Livet känns bra då man...

Är utlåst från sin egen lägenhet och måste gå hela vägen till Frida för att inte dö av uttråkan. Nog för att det inte är mycket roligare här, det är fågelmat och fimpar överallt. Och jävla massa Martini glas sen i helgen. 

Sprang omkring på stan med Frida ett tag, köpte lite saker på H&M och hittade en liten ring på Gina. Sen toppa denna "vackra" dag så hade min bror låst dörren. Så jag sprang hem till Frida och nu ligger jag här i hennes obäddade säng och väntar på att Frida ska återvända från stan. 

Blev nästan dödad i ett terror attentat i stan tidigare idag. Hörde en stor smäll och det första jag tänkte va " Varför idag?!" Jag  som precis ska få ny tapitserat i nmitt rum ! 

With brings me to the next thing... Lulebo tappitserar om mitt rum nuuu !! Ska bli så fint så fint, har hittat en hel del saker som jag ska köpa till rummet. Temat är " Svart, rött, leopard och alla andra djurmönster som finns " Det ska vara värsta porr lyan. Jag brukar normalt fnysa åt sex prat och sånt, men min smak av inredning passar visst inte in i min uppfostran. Min dubbelsäng ska vara klädd och täckt i hot pink, baby blått och massa färger i sike, sen ska det vara massa leopard mönster på kuddar och överkast kanske, LÄNGTAR ! 


Hörs! Nu ska jag prata med Wiz och äta mackor !

 Hittade en bild på arga Say. HahaKommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback