Fat max

Kom nyss hem från stan. Efter skolan skulle jag ha klippt mig hos frissan men jag fick bleslutsångest och visste inte vad jag skule ta m,ig till. Så jag och Frida satte oss på bussen hemåt men när vi åkte förbi max kände jag hur Frida gav mig en chockad och "kolla på mig, jag har STOORA nyheter"- blicken. Det visade sig vara så att hon hade sett att Max har en ny hamburgare. Men saltgurka, lökringar och massa jävla flott! Så vi hoppade såklart av och köpte en och delade på den. Efter vi hade ätit så kom Claudia in med Josefin efter sig. Hon satte sig brevid oss och åt och vi hade så kul så folk ville inte sitta brevid oss för vi skrattade så högt och mycket! That's what will happen if crazy people like us hang out together! Den tjejen är den ENDA som är lika galna och fucked-up som jag och Frida. Hon är vår tredje medlem i vår grupp. Sorry Emma, vi bytte ut dig. Men bara tills Claudia flyttar tillbaka till Italien!! Hur som helst, medans vi satt där och pratade... Så tänkte jag att det är lika bra att köpa en till BBQ Dream eftersom jag har ju pengar! Så jag har alltså ätit en och en halv GIGANTISKA hamburgare. -Dom var inte så där SUPER goda men dom funkade för stunden. 

Efter Max var vi ute med Claudia på stan medans vi väntade på bussen och pratade om lite allt möjligt. Hade kul som alltid! 

Imrogon kanske man drar iväg till Hemlig destination och stannar där några dagar. Måste bara övertala mamma först... Well see how that goes.. 

Men men... Nu måste jag plugga till mitt NK, Historia prov! 

CYA 

Natt rutin

Hade inget intresant att skriva om så jag tänkte dela med mig av min nattliga rutin. 

1. Tvätta ansiktet !! 
Produkt - Acnicyl
Köpt - Apoteket
Pris - Ca 200 Kr


2.Ansiktskräm
Produkt - Acnicyl 
Köpt - Apoteket
Pris - 70 Kr


3. Anti redness kräm
Produkt - phenomé
Pris - Ca 394


4. Night repair eye
Produkt - ESTÈE LAUDER
Köpt - KICKS
Pris - Ca 200


5. Anti Age
Produkt - BIOTHERM HOMME
Köpt - Åhlens
Pris - Ca 70 Kr
( Vet att endel kanske tycker det är dumt att en 16-åring ska använda anti-age men hellre FÖRHINDRAR man rynkor än att måste försöka göra nått åt dom då dom redan har kommit. ) 


6. Läpp balsam
Produkt - Burt's Bees
Köpt - KICKS
Pris - Ca 30 Kr


Och såklart dricker jag en massa vatten eller grönt té !! 


PEACE ! 

Medeltiden

Det enda min hjärn revolverar runt just nu är Svergie under medletiden. Eftersom vi har ett prov i de nu på Fredag så plugar,pluggar PLUGGAR jag ! Vad jag än gör och säger slutar det alltid med medeltiden på ett eller annat sätt! 

Idag kom jag i tid till skolan, ett mirakel är va de' är ! För det mesta satt jag bara där och spelade, eftersom Historia är så tråkigt och Engelskan vi har på skolan är för typ nybörjare. 

Sen hade vi idrott, villket var roligare än restan av lektionerna vi hade under dagen. Vi fick välja vad vi skulle göra, jag och Frida satte oss i skogen. Igentligen så skulle vi jogga, men det blev inte av, ska hursomhelst träna i helgen så jag behöver väll inte göra det nu? Vad gjorde vi i skogen kanske ni undar? Jo vi gjorde musik videos till depp låtar, jag sprang och smekte mig på träden och gjorde rörelser som antydde att jag hade förlorat en stor kärlek.Sen hittade jag en stol liknande sak av ett gammalt trä. Vilket slutade med att jag satt och sa filosofiska saker på den och såg poetisk ut! 


BAAM!!!! Här har ni en bild.Sen åkte jag och Frida hem, bokade tvätt stugwa och nu är jag hemma i min säng! Ska snart laga mat och kolla på någon serie, men först.. Ladda upp en del bilder på bloggen ! 

Här plockar jag visdommens frukt!


Försöker se snäll ut på bild under historan! ( Eftersom att på alla skolfoton genom tiderna ser jag sur ut!!!! )


Innan idrotten då jag Frida och simon pratar lite strunt i hissen på hälsans.
Frida är inte lika magnifik och poetisk som jag... 

Dom flesta skriver LOVE i sanden och får det att se jätte deppingt/inspererande och kärleks fullt ut. 
Jag skrev Harry Potter. Cuz nobody loves me. 

Foto time

 

Fotade ist för att lyssna på lärarens tjat om Sveriges historia.Provhytten @JC

@stan

Min och Blerinas typiska "fetto humor"

Love to the death eaters! Favotit kapaitel

Dagens film snacks. VARNING - Köp inte dollars guacamole !Frida leker modell för nån vecka sen

Blev förföljd av denna arab på stan idag. 

Skolfoto imorgon. Så nu måste jag få ordentligt med sömn ! Passande att jag satt och feta upp mig till film med Emma, Frida, Say och Too innan klass fotot. Måste spy några ggr nu och hoppas att man inte ser allt för risig ut imorgon! 

CYA

Vilken kväll !

I had a blast last night! People were dancing, laughing and trying to hook me up, some were just fucking weird! 

Träffade en en tjej med alla kriterier jag vill ha i en människa! Hon kunde prata bra engelska. Men när hon berättade att hon kan Koreanska... Dog jag lite inombords. A long lost sister...


Gick i regnet så när jag kom hem till Frida så var jag dyngsur, så det var bara att slänga av sig alla kläder, ta på sig mjukis och äta taccos, sittandes på Fridas köksgolv! 

Så om jag ska sammanfatta kvällen fort, Project X På väg ut, 
Här tappade Emma sin mobil i toan, med mitt och Fridas kiss i. 
Direkt efter det hände så dog Frida lite inombords!Euw, did I eat that?


Room make over

Nu äntligen har jag fotat lite på mitt rum så ni får se hur det blev när jag tapetserade och köpte vitrin skåp och fick dubbel säng!

Vitrin skåpets nedre del är full med ansikts/hår produkter och resten är typ bilder jag har ritat på park bom och Harry Potter saker!  


Mobil inlägg

Sitter i Fridas soffa och laddar ner lite spöar på min mobil som jag fick för nån timme sen. Fotade Frida vid stranden eftersom hon tror hon är modell och att hon är såå vacker ;p Är så lycklig man kan bli. Idag på idrotten hade vi orientering och jag var fan duktig!! Nu ska jag ladda ner Max appen och bli fet :D


CYA


En vecka sen sist

Har varken orkat eller haft tid att blogga på en vecka. Har haft rätt så mycket att plugga och jag har ju ett privatliv att ordna med också! 

En snabb genomgång av dagarna som har gått sen sist - 
Ingenting hände förän på lördag. 

Jag åkte med Frida och hennes mamma på stan och kollade på saker, kläder och skor. Sen fick Frda för sig att vi skulle se bio. Så det blev den nya filmen "Ted" som vi såg. Emma hängde också på eftersom hon älskar oss så mycket! Den var inte så speciellt rolg, förutom då dom svor och gjorde korkade saker som jag brukar göra/säga! Medans dom andra 60 personerna i biosalen skrattade åt allt satt jag Frida och Emma och tyckte alla var fett störda för att dom skrattade åt saker som inte ens var menade som skämt!!! Och det satt en 12 årig unge framför oss, och hans pappa brevid, och jag förstår inte hur pappan lät ungen se den filmen!! Den var ju inte bra exempel på hur man ska vara sm vuxen. Det handlade om en 32-årig man som fortfarande levde med sin nalle björn ( som pratade ) dom rökte på och dom svor hela tiden. Tex "Cunt " "fuck" och såklart "Bitch. Mina favvo ord!! 

Har precis bestämt mig från att vila från allt kines-skrivande. Försöker lära mig att kunna skriva flytande (dom få orden jag kan ) men det är ju lite krongligt! Kan iaf skriva " Hej, hur mår du? " så det räcker för ikväll ! Tror nog närmare bestämt att jag ska se på Vampire diaries, tända rökelse och låtsas att jag också har ett otroligt passionerat förhållande med en farlig och älskvärd vampyr ! 

Tack och hej! Hörs på onsdag ;) 

8412180867
( Från lördan' )