Klar!

Klar med den nya bloggdesignen nu! Den blev inte vit som jag ville att den skulle vara, men den blev fin ändå. Och jag får inte bort den rosa texten högst upp på headern. Så vi får väll säga att den är rosa för att jag stöder bröstcanser fonden. Kanske ska lägga till lite saker senare i natt också.


Har försökt att göra enga designer sen 3 år tillbaka med det har aldrig gått bra. Så jag är stolt nu, för detta är första gången jag inte råkar vända alla inlägg och bilder upp och ner när jag skulle ändra färg på texten.


Ska nog sova på en eller två timmar, måste se på lite drama serier och dricka påskmust! 


Hade mitt svenska omprov idag, och det gick sisådär, men läraren lät mig rätta det och se vad jag hade missat så jag skulle klara det till 100%. 


Sen hade jag också ett litet samtal med kuratorn. Det handlade om en viss Emelie som hade varit ledsen för att jag hade antydat att hennes ögonbryn var grymt fula. Och jag tyckte bara det var kul att sitta där och prata om det, slapp ju jobba. Sen så ska vi eventuellt ha ett litet möta med Emelie och kuratorn. Ska bli kul att se hur det går ! 

Nu ska jag nog börja se på drama drama drama! Vi får höras imorgon, ifall jag har tillgång till data, för frida kommer och det är inte alltid man får sitta inne på hennes "födelsedags helg!" 

CYA

Fuck my fucking asshole !

Blir fett less på min blogg just nu. Endel inlägg har blivit helt konstiga och texten hamnar alltid på bilderna och vad jag än gör så blir det fel. Vill inte blogga men vad tänkte bara säga snabbt att jag såg interviewer med "Snooki" och "Jwoww" att dom ska få ett eget program som handlar typ om dom och Snookis barn. Att dom kommer bo i samma hus i troligtvis New Jersey ska bli interesant, speciellt nu när Nichole inte får dricka !


Och jag blir jävligt less för mina grannar lyssnar på låtar från 2003 som var populära då! Och det dunkar i hela min lägenhet! VADFAN ÄR NI DÖVA ELLER FITT UNGAR!?!?!?! 


Sen vill jag ha min blogg vit, vill inte att den ska vara svart för det är så emo.. Suck.

You a stupid hoe

Jag förstår mig inte på tjejer som alltid, alltid, ALLTID ska klaga på hur andra tjejer uppdaterar sin facebook! Om anna svennson skriver " Gilla så lägger jag ut en bild på min mage!" så låt hon! Det är störigt med det fula är att dom flesta tjejerna somklagar på sådana statusar oftast gör liknande saker, eller umgås med såna som skriver sådana uppdateringar! 

Jag tycker fan ska få uppdatera sin facebook hur man vill. Så länge inte JAG stör mig på det :)


Sen tycker jag alltid det är lika kul när folk blir sura och tar åt sig när jag skriver "Vad är det för nytta att klaga på hur tjejer uppdaterar sin facebook? Om dom vill fråga världen vad dom ska ha för tröja så låt dom! Om dom vill ha gillningar så dom ska lägga ut en bild på deras mage så låt dom!?" :) 


CYA

Am I heartless?Detta är väl den exakta reaktionen man vill ha från en av sina bästa vänner? :) Att så fort man visar kärlek eller så tror dom man ligger på ens dödsbedd. hahaha

Denna dag..

Denna dag var den sämsta till en början, kom för tidigt till skolan, ramlade i hallen, allt gick fel på muck-fotot så jag fick sitta där helt normal med bara en mustach/mustaschshcsa . Sen gick mina jeans sönder! Sen märkte jag att några ådror på mina händer börjar synas, vilken är skit fult! Hela dagen var sämst! Och när emma jag och jenny satt i fiket och lekte "jag tog den" så ramlade jag baklänges med stolen! Det gick i slowmotion men sen när jag slog i marken så hamnade jag under ett bord och mina ben var uppe vid axlarna och datan flög nästan i mitt ansikte! Det var ett av det roligaste jag har sett och det tyckte nog alla omkring mig också för alla började skratta :) Sen tror jag att jag fick en liten hjärnblödning eller nått för när läraren sa i vårat hemklassrum att vi skulle gå till 257 så hörde jag " gå till 252" så ja drog med alla på jakt efter 252... Sen säger Emma att 252 är vårat hemklassrum och det tyckte folk om kring oss också va kul för alla skrattade åt mig. Sen då hade vi nationella i fysik, en laberation. Och jag hoppas det gick bra, det känns bra iaf. 

MEN SEN! När jag kom hem, då skrek jag så högt så min hals gick sönder! Såg att mitt paket hade kommit! Som inehöll en Chrome Hearts ring! Den var lite stor så jag fick fixa till den med en hammare, så nu ser den lite mörbultad ut med den passar nogolunda bra nu! 

CYA ska se Real Housewives Of Beverly Hills !

AAH

Fick min ring idag ! Beställde den för ungefär en vecka sen, plus en helg har gått sen jag beställde den! Överlycklig för Park Bom har en likadan ring! ÅÅÅH ! <3

Nu är det bara 3-4 ringar kvar jag måste hitta och köpa ! :D

Onödigt stress

Vaknade 08.01 idag, och skressade sönder för att jag trodde vi hade lektion 08.10. Så jag stressade så mycket jag kudne, jag ramlade och jag han inte mata katten eller nått sånt, hann bara fixa mig lite sen spriiinggaa!!! Och när jag kommer fram till skolan så komemr jag på att jag börjar lektionen 08.50! Nog för att jag bara måste vänta 20 minuter extra, men dom 20 minutrarna kunde jag ha spenderat på att sova eller välja ut bättre kläder!!! 

Idag är muck-fotot och jag och blerina har planerat någonting, lägger ut bild senare, ska inte avslöja vad det är ;) hheheeh


CYA!

People hate me, and i LOVE it

Tycker det är ganska kul att man har haft cirka 200 vänner på MSN. Vissa kände man ju inte dock, men dom flesta kände man ju eller var bara bekant med.  Och sen när man loggar in efter ungefär 2 år utan MSN, så har man bara ungefär 45 vänner kvar, men det är nog bara för att jag har bett alla att "GÅ och dö, fuckshit" Men det var bara för att det var alltid NÅGON som kände behovet av att skriva mitt i en film " Vad gör du? , vem är du med? vill du hitta på nått?".

Haha kanske man var lite väl taskig mot alla när man var 13 år och trodde man var världens bitch. Även om jag verkligen är världens bitch ibland :D 


Idag så vaknade jag med en enda tanke i skallen "kaffe..." Höll på att DÖ för migg huvud gjorde ont ( igen ) och jag var jätte trött. Så efter att jag halsade mitt kaffe med huvudvärkstabletter så var jag redo att fixa mig och möta skolans hemska lektioner! Kom försent på morgonen för " min katt blev lite magsjuk " men jag behövde inte förklara mig. Sen hade vi idrott med en "praktikant" lärare, vars penis syns, toppen av den iaf, och han har väll inte tänkt på att ta på sig kalsonger? Och jag fruktar den dagen då han ska hoppa hopprep framför klassen.. Stackarn! 

Sen hade vi engelska med jag gjorde ingenting, simon lekte hunger games med alla i klassen och såklart så dog jag! Och han var en av dom sista... Bätch! Sen efter lunchen så hade vi SO och jag gjorde inte ett PISS ! Satt och pratade med Blerina och emma och dorcas, sen kastade jag en mugg med mjölk på Dorcas :) 

Sen gick man hem med en hemsk huvudvärk och somnade i sin kalla sköna säng med Morris. Sen väckte mamma mig när hon kom hem och började kasta pengar över mig, för att jag ska köpa dittan och dattan, och göra det och det med pengarna, kommer inte ihåg vad hon sa med vi kan säga att jag skulle köpa ringar och skor! Räknade pengarna och det var bara 900 kr. 
Nu ska jag äta mammas lassange och se på DH ! 


CYA

Hahaha-Älskar att skrämma folk! Har nog skrämt alla jag någonsin har känt. Det är ett av det roligaste som finns!

I videon så är nummer 9 " triple mom scare prank " min favotit ! Dör av skratt

Merp

She haz the longest legs EVER!

Sorry bre

Har både glömt och inte orkat blogga. Men nu ska jag göra ett inlägg och lägga upp en ny challenge! 

Var med Simon idag, vi åt skräp mat och umgicks bara. Vi köpa också jelly beans i "alla" smaker. Ville ha sådana som smakar spya och snorkråka, men det fanna bara goda smaker, fast endel smakade kanel och gräs. Sen hängde Emma efter oss och åt på miss mac medans vi kollade på. Hon köpte typ en inbakad fet pizza med extra ost och mycket beasås. Fat-ass. 


Nu ska jag se på Pokemon filmer och läsa lite HP ! 
Natt inlägg

Har inte orkar blogga idag eller igår, så jag valde att göra ett snabbt inlägg eftersom jag inte kan sova. 


I morgon åker jag med klassen till måthsund ( vet inte hur det stavas ) Jag ska åka madrass med Emma och flera. Så ska jag springa där i fula täckbyxor och hjälm ! 


Kanske öppnar en ny blogg, det enda som hindrar mig är namnet. Vet inte vad den ska heta än, men jag kommer på någonting. 


Nu måste jag iallafall försöka sova. 


CYA

The ones we love

Såg nyss på det nyaste avsnittet av Despeate Housewives. Då dom var på en begravning för Mike blev mördad! Jag har spänt min hals så mycket så det gör ont. Det känns som att jag sväljer ett helt potatis chips! Jag hatar begravningar mest av allt. Att man aldrig mer kommer få se den personen so ligger där i kistan gå. Eller skratta, gråta, sova eller bara andas. Idag så gick jag hem efter lunchen med simon, jag hade så ont i huvudet att hälften hade räckt ! Och jag satt såklart och impuls-rappade om olika Harry Potter karaktärer ! FAN VAD GRYM MAN ÄR ! Sen har jag bakat muffins åt mig och min mamma. Det fick bli vanliga, torra och halvt fula blåbärs och hallon muffins! Men dom gick att äta. Och nu ska jag se på "30 grader i blablablalblaa" på ettan, jag vet inte vad det heter och jag bryr mig egentligen inte, ser bara på det så att mamma inte ska känna sig så ensam. 

Men vi höres !

Vaknade för ungefär en timme sen. Mamma började tjata på mig att jag skulle följa med och handla, men det händer inte på hundra år ! Så jag gav henne en liten inköpslista som jag själv har gjort. Hon tror att jag ska städa mitt rum istället för att följa henne och handla, men egentligen så ska jag sova ! 


Den här helgen har varit så tråkig så hälften vore nog ! Enda gången jag har varit ute ur min lägenhet var när jag och Emma gick till CandyCorner. Sen stod hon och jag ute i en timme och hande dance-battlar och låssades vara japaner i lappland som såg upp på ett norrsken, det var norrsken på riktigt också. 


Sen har jag bara ritat lite grann, men inget speciellt, bara lite bilder på Hogwarts och Peeves. 


Och nu ska jag låssas städa mitt rum så mamma kan åka någon gång och köpa sötsaker åt mig ! 


CYA

Klart!

Mamma kom hem för kanske två timmar sen tror jag, med flera skugg pennor och jag började direkt att rita! Hade ju framme en bild på min dator som jag skissade av och lekte lite med. Blev väldigt nöjd med resultatet ! Det kommer bli mycket ritande denna helg ;) 
( Dålig kvalite på fotot men det får duga )


CYA
( Orginal bild )

Bitches be flying !

Idag när jag, emma, jenny och simon var ute på rasten, så stod vi vid skogen. Och där är en stig som alla rastar sina hundar vid typ. Och idag kom en äldre man med sin mopps ! Jätte söt hund och vi klappade den lite, sen är gubben skulle gå så stannade hunder hos oss. Och gubben ropade ju på hunden att den skulle komma men den stirrae bara på sin husse. Så vi började ju små fnittra för det såg ju kul ut, och precis då kommer två handikappade barn och deras lärare typ, och den handikappade killen börjar flaxa med armarna som att han skulle flyga över en liten kulle som man m´åste gå över för att komma till stigen. Och den andra handikappade, en tjej, börjar RULLA omkring på snöhögen i ett desperat försök att in halka ! Och om hon försökte att inte bli snöig så lyckades hon ju inte!! Och det hände så mycket på 2 minuter så jag fick försöka hålla mig från att skratta ! Känder som att jag svalde en hel annanas, det gjorde så ont att hålla mig !! :p 


Sen idag har inte mycket annat hänt, Emma skolkade och jag och Sara har pratat hela sista lektionen. Men det var en lugn och rolig dag. Nu ska jag fortsätta på min Park Bom bild, hoppas den blir bra ! Mamma är just nu och handlar saker som jag ska använda, tex en skugg penna och mer :p 


CYA

Folk som spelar

Jag HATAR folk som ska spela. Spela rika, snälla, roliga, speciella, kända eller bara viktiga. Vi säger att jag känner en viss person som alltid pratar om VIP och backstage skit. Men att man inte kan inse att om man bor i en småstad i typ lappaland så är det ingen stor sak! Då är det typ ett nytt cafe som har öppnat i stan och man får komma på invigelsen. 

Och när folk spelar som att dom är "kända" för att dom bloggar eller för att dom "var på en fest i helgen och någon sa hej till den". Det är så fult så jag vill spy ! 


Och när man skryter om att man inte behöver göra någonting hemma, vad fan tjänar det för nytta?! Du kommer ju INTE klara dig i vuxenlivet om vi säger så. 

Nu måste jag faktiskt gå, ska ju på en bio premiär nu klockan 23.00 med Charlott perelli och sen gå till VIP avdelningen ( toan) och umgås med skådespelarna i filmen. Sen så måste jag ju stöka lite i min lägenhet för att jag har ju en buttler (mamma) som gör ALLT åt mig :) 
Hejdå bitches !

Man ändras för varje sekund

Har ni någonsin tänkt på att när man gick i 1:an till 6:an så ville man inte vara annorlunda. Utan man ville alltid vara som dom "coola" och om man inte var det blev man mobbad? Och förritiden så mördade man typ folk om dom var annorlunda ! 

Men nu så vill nog alla vara speciella och annorlunda. Och jag kan säga med handen på hjärtat att jag har alltid varit annorlunda, men dom gånger jag inte har varit det, utan försökt vara som alla andra så har det betott på mina vänner, att om  jag inte hade gjort det så hade ingen fortsattit vara med mig. Men med tiden så har jag börjat skita i vad alla andra tycker om mig och mitt beteénde. Förut för nått år sen, så blev jag vän med Frida och då ville jag ju såklart att hon skulle fortsätta vara min vän. Så jag blev "gansgster" barn. Och gjorde dumma saker, hon har själv sagt att hon ändrar folk hon är med. Men jag släppte det där med att göra till mig så hon skulle gilla mig efter kanske... ett år? Och då hade jag redan grävt ner mig i ett hål och kom inte upp ur det. Det var ungefär då jag började skolka och umgås med fel folk för jag trodde det var försent att ens försöka komma upp från mitt lilla hål. Så jag fortsatte gräva ner mig. Men jag känner IDAG att jag inte behöver vänner lika mycket som jag gjorde då. Och om en av mina vänner inte vill vara med mig för att jag klär mig efter k-pop mode än svenskt "mode", så fine ! You think i care?! Jag behöver inte vänner vid min sida för att komma upp på morgonen och gå till skolan, jag har redan levt utan vänner för några år sen och jag skulle inte ha några problem att bara släppa kontakten med mina vänner och leva ensam, Men det enda problemet är att man börjar ju få känslor för sina vänner efter ett tag. Så det skulle vara svårt. 

Jag föredrar att ligga i mitt rum ensam och lyssna på depp-musik. Det är sååååå mycket skönare än att måsta vara ute med folk man kanske inte ens vill vara med och låssas vara på bra humör.

Q&A

Vilken svordom använder du mest? Det är nog "Fan" och "fitta"

Äger du en iPod? noo

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Hade den på klockan sju, men en helg väckte den mig och jag slängde den i väggen.. Så det funkar inte mer

Hur många resväskor äger du? Typ... 2 ? 

Använder du flip-flops?
Nej,

Var köper du dina matvaror ifrån? Ifrån Ica Maxi eller Ica eller Konsum 

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Skulle hellre ta bilden :p

Vilken var den senaste filmen du såg? Den senaste Underworld

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En Iphone och MASSA Chrome hearts ringar !

Har någon någonsin kallat dig lat? Ja.. Nästan varje dag ! 

Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej

Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? 2NE1 !!!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Säkert.. Men jag lyssnar inte alltid på vad alla säger åt mig.

När var senast någon stötte på dig? Typ.. några månader sen..

Vad åt du till middag senast? Vet inte vad det heter...

Använder du huvtröjor? JA !!! :D

Kan du vissla? Det är klart jag kan !

Vem var den senaste som ringde dig? Mamma tror jag.

Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? ALLA är läskiga på nått sätt, antingen är dom 1000 meter upp i luften och snurrar, eller så snurrar dom så snabbt så det är jobbigt !

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja! Alla gör/har det. Och dom som säger att dom inte har gjort det, ljuger åt mig :p

Vilket riktnummer befinner du dig i? Hur fan ska jag veta såna saker ? :O Ibland vet jag inte ens vilket nummer jag bor på !

Tittade du på tecknat när du var liten? Vem gjorde inte de?

Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Tror du jag har räknat arean/kvadratmetern eller ?

Hur många syskon har du? Jag har fyra vad jag vet, kan ju ha flera utspridda lite här och där.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej :p

Vilken film kan du alla replikerna till? Typ.. "Spice Girls The Movie" och " Harry Potter och Fångaren från Azkaban. Svenskt Tal"

Äger du några band t-shirts? Jo en gammal

När flög du senast? Några dagar innan jul...

Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra

Läser du för skojs skull? JA ! :D

Pratar du några andra språk? Svenska, engelska, koreanska, lite arabiska, förstår och kan lite finska, tyska och lite kinesiska.

Diskar du din egen disk? Nej... hahahha

Har du gråtit offentligt? Kanske en gång.

Har du en stationär dator eller en laptop? Båda

Försöker du alltid lära dig nya saker? Så länge jag VILL så lär jag mig nya saker så ofta jag kan :p 

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Nej

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej ? Vafan... Man ska ju "behandla kvinnor lika värda som killar" Så vafan då kan ju tjejen också betala !

Kan du kasta macka? Jaa ! (stolt)

Vem var din favoritlärare och varför? Bengt ! För han har allt i ett paket ;)

Har du dejtat någon av en annan religion? Nej

Vilket var ditt favoritämne i skolan? SO och bild ofc :D

Gillar du att flyga? Nej !!! Människan föddes utan vingar för en anledning ! 

Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Bara dom kan klara av att leva med mig så duger dom :) But that aint happening

När sov du senast på golvet? Säkert för någon helg sen :p

Vilken är din favoritdrink? Vodka ! hahaha

Gillar du din boende-situation? Ja.

Vilken är din mammas hemstad? Kukola eller vad fan det heter :p

Din pappas hemstad? Svinstian !

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Ibland 7 timmar, ibland typ 10 :p

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ja haha ända sen jag började skolan

Vilken är din favoritfrukt? Annanas.. Och saltgurka ! :)

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Beror på hur mycket snabbmat jag har ätit den veckan :p

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ja men det är inte ofta jag vet hur man stavar saker :p

Tror du på liv på andra planeter? Ja det är klart

Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Simon tror jag :p

Vad var det senaste du åt? Bröd

Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Motsatta, För dom flesta killar är för mtket

Hur valde dina föräldrar ditt namn? Vet inte

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? "FML" och sen försöker jag tills jag får panik och dampar sönder i några timmar.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? NEJ !!!!!!!!!!!!!

Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Bellatrix Lestrange :)

Tycker du om att krama folk? Nej det är inte normalt, och jag kan bara krama typ vissa människor.

Skulle du säga att du är trendig? Inte inom teknik och sånt, och kläder... har jag min egna stil och sen allt annat skiter jag i :p Men rätt så trendig är jag :p

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Shane Dawson

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA

Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Harry Potter fick mig att NÄSTAN gråta.

Tycker du att du är attraktiv? Ibland 

Vad är du allergisk mot?
Pollen och Kiwii

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Jaa fleeeeera gånger ! !!

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Enligt min mamma hade jag hetar Sara eller Emma

Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Eeeh.. Va ?Sköt ditt jobb!

Många klagar på att Polisen i svergie inte sköter sitt jobb. Och jag är en av dom. Polisen i Luleå sköter INTE sitt jobb för fem öre ! Enda gången man ser dom göra någon nytta är när någon blir mördad eller om någon snattar på en butik. Eller om det handlar om "ganster ungar" Då JÄVLAR är dom snabba att ta sig till platsen och vara såå oförskämda och dryga !! Det är som att dom inte bryr sig alls, om man har fått mordhot kastade mot sig så säger dom "vi kan inte göra nått tills någonting mer har hänt. " Jaha.. Hur tänkte du där? Ska jag måste bli mördad innan du kan göra någonting eller? 


Jag var med i en incident för nått år sen, och en äldre kille attackerade mig son en jävla mental patient ! Och när jag ringde till polisen så kom dom.. Efter 15 minuter, Polis stationen var kanske 300 meter ifrån platsen där allt hade hänt, och när polis bilden väl kom så hade den galna killen lämnat platsen och han var lååångt borta då. Sen frågade dom mig några frågor och frågade mina kompisar nårgra frågor sen åkte dom tillbaka och drack sitt kaffe och åt bullar. Några dagar senare, nästan en vecka senare ringde då en man. Han ställde 3 fårgor. 

Kommer du ihåg hur han såg ut?

Vet du vem han är? 

Vill du fortfarande att vi ska leta efter han eller..?


Och han lät så otroligt uttråkad ut.. Som att han höll på att somna ! Och jag förståd redan då att ingenting skulle hända, utan att dom skulle inte ens engagera sig nå mer. Så jag sa åt han, på skarpen att " NEJ! För om ni inte ens orkar bry sig, varför ska JAG det?!"


Sen la jag på. 


Och så nu brukar jag se denna galna kille på Max, han jobbar tydligen där, men jag är inte rädd för han eller så. Jag tycker bara han har fått sin karma... I mean.. Max? Really...?


Och att en Luleå-bo ska behöva tvivla på Poliserna i sin lilla stad/län är ju fan inte vettigt ! Men om dom hade skött om sitt jävla jobb!! Att en 15-årig kille som missade halva åttan är smartare och kan inse detta, men inte dom som jobbar på polisstationen eller polischefen, det är ju fan lite små roligt. 
<3


Orättvisa

Att vara orättvis är det taskigaste som finns ! Att behandla en människa på ett mindre snällt sätt, sen förvänta sig att den personen ska behandla dig mycket bättre än vad du gör mot han/hon. You know what i mean? 


Som att Petra slår sönder en av Kaj's DVD filmer, då borde ju Kaj antingen..

1 - Kräva av Petra att köpa en ny, och då SKA hon göra det.

eller

2 - Få slå sönder en av Petras. 


Men sånt förstår inte vissa människor. 


Och det här har jag tyckt väldigt länge, och vela skriva/prata om. Men har aldrig fått chansen. Så jag valde att göra ett inlägg om det. Utan större anledning, bara för att få skriva av mig. Detta inlägg riktar INTE in sig på en specifik person som man kanske kan tro. Detta är bara ett allmänt inlägg. 

Så nu känner ni mig liite bättre, att inte vara orättvis mot mig, för då kommer ni få mig på dåligt humör och ni kommer inte kunna kalla mig för "vän" igen. 

Och att jag är orättvis mot någon beror oftast på att jag har blivit orättvist behandlad av den personen tidigare eller för att den personen inte betyder tillräckligt mycket för mig för att jag ska bry mig om han/hon blir arg eller ledsen.


CYA

New person

Sitter just nu och försöker plugga, eftersom Frida håller på att skriva hela tiden. Har nationella prov i fysik i morgon och det känns... jobbigt ! Men jag hoppas det går bra. 

Idag hade jag på min nya cardigan på skolan och jag fick såklart många snälla kommentarer ;) Och så vet jag att folk sa saker om mig/den men det gör det hela bara roligare :) Och jag vill bara stanna hemma och plugga nu fram till skolavslutningen och en bit längre fram. Så jag har tänkt att varannan helg ska jag vara med någon, sen ska jag vara för mig själv hemma och plugga till eventuella prov och jobba med skolarbete. Eftersom jag inte har haft skolarbete i förstahands val på min fritid så känner jag att det är dags att ta vänner i andrahandsval. 


Men nu ska jag fortsätta läsa igenom Fysiken ! 

CYA

Lonely


Nätdejting

Fick en fråga om jag tycker nätdejting är ett bra sätt att möta människor på. 


Jag vet inte om jag själv skulle lägga ut mig på typ Edarling eller Match.com för jag är rädd för tex pedofiler eller så. Men om man kanske skypar med personen och tar det väääldrigt försiktigt och tar små steg så kan det väll ändå vara bra. Speciellt om man har lite svårt för att gå fram till någon på stan och fråga om en nummer eller om han/hon vill ta en kaffe eller nått. 
Föredrar ni "fin mat" eller mer slafsig mat som på kanske Max. 

Själv föredrar jag snabbmat framför "fin mat" för jag känner att jag inte blir mätt på fin mat. Har ätit det en gång på ett hotell och det SÖG ! Det ser varken gott ut eller smakar gott ! 


Max mat är det bästa ! Det är fettigt och smakrikt och .. MUMS det är så gott så jag DÖR ! 
<---- Morris

I LOVE THIS BITCH !!!!


I love to smell you

Vaknade vid 13-14 idag. För jag somnade efter sex på morgonen igår, missade nästan alla teckade serier som var på TV. När jag vaknade började jag och Frida göra min nya blogg design. Fast jag sa bara vad jag ville ha och inte ha. Hon får göra resten. 

Senare kom Emma och vi hade lite sex party i min säng och gick till OKQ8 och köpte godis och FANTA ! Sen satt vi och pratade utan för skokanonen ett tag och sen gick jag hem. 

Gjorde precis klart min matte läxa, och nu ska jag se på Modern Family och dricka Fanta ! 


Eventuellt så kanske jag ska lukta på Morris också.. Han luktar så gott när han sover! 


CYA

Besviken på dagens samhälle

Jag gick aldrig och la min igår natt, jag bestämde mig för att stanna uppe hela natten med Simon. Men han somnade efter att vi hade sett på Underworld - Awakening. Men vid fyra så tänkte jag att jag lika gärna kan sova, men sen såg jag att MUMINDALEN skulle vara kl 06.05 på fyran. Så jag ville inte sova !! Men sen när det börjar så är det inte den gammla, tecknade mumin som man alltid brukade/brukar kolla på ! 


Nä utan det är en konstig version, det ser ut som dockor ungefär... 
Det ser ut så här.Men det SKA se ut så här.. 

Men som tur är så börjar Tom & Jerry efter det "Mumindalen". Sen är det pokemon och mer skit :D

I'm famous !

Igår var det den bästa dagen i mitt liv. Som man ju säger varje gång man får som man vill. Jag har sagt det mins 7856 miljoner gånger. Och idag är det den sämsta dagen i mitt liv, som jag har sagt nu fler gånger än jag kan ränkna. 


Jag vaknade ungefär klockan 11.00 och ingenting fanns att göra. Kunde inte leka med katten för mamma har såklart släppt ut han när hon rökte sina canser pinnar. Och jag kunde ju såklart inte vara med någon av mina vänner eftersom jag har tre stycken, en bor inte i samma län som jag, och en hatar mig, och den andra var med en tjej kompis. Så det sket sig. Fast jag hade ju kunna pluggat med jag satsar ju så klart på ett lägre betyg, Vem gör INTE det lixom tieep. 


Sen åkte mamma och kollade på hokey med en kompis och lämnade mig här i min ensamhet. IGEN.


Men så är livet, det enda jag har gjort idag är att kolla på min nya cardigan och testat den till mina 6 olika klädesplag. För det är allt jag har... Inklusive cardiganen. 


Jag har också lyssnat på en hel del musik idag, och sjungt med så grannarna klagade och ville flytta i från mig. I have that affect on people in my närhet. 

Fick nyss besked om att Emma ska komma hit, antar att alla hennes andra vänner dog eller nått, varför skulle hon annars vara med mig ?! Hon skulle bara fixa sig litegran, fattar inte varför för jag sitter här i två dar gammla sockar, shorts och en t-shirt som har nått sitt "bäst före" datum. Och flottig hår, vi kan ju passa på att steka lite kött nu när jag kan bidra med flått til stekpannan! If you get what i mean! 


CYA

Wanted

MORRIS BELLATRIX GRANGER DOUMBLEDORE  NIVA


Morris Niva is a known gangster and Death eater. 
Convicted murderer. Fugitive from "Oskar's Appartment Jail"
APPPOACH WITH EXTREM CAUTION


If you have any information concerning this cat
contact your nearest Oskar niva  

Tumblr


Till - Ida

I'm definilety reading your blog ! Stark brud ! :D 
Läs och kommentera du med :)

Pinsam eller gullig?

Vi är alla klumpiga någongång i livet. Men är det gullit att vara klumpig eller ? 


Vi säger att vi ser på en film. En kille är kär i en tjej. Sen träffas dom i korridoren en dag, sen när hon går förbi honom så snubblar hon lite, och då tycker killen att hon är lite små gullig. 


Men vid vilken punkt blir man jobbig när man är klumpig? Är det när man råkar rapa mitt bland folk, eller är det när man halkar och råkar tappa sin kaffe på en person man inte känner ? 


Jag brukar ramla ut ur bussar och halka överallt. 


Men jag har fått det av min mamma. Hon är klumpig ibland med då är hon gullig! 


Som idag.. Jag bad Blerina smsa min mamma en sak. Och då hade min mamma ringt upp till blerina. Och dom känner inte ens varandra, dom har bara varit i samma rum en gång och då var det minsk 100 personer till i samma rum. Och hon börjar säga vad blerina ska skriva till mig på Facebook som att dom känner varandra. Sen börjar hon fråga " jaahaa, hur mår du då?" Blerina blev ju såklart helt förvånad och svarade bara försiktigt " ehm.. braa..." 

Sen när jag mötte min mamma på mjölkudden så sa jag " Jag bad blerina smsa dig så du vet vem som skrev"

Då kollade hon på mig med stora ögon och fråga " Blerina? Jag trodde jag pratade med simon..." 

Oskar - AAAAH   HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA !!!Jag tycker hon är såå gullig när hon gör bort sig ! För hon tar det på så stort allvar ! Så nästa gång hon ser Simon eller Blerina kommer hon Be om ursäkt och typ BE om förlåtelse! Tur att hon inte vet hur blerina ser ut ! :p

Öppna upp

Jag har nog svårt att bli vän med folk för att jag inte litar på människor. För varje gång jag har gjort det så har den personen sakt till andra. Och jag hatar att visa mina känslor, ifall det är känslor som, depprimerad, nedsatt eller ledsen. För det får mig att känna mig svag och då vet folk när dom kan trycka ner mer och LYCKAS med det. Jag vet att jag har... Vad ska vi kalla det? Visa-känslor-problem. För det är bara jobbigt om folk börjar..


" hur är det...?" 

" mår du bra eller ?" 


"hur är det hemma??" 


" ska vi prata om dt?!" 


För jag vill helst vara ensam när jag är tillexempel ledsen. Och VARA ledsen! Och slippa bli tröstad för det kommer bara komma tillbaka till mig. Och då blir jag ledesen igen! Så då tycker jag det är bättre att jag ska få vara ledsen då jag är ledsen.

Till - Lovisa norling.

Thank you.I do my best to make my blog a good and funny blog.

But... I am a BOY. I thougt people would understand that. Since the name of this blog is OSKAR NIVA . BLOGG . SE 


Såklart kollar jag in på din blogg.Billionaire boys club ICE CREAM cardigan !

AAAH !!!!


FUCK VAD JAG ÄLSKAR MITTL IV NUU!!!!
FUCK YEAH !

JAA ! Fått ett litet papper i posten där det stod att mitt paket har kommit till Preem! Så nu väntar jag på att gå till bussen och hämta ut det med min mamma. Fast hon kommer inte bli så glad för vi måste betala porto eller nått, och det är 164 kronor. Och i min mammas ögon är det lika mycket som en milljon. 


Tänker inte skriva vad det är jag har fått med jag lovar att visa senare ! 


Nu måste jag springa för livet ! CYA

Olika beroenden

Idag hade vi det där JÄVLA idrotts provet som jag har pluggat till i någon vecka nu! Och kämpat igenom den tråkiga texten, det var ju vissa saker som var kul att lära sig om kroppen. Men själva provet var typ 7 frågor och dom var lätta. 

Efter skolan så har jag itne orkat plugga! Och jag tänker bara läsa lite NO innan jag sover. Det enda jag har gjort är at kolla på videos på Youtube. Tillexempel så var det folk som hade konstiga beroenden. En tjej åt sin mans aska. En annan åt blekning medel, en åt sten och en levde med 55 nakna råttor ! Det var absurt men jävligt kul ! 


Sen har jag spenderat rätt så mycket tid åt att läsa och kolla på videoklipp om Charles Manson. Han manipulerade tre tjejer och en kille att döda en känd kvinna som var med barn och fyra personer till tror jag det var. Sen satt jag och kollade på intervjuer med Charles Manson då han berättade om den tiden då han fick dom att döda dom ha  ville, sen får man också se/höra när tjejerna pratar om det ! Det är ju lite små läskigt att kolla på sånt men jag tycker det är farsinerande. Att hjärnan kan styras av en annans mentala sjukdom. Och till såna extrema nivåer som MORD. Och det var BRUTALA mord också, en kvinna fick 16 kniv hugg i sig medans hon hörde sin man kvävas/cuttas till döds. Dom tog ju massa droger innan morden och under hela tiden dom spenderade med Charles som LSD och kokain men ändå !
Jag brukar alltid fastna för katastrofer eller bara hemska saker allmänt. Som titanic, jag såg filmen minst 54 gånger, och jag läste massa fakta. Sen om nått flygplan som kraschade så alla ombord fastnade på ett berg i typ nord polen, dom hade ingen mat så dom var tvungen att äta dom döda människorna för att överleva.

SCREAM


Dare Friday

Har funderat på hur jag ska göra min blogg lite roligare och mer underhållande för er. Och eftersom jag hade så kul med Emma när vi gjorde Cinnamon Challenge, att jag kan ju börja göra olika "dare's" varje fredag. ( Utmaningar för er som inte fattar ) 


Enda problemet är att jag inte vet vad jag ska göra för nått. Fick ett litet tips att jag ska sniffa vitpeppar, det ska tydligen svida som fan. Och det är nästan ingen idé att jag frågar er om råd, typ att ni ska kommentera för jag får inte kommentarer. MEN! Om ni kommer på någonting ni vill att jag ska göra så kommentera här på bloggen eller på blogresponse. 


Jag gör någ vad som helst, förutom typ... mixa gammal ost och gammal spenat och dricka det sen, men det mesta och vettigaste jag kan komma på gör jag :) CYA

Här är jag!

Det var ett tag sen man såg en bild på mig här. 


Så jag redigerade sönder en bild och tänke " ååh ! nu ser man inte hur ful jag är så den kan jag ju lägga upp på bloggen! " 
Q&A no2

Vad heter du i andranamn? - Johan

har du några piercingar? vars? - örat.

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon sålänge dom inte ligger i MIN säng.

väljer du filmkväll framför utekväll? - Ibland

din sämsta egenskap? - Har många.

är du dag eller nattmänniska? - Natt.

vad har du på dig just nu? - Shorts, t-shirt och tofflor.

är du nöjd med ditt utseende? - Nej.

vad vill du ändra med ditt utseende? -  Mycket.

 

Tio frågor om kärlek

är du i ett förhållande just nu? - Nej

har du varit kär på riktigt någon gång? - Vet inte,

är du oskuld? - Ja

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nej

när hade du sex senast? - Om 50 år.

hur många har du haft sex med? - Ingen.

 

Tio frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Ingen.

vem skulle du vilja träffa just nu? - Park Bom eller Mormor

vem saknar du mest just nu? - Mormor <3

vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Jennifer tror jag,

vem står dig närmast? - Jag själv, litar inte på någon till 100 procent.

Farligheter

snusar du? - Nej

har du snott något från en affär någon gång? - Ja

brukar du röka? - Nej

har du tagit droger? - Nej

känner du folk som tar droger? - Säkert finns det någon.

har du blivit jagad av polisen? - Nä jag tror inte det, bara när jag rymde hemifrån fast dom visste ju inte vars jag var men ändå.

har du druckit så mycket att du spytt? - Jo, min bror och jag hade en tävling om vem som kunde dricka mest och det slutade med att jag spydde... Det var vatten vi drack!

dricker du alkohol varje helg? - Nej

skulle du kunna testa droger? - Nej

har du varit i slagsmål någon gång? - Ja, fast jag slåss med badminton racket eller pinnar, kan inte slåss med knytnävarna, så jag använder typ pallar och pinnar och sånt ist =)

 

 

Random

sover du med dörren öppen eller stängd? - Halvt öppen

skulle du vilja vara berömd? - Ja

har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Nej

brukar du tänka innan du talar? - Nej

känner du någon som är oskuld? - Ja

skulle du vilja tatuera dig? vars? - Nej inte just nu

har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Nästan allt

skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - Så länge jag inte väcker mamma så blir hon inte arg ;)

tror du andra tycker illa om dig? - JaQ&A

Är du kär just nu? – Ja
Har du någon tjej just nu?- Nej
Har du dumpat någon?- Ja
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – Inte för skojs skull, mer för att jag inte har kunnat säga att jag inte gillar den.
Vem kramade du senast? – Morris
Är det okej att din tjej hånglar med en annan kille? – Ja
SKOLA:
Är du duktig i skolan? – Bättre än förut iaf.
Har du bra betyg? – Delvis.
Har du fått göra om ett prov någongång? – Ja!
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja.
Sköter du dej i skolan?- Ja.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – Ja ?
Haft mobilen på lektionstid? – Jo när jag hade en.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? – Nej.
FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? – Mamma och Morris.
Trivs hemma? – Ja.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?-  JAA!
Har skrikit och slagit din mamma? – Säkert.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? – Nej, i'm a good boy :)
Vem betyder mest för dej i din familj? – Mamma.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – Jag skulle tro det
VÄNNER:
Du har vänner? – Få
Du brukar vara med? – Har bara tre, Emma, Simon och Frida.
Vem/vilka var du med sist? – Simon
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – Nej. Jag är kräsen när det gäller människor.
Har du pussat någon av dina kompisar? – Ja... hahahhahhahahahahaha
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – Ja. Olika varje dag, men i små studer
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – Typ.
Har du fått nån ny kompis denna månad?-  ahahahahahahahahahahahahahhahaahahhahahahahaa
ALKOHOL:
Har druckit alkohol? – Ja
När drack du alkohol senast? – Kommer inte ihåg ;p
Vem bjöd dej på alkohol? – Fjortisar :D
Vad var det för sorts alkohol? – Cider säger vi.
Brukar du dricka alkohol? – Nej nej :)
Har du druckit öl? – Jag har tjuv smakat baara
Tycker du om öl? –
KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? – Nej.
Vill du bli kriminell? – Nej gud nej.
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? – Kanske, vi får väll se.
Har du suttit i fängelset? – Ja.
Vill du hamna i fängelset? – Nej
DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? Ja.
När grät du senast? – Gråter inte.
Du har gråtit över en tjej? - Nej.
Vem bråkade du senast med? – Moa alatalo tror jag.


PhotoSCREAM

OMG ! Låten heter Scream och det är exakt vad jag gjorde när jag såg att den hade kommit ut, även om det är en "short version" så kommer den normala ut snart !!!!! Mad bitchGubben i grå t-shirt är lite sur för Park Bom vann två gånger i rad :p haha

Shöö

Blir ett litet inlägg för jag har flera prov att plugga till ! Skolan var väl som vanligt, men jag höll på att dö för jag var så trött när jag kom hem, direkt jag kom hem läste jag lite Idrotts skit och somnade, så nu måste jag plugga ännu ännu mer ! Och jag har egentligen sovmorgon i morgon men eftersom jag inte har en väckar klocka så måste jag gå upp klockan sju då mamma åker till jobbet. 


CYASant !


Mmm Marabou

Kom hem för en liten stund sen och nu ligger jag och slappar medans jag ser på Family guy och äter min coklad. Mamma lagar nu mat och snart är det dags att bli fet ! 


Köpte torkad fick till morris, men han tuggade bara av skallen på en se spottade han ut den på min fot, charmigt! Men jag ska smuggla i lite fisk i hans mat sen så vi inte köpte dom i onödan. Nu ska jag fortsätta se på family guy och skratta åt bajs och sex skämt! CYA
Shopaholic

Då var det dags igen, att handla. Fyyyfan vad jag hatar att handla med min mamma, för när hon väl har bestämt sig för aatt handla då handlar hon jävla mycket ! Många av mina vänner som har varit hemma hos mig har klagat på att vi aldrig har mat i kylen, men när vi väl köper mat så gör mamma alltid mycket och komplicerad mat som kräver hälften av vad vi har köpt. Och sen äter jag två gånger varje timme så. 


Idag blir det taccos och jag ser inte fram emot det, det är så... stötigt och mycket, det är ju gott, don't get me wrong. Men jag föredrar lugn mat, you know ? Typ soppa eller köttbullar och spagetti. Ja. Min mamma är en shopaholic när det kommer till mat, hon kan springa non stop i en mat affär i två timmar. 


Nu är det dags att klä på mig, vil inte missa bussen så mamma får lite små damp. 


CYA

MelancholicFrågor

Varför är hög musik bra? Varför inte bara lyssna på låg musik? Är det nått konstigt med hjärnan som får oss att uppskatta hög musik mera eller?! I think its funny... Undra hur dom första varelserna upptäckte sex... Då menar jag inte typ... fisken eller en jävla apa utan en varelse som är närmare människan, en homo sakiens, you know? 

Rubrik saknas.

Då satt jag här igen, fördiver tiden genom att skriva ett litet inlägg på mig blogg. 


Idag vaknade jag rätt så sent, för jag satt uppe till kl 05.00 och väntade på att det nya Jersey shore avsnittet skulle komma ut, men det gjorde aldrig det. Fast idag när jag vaknade så hade dom lagt upp det. Och det var en jävla besvikelse. Som alltid. Sen har jag bara pratat med Frida via skype och gjort sallad. Skrev ett brev till min mormor för ett tag sen också! Love her so much it hurts! 


Har en massa saker som jag måst göra klart, Matte läxa, plugga till matte prov, plugga till idrotts prov, plugga till nationella i NO och städa mitt rum och komma på vad jag ska skaffa till Fridas födelsedag. URGH! Hatar födelsedagar, det kan vara kul ibland och så men det blir bara jobbigt ibland. Och jag gillar inte att fira min egen födelsedag för dom blir alltid en besvikelse och jag har alltid lika tråkigt på dom. Dom är så onödiga så det inte finns!!! 

-


Cinnamon challengeSorry for the disturbing picutre.

Nudel beroende

Har åkt till stan med Emma idag endast för att köpa nudlar på Thai-shop. Hälften är redan borta och snart kommer Emma hem till mig och då lär vi äta mera. Ska försöka få henne att äta en hel sked med kanel medans vi filmar sen ska jag lägga upp den på bloggen och Facebook. 


FYI - Tappade min plånbok häromdagen.

Can't wait !!!!!!!!!!