaknade, satte mig vid datan och gick igenom Facebook. Sen åkte Mamma och jag in till stan. Jag gick nog på VARJE butik som hade öppet i hopp om att hitta en fin kavaj. Och som vanligt så var H&M det enda stället. Köpte en mörk grå kavaj, den var faktiskt fin,  en vit t-shit ( V ringad ) och ett linne ( Första linnet i hela mitt liv ) och en Cardigan, typ beige/brun. 

Båda mina bröder är hemma hos mig nu och Mamma lagar Carbonara!!!! FYFAN VAD GOOTTT!! Sen ska väll alla sitta och sjunga åt mig och äta tårta... Hate it! 

Kommer ihåg hur de var förut, då mamma spenderade typ 20 000 på ett kalas och alla jag kände kom och alla var helt glada. Nu förtiden regnar det på mina födelsedagar, folk skriver grattis via facebook, max en present och en tårta från Icas frysdisk. Oftast brukar det vara 49 åriga tanter som förnekar att dom fyller år och slutar fira sina födelsedagar i hopp om att dom ska glömma bort sin ålder. Men nu äre JAG som slutar fira mina födelsedagar, gör ingen stor grej av de nu mera. För dom senaste 2-3 åren så har jag planerat en massa  saker och tänk ha fester och sånt... Men de blev aldrig av. Så nu har jag gett upp och tar dagen som den kommer. I meen... It's just a normal day, right? 

Nu ska jag se nån Nalle Puh film och äta chips! 

CYA 


Den är Grå och inte så här blå och ful. Fanns inte bild på den jag köpte.P.S
När mamma såg mig i Kavaj för första gången i hela hennes liv... Reagera hon så här

Jag menar det :s

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback