Kiss the rain

Ligger här nu och försöker förbereda mig inför provet i No ( Genetik ) som vi har på Torsdag. Jag vet att läraren har gett oss frågor som vi ska kunna svaren på, men sen när vi sätter oss ner och ska göra provet så är det en massa saker som vi inte visste skulle komma med på provet. Men det finns inget att göra, få ta och läsa igenom alla Genetik blad vi har och försöka komma ihåg allt. Sen har jag en No redovisning att göra, vi vet ju alla hur det kommer gå. Oskar kommer stå där framme och stamma med sin närvösa röst och göra bort sig på ett eller annat sätt. Well well... Fattar inte varför jag ska bli så när jag redovisar, men annars om jag är på Stan där det är typ 60 pers som kollar då har jag inga problem att börja predika om typ... Bullens pilsner korv eller Sailor Moon. Fyyfaan asså. 

Vi hade fotboll på idrotten idag... Den sämsta sporten man kan kolla på men det är kul att sparka boll om man är typ endast fyra personer. Annars är det bara jobbigt med en massa folk som kommer så jävla nära en och gnuggar armsvett på ens ansikte. Jag vrickade typ foten också, och skrapade upp knät. Jag hade ena foten på en fotboll och den som rullade iväg medans jag stod lite halft på den så jag gick först ner i spagat och sen föll jag på ryggen med armar och ben uppe i vädret. 
Men folket i min omgivning tyckte det var kul... Man förväntar ju sig att dom ska hjälpa en upp och fråga hur det gick, men jag antar att dom skrattar och pekar är väll lika omtänksamt. 

Har legat ett bra tag och bara plugga och lyssna på min nya idol. Denna typ av musik har jag alltid gillat och det gör mig någolunda lugn och mer koncentrerad. Alla hans låtar är bra!

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback