Pasion 4 fashion,

Jag hade brist på saker att göra, och efter att ha spenderat lite tid med Emma på stan så åkte jag sen hem och kolla på 2NE1 live. Så efter det fick jag för mig att jag skulle bleka och fixa till min blåa Firefly t-shirt som jag köpte till förra skolavslutningen. Mamma tyckte inte om iden eftersom enligt hon var den så dyr ( 200 kr ) men I still did it! Cuz I'm a baaad booy. 

Soo.. Jag sprutade lite klorin på den, badade den i klorin, och satt och skrev med klorin på den, and now it's actually my kind of style. Det står SÅKLART " I AM THE BEST " på framsidan, eftersom jag lyssnade på 2NE1 - I am the best och tänkte jag kunde väll göra en t-shirt inspererad av den låten!

Jag tror slutresultatet kommer bli bra, just nu ser det iaf någolunda bra ut. And it's just getting better!

Och min solbränna börjar sätta sig nu så jag kommer se ÄNNU mer tan ut när jag har den t-shirten! Blue is my color BITCH !  

Snart flyttar Frida in i sin lägenhet på tuna, hennes gammla gård, ovanför Say. Yeeeeey. Kommer säkert bli värsta grannfejden. Hon flyttar in dagen LK börjar, Onsdag, och jag ska hem till hennes nya lägenhet DIREKT när jag vaknar ( vilket kan bli sent ) och hjälpa henne packa upp så vi kan bege oss mot stan och leva ungdoms livet! Sen ska jag såklart sova där!!! Köpa massa saker åt henne och mig som vi behöver, vilket är i stort sätt allt mellan himmel och jord. 

Och nu har det gått sisådär en halvtimme så nu ska jag tvätta rent min t-shirt och testa den! Önskade jag hade Cam på datan så jag kunde visa er, but too bad for you hooker! Ni kan väll stalka mig på stan i helgen så kanske ni får se den! 

CYA 
Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback