Kunde det bli nå värre?

Idag ska vi prata om Spöken som terrar mig! Sen vi flyttade till den här lägenheten så har det nästan alltid hänt nått mysko. Toan kan ha spolat mitt i allt. Morris kollar på saker som inte finns. Det känns som att någon stirrar på en när man sover/diskar/ser TV/skiter. 

Jag har en gång sett en klarskugga utan för min dörr och jag och simon har sett en grön-aktig figur i köket som har stirrat på oss. 


Och nu när jag kommer hem så är mitt skrivbord vid min säng. Saker som har varit i min bokhylla låg på golvet och massa papper var utspritt överallt. Frågade min bror om han hade varit där inne och försökt skrämma mig, men det var inte han och mamma är inte ens hemma från jobbet än. 

Nu börjar jag tvivla på om jag ens vill sova i mitt rum nåmera. För mamma påstår att hon aldrig har märkt nått men det har då fan jag!! 

Såg på "Tyra Banks Show" igår där två tvillingar ( världs kända ) som är "psykic" pratade om olika typer av psykiska begåvningar, fanns tre typ. Vilket av EN har jag. Jag är var dom kallar "clear sentiens" Jag får en känsla i mig då jag bör undvika någonting eller då någonting illa kommer att hända. Vilket också (enligt internet) gör så att jag kan känna av om andrar är nära. Och eftersom att jag blir varnad för dåliga/negativa saker, så kanske andarna inte är så goda som man vill. Who knows... Maybe it's a demon ;)


Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback