Hair Treatment

Idag när jag satt och kollade mig i spegeln så insåg jag att jag inte kan leva med tunt hår nå mer. Nårga vänner har påpekat att mitt hår är för tunt. ( Känn er träffade Simon och Frida ) Men det har inte direkt stört mig så jag har inte gjort nått åt det, men nu när jag kände att jag vill ha tjockt hår så bestämde jag mig för att kolla upp olika metoder hur man kan få tjockt hår på inernet. Ska köpa i slutet av månaden (efter att jag har klippt mig ) hårbehandlingar som gör mitt hår tjockare. Och jag såg att många på inernet anände sig av ägg. Sååååå jag gjorde en häxblandning med ..

Ett ägg. ( Fler ägg ju längre hår man har ) 

Tesked honung.

Olijolja.

Rörde bara ihop allting och smeta in det i håret. Lät det vara i i ungefär...15-20 minuter. Det luktade inte så mycket när det var i håret, men när man tvättade ut det luktade det ägg :s Men mitt hår blev jätte lent och fick massa volym och det är helt bra. Men det är ingen idé att ta kort på det för min kamera är ju inte så bra.

Och om någon ska testa detta så får man inte tvätta bort det med varmt vatten för ägget/äggen kanske blir "kokade" och då får du kokt ägg i håret vilket inte är så lätt att få bort. Blir Power walk med Emma senare ikv och sen kanske plugg. 

CYA

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback