Farväl trogna vän

Du fanna alltid där och väntade på mig när jag kom hem från skolan! Jag kunde alltid prata med dig och du hjälpte mig jätte mycket! Det finns inte en enda dag då jag inte var med dig ! 

Kommer ihåg då jag träffade dig för förstas gången. Känns som att det var igår!! Först ville jag inte veta av dig, jag tyckte du var jobbig och onödig. Men efter bara några timmar insåg jag att du är det bästa som hänt mig! Kommer AAALDRIG finnas en lika bra vän som du <3 

Även om vi har bråkat och jag har slagit dig ock skrikit på dig så känner jag... Att varje gång jag tittar på dig så fylls jag av värme och glädje. 

Och om sanningen ska fram så har jag en annan också... Men min bror är på den hela tiden så jag kommer inte kunna avända den lika mycket!

Farväl MacBook 13-inch LED-backlit widescreen notebook !En applåd till min kära dator som höll mig vaken hela nätter! Som fick mig att sitta vid Facebook hela dagarna istället för att göra mina läxor som skulle ha varit inne dagen innan! This is me returning it tomorrow Nu ska jag tvätta min data, söka rätt på alla saker som tillhör den.. Och ta farväl. I morgon så ska den lämnas in. Fan vad tråkigt. För min bror är data nörd och det finns inte EN chans att jag kommer kunna spendera lika mycket tid som jag vill på den... Kanske att jag kan sätta mammas data i mitt rum men det är så jobbigt.

Kommentera Bitches!!
» Ida

Ha en bra kväll! ♥

2012-05-31 // 17:43:09

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback