Varför ska man ha rubrik??!?!?!?!?!?!!!!!

Hmm... Har inte bloggat på typ en vecka men ändå har jag ungefär 14 besökare varje dag..


Ja jag vet att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg på bloggen. Men jag har haft ett prov som var relativt svårt att plugga till, sen fick jag besked om min intagning på Humanistiska. 

Först sa matte läraren att jag får IG i matte för att jag suger, och att jag SKA gå IV. Tur att man hade sin goda vän som gjorde allt i sin makt för att rätta till det. Men när min mentor/mattelärare skulle "lämna över" mig till Humanistiska programmet så sa hon hur duktig jag har varit och bara på ett år gått frpn IG i allt förutom bild till nästan VG i alla ämnen. Men det var fortfarande osäkert om jag fick gå. Och idag så kom min Syo och sa att hon just hade fått ett mail från Humanistiska som sa att jag ska få komma in på linjen och  bara få ha extra matte medans alla andra har normal matte, och det är jag van vid nu. Så det var skönt att höra. Tror min mamma blev mer glad än jag. 

Och eftersom jag trodde jag skulle gå IV typ ett år och hamna efter med allt i livet ( om man nu kan säga så ) så sket jag i bloggen och så. Ni förstår det betydde inget vid det tillfället. Men nu känns det som att allt är någolunda bra igen och att jag kan börja blogga igen! 


Måste lämna tillbaka Macbooken på fredag eller torsdag till skolan. FAN vad sämst! Så efter det kanske det blir ett inlägg på 3 veckor elller så slutar jag blogga för tillfället tills jag får en egen data. *SUCK* 

Vi ska med klassen och paddla på måndag. Vet inte hur det kommer bli, har hört att det är kul men jag är rädd för mitt liv. För om båten välter så måste man försöka vända på den igen så den hamnar rätt. Men jag kommer börja skratta under vattnet och DÖ. Så jag måste passa på att fika innan jag paddlar och dör! 

Och eftersom jag ska paddla med Sara så kommer vi att först åka vilse, sen tappa båda årorna så vi inte kommer någonstans sen antingen svälta eller drunkna!!! 

Har fortfarande inte orkat kolla efter kläder till skolavslutningen... Orkar inte spendera pengar på en kavaj och skjorta som jag kommer andvända EN gång. Fett onödigt och FULT SOM FAN! Jag får ha på min molrgonrock och tofflor för mamma så jag kanske har på mig det. För hellre att jag överdriver så folk ser att jag inte är serriös än att jag kommer i typ.. Mjukis och en ful t-shirt som förra året. Fett ful man var!!!!!!!!!!! Men om jag väljer att inte ha morgonrock eller kavaj så kanske jag fan bara går i mina vänliga jävla kläder! Det är en vanlig jävla dag och det är ändå 100° då så jag pallar inte kläder! 

Hatar kläder, ska FAAAN bli nudist!

Kommentera Bitches!!

Jaavisst,alla borde vara nakna!

2012-06-03 // 05:17:54

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback