Not a Beliber, just honest!

Ska vi ta och prata avundsjuka mot Justin Beiber. Ja! Den som nästan alla killar hatar! 

Why you might ask..? Well..Killar och säkert endel tjejer ( men jag riktar mig bara in på killar nu ) är bara avundsjuka. Och det finns nog bara ett fåtal människor som skulle erkänna att dom är avundsjuka på någonting. Men jag tycker det är kul när folk kallas Justin för bög, han har flickvän, milljontals tjejer skulle döda för att få typ lukta på han. Och det är nog också därför killar hatar så mycket på han. För han har allt det dom vill ha, the looks, the money and pussy chasing him! 

Och sen äre väll en "trend" att hata på han. För jag vet att endel kan inte svara på en enkel fråga som " varför hatar du justin så mycket?" och om man får ett svar så är de bara "Han e bög." Sen kan dom inte komma med någon RIKTIG andledning till varför dom hatar han, för han är ju inte direkt bög. Men det är så enkelt att dom flesta killar blir avundsjuka och försöker intala sig själva att han är bög för att dom ska få sig själva att må bättre. Och om man inte hatar Justin så är man väll bög, det är alltså en trend att hata på folk nuförtiden. 


Jag vet att folk hatar Rebecka Black. Jag tycke inte om henne i början men efter kanske 3 månader så började jag fan tycka om hon. Hon kan fan inte sjunga men jag har inte varit med om en enda dag sen hon kom ut, då det har varit en fredag, och ingen har sjungit "It's Friday "!!!

Och den nya låten "hot problems"

IT'S SO FUCKING GOOD! Dom kan inte sjunga så bra och dom kanske kör autotune som fan, men samma sak där, bara för att några hatar den, måste såklart ALLA hata den. Stop Hating. Omg. Fuck off dick-shit.

Kommentera Bitches!!
» emma

that's soo true!! det om justin bieber

2012-05-26 // 22:50:40

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback