Varför ska man bli vuxen?

Jag tror jag kommer bli nya Peter Pan och förneka det faktum att jag måste bli vuxen. Ska fan förbli ett barn! Alla saker men skatteverket, bankerna, kronofogden, räntan och skit. Det är bara onödigt och tråkigt! Satt över en timme på skatteverket för att göra mitt ID-kort. It's so boring! Plus att jag orkade inte fixa mig på morgonen för jag var uppe hela natten med min trogna vän, så jag såg heltrisig ut, och när jag skulle skriva mitt namn så tänkte jag att.. ."Bilden är ful så jag kan ju lika gärna skriva så fult jag kan" så jag slaffsade dit mitt namn och drog till KH ! 

Och påvägen till KH så skulle mamma ta ut ett värdekvitto åt mig. Gissa vem jag ser en bit bort, stirrandes på mig men ett läskigt leénde så man såg alla hans 5 tänder. JO, den kända peddo gubben. Han är typ Thai eller nått, fy fan så äcklig! Och ännu värre är att han gick efter mig och mamma till KH. Och jag sa till mamma " Jag har visst fått en stalker" så skrattade hon bara åt mig. Vafan som min mamma kunde väll hon iaf skydda mig, vad hände med moderkärleken som björnarna har? Hon kunde väll iaf ha kastar sitt tomma cigg-pack på han?! 

Men men, jag skyndade in i bibloteket och han blev kvar där ute, i sin ensamhet. Han hittade säkert någon annan att äckla sig på. 

Jag äälskar biblotek! Det är så fridfullt och luktar gott! Tänk att i varenda bok ligger olikas personers tankar och historier ner skrivna. Jag vet inte varför men den är fascinerande. I'm fucked up. 


Träffade en jätte trevlig biblotikarie, hon hette Agnet. ( Vet inte vad hon heter så jag gav henne ett namn som jag tyckte passade ) Hon och jag skulle kunna bli bra vänner. Åldersskillnaden är lite stor men det är lungt. Sen efter ett låångt letande hittade Agnet och jag Harry Potter and the prisoner from Azkaban. Den engelska versionen, så jag ar läst den när jag väntade på bussen och hela bussresan hem. Han bara läsa två kapitel så jag ska läsa mer ikväll ! Kanske tom nu.... Hmm... CYA Harry Potter väntar på mig!! 

Släktforskning

Såg precis klart ett pogram på tvåan om släktforskning, det vara Sarah Jessica Parker som reste genom amerika och lärde sig en hel del om sin släkt. Det var faktiskt ganska coolt.. Så imorgon efter jag är klar på skatteverket så ska jag och min mamma dra till KH och kolla om dom har nått på våran släkt. Men eftersom jag har Finskt och Ryskt blod i mig så tror jag inte det finns så mycket ner skrivet. Eftersom Ryssland och Finland är dom tråkigaste landen som finns. Kanske att det står någonting om att min mormors farbrors pappas mamma vann en "Dricka-mest-Vodka-Tävling" Vem vet.

Jag har varit på konsum och handlat is-te som jag ska göra snart, ska se filmen LOL. Emma säger att den är bra så vi får se. 

Gjorde Ros-vatten också. Det ska tydligen bara vara allmänt bra för ansiktet ch eftersom jag inte är nöjd med kvaliten på min hy så tänkte jag göra ett försök och göra det bättre. 

Here's how you do it

Du behöver.
1- Tio rosor
2-Stor kastrull
3-En medium stor skål som täcker 60% av kastullens botten
4- Vatten
5-Lock
6-Spray burk
7- Åtta Is bitar

Sätt kastrullen på en platta som är halvt varm. Lägg skålen i ( upp och ner) och häll rosen bladen runt skålen. Sen fyller du med vatten. Mängden beror på storleken av kastrullen. Men 5 muggar med vatten borde räcka.

Lägg på locket ( upp och ner ) sen lägger du isbitarna på locket. Is bitarna fungerar som en timer.Låt sjuda. När dom har blivit till vatten vet du att det är klart. 

Sen häller du i det i din spray flaska och sprayar över hela ansiktet innan du går och lägger dig, när du vaknar eller närsomhelst. Och såklart så ska man spraya när man precis har tvättat ansiktet, utan ansiktskrämer eller smink. 

Man kan också bara spara vattnet i en burk eller nått, sen nån gång värma det och ha ansiktet ovanför med en handuk på skallen. Jag tror alla fattar vad jag menar... ;p Så det ska väll också vara bra. 

Men nu ska jag blanda isté och se film! 


CYA 

Nä vet du vad

Jag kunde inte sova förän jag skrev om det här...

En sak jag avskyr så jävla mycket är överpossitiva personer! Som ser dagen som en härlig sak med massa möjligheter och äventyr. 

Vilken sten bor du under?! 
Har du sett världen vi lever i? Har du upplevt dagens samhälle och dagens ungdommar? Om du ser allt possitivt så börjar jag fan undra vilka svampar du käkar för 67 % av denna värld är neggativ och grotesk. 

Och om du vill behålla din näsa på plats så ska du fan inte säga åt mig 

" Sträva efter dina mål i livet! " 

" Omringa dig själv med possitiva männsikor för att själv bli possitiv!! " 

" Gå inte och dalta på gårdagen, tänk frammåt, varje ny dag är en ny möjlighet för lycka" 

Asså dö! Jag hade en jävla tant på SYNQ som var så, jag "råkade" slå in min axel i henne när jag var påväg ut efter varje samtal. Fick prata med någon annan efter ett tag för jag kunde inte kolla eller prata med denna possitiva kärring. Fyfan... I wanted to kill her. Hon ville att jag skulle skriva ner saker jag vill göra i framtiden, och uppnå, saker som gör mig glad och ORD som får mig att le. Jag skrev Fuck My Fucking Asshole.

Vem bli ler av ett ord?!

Jeez... 


Så nått jag verkligen hatar är såna över possetiva personer som inte kan inse att livet inte är så jävla härligt och fint som dom säger på dom där jääävla if... reklamerna! Jag lovar, om någon kommer och snackar sån sörja åt mig kommer jag ommöblera deras ansikten! 

F.R.I.E.N.D.S

Is is the quantity of friends that matter or the quality?

Man kan ha tusen vänner men ändå känna sig som mer ensam än någon annan. Och man kan ha en vän och vara hur lycklig somhelst! 

Jag har nästan aldrig haft mycket vänner. Jag har svårt att öppna mig upp för nya människor för jag har trust issues. Och det har såklart varit någonting endel tyckte vara jätte kul att skämta om. 

Tex 

Jag och tre vänner var ute ( Simon, Julia och Alicia ) Sen kom vi in på diskutionen om vem som hade mest vänner, så klart blev det dom mot mig för jag var alltid den som var fulast, fattigast eller jobbigast. Dom skröt om hur många dom hade och hur få jag hade. Sedan efter det har jag bestämt mig för att försöka få BRA vänner istället för MÅNGA vänner. Så jag är inte kompis med Julia eller Alicia nå mer. Simon och jag är...."Simon och Oskar" vi har alltid haft en up&down friendship. 

Dom senaste... 2-3 åren har jag inte skapat många nya vänner, jag har faktiskt gjort mig av med många. Just för att jag känner som att ingen vill vara min vän, varför ska jag vara din vän? Även om fallet inte är så utan att jag bara inbillar mig. Jag brukar inte vela gå hem till  någon av min kompis kompis för jag "vet" att han eller hon inte tycker om mig. Och jag får alltid för mig att folk i min omgivning hatar mig eller tycker illa om saker jag gör/säger. Så Emma brukar ofta säga åt mig att jag är störd i skallen och att folk inte tycker illa om mig. Men jag tror jag är lite smått psyko. Så om någon skulle försöka vara trevlig eller bli vän med mig skulle jag inte låta dom. Jag skulle fälla upp mig "skydds mur" och ignorera totalt. Men efter några så blir det lite jobbigt att bara vara med samma människor, man önskar ju att man hade lite mer att välja på. Men jag har bäddat min säng och nu får jag ligga i den.

Om någon/några försöker komme nära mig "känslomässigt" då drar jag mig undan. Som om jag märker att någon vill lära känna mig eller visa någon slags sympati eller så då skulle jag fälla upp min mur så att säga. Men om jag är omringad av folk som jag vet eller märker inte bryr sig om mig, då kan jag vara hur öppen och "carefree" som helst. 

Och allt detta varierar från dag till dag och person till person. Jag KÄNNER redan efter en sekund om jag tycker om någon eller inte. Jag märker om folk misstycker det jag gör eller säger. Så ni ska inte tro att jag är socialt efterbliven. Jag kan ju prata med nytt folk och så men så fort jag känner att det den andra personen vill eller tror vi är mer än främlingar eller bekanta då drar jag mig undan så gott jag kan. Hoppas ni tycker om mitt nya depp inlägg. Har tänkt skriva om detta ett tag men jag vill inte skriva FÖR mycket på min blogg. Jag vet ju inte vilka som sitter och läser det här, kanske är någon som kan använda detta emot mig senare eller nått. Men jag åg oh tänkte på detta i över en timme så jag kände jag var tvungen att skriva om detta. 


GODNATT nu måste jag fan sova, klockan är ju faktiskt 05.17 

Boogeyman

Såg film med Emma nyss, hon for precis hem. Vi såg the boogeyman gjord 2007, Den sög! Men såklart var Emma rädd och såg sammanlagt 30 minuter av hela filmen. Den enda jag kan se skräckfilm med är mamma eller Frida. Måste bli vän med modigare personer! 

Har kännt mig lite halft krasslig i några dagar faktiskt, det kan ju vara pollen men hursomhelts så tycker jag fan det kan sluta nu! 


Jag orkar inte skriva nå mer för det är så jävla kvavt och varmt i mitt rum så jag får fan panik! Slet nyss av mig alla kläder och nu ska jag hoppa in i duschen och ducha i kallt vatten! 


Don't let the boogeyman get you ... ;) 

Bubble pop

Jag älskar att göra bubblor med tuggummi! Har haft hubba bubba i munnen non-stop i två dagar nu! 

Dagen började tidigt, vaknade kring sju för att jag ramlade ner för min säng. Det enda jag har gjort idag är städat, ätit och lyssnat på musik. Tagit det väääääääääääldigt lung helt enkelt. 

Emma kom förbi mig för ungefär en timme sen, och vi åkte raka spåret till Kvantum och köpte fett! Tänkte köpa vindruvor men jag kunde inte låta bli att köpa chips istället. Vi hade faktiskt jätte kul. Över ingenting typ. Fast Emma kallade ett par kraftiga  personer för korvar. 

Vi gick förbi dom och hon sa rätt så högt " Kolla Korvarna!! " Och så klart så gapskrattade jag :D We're are soo nice to people! 

Ska spendera resten av kvällen med min katt, chips påse och Jersey shore Season 2 !! 

CYA! 

Bilder från min hall! Ya'll like my due-rag? ;) 

Ser rakt igenom dig..

Har min mamma gått och blivit galen?! Köpa ett jävla leg för 400. Busskort för 1700 och vi ska köpa en väska åt mig snarast nästa vecka. WTF?! Hon brukar aldrig vela spendera pengar, och inte för att skryta men min väska är inte billig så det kommer allt gå på minst 3000 kronor. Och det är lite pengar, men för att vara min mamma så är det MYCKET! Tror nästan hon försöker smöra för att vi bråkade igår. Honn försöker få mig på bätre humr så jag ska vela handla med henne. Men nae. Fuck that! Jag är otroligt envis. Om jag säger nej ( speciellt när jag är arg ) då ÄR de nej. Och om till exempel jag frågar min mamma om jag kan få 100 kronor till en tröja. Så säger hon nej. Då blir jag oftast sur. Och om hon sen skulle säga att " Okeej, du får en hundring men köp BARA tröjan" Då säger jag oftas Nej. Bara för att hon sa nej så blir jag arg och då vill jag inte nå mer. Så då säger jag Nej, Nej nej nej nej. Och det är för att lära henne att om jag ber efter nått, och du säger nej, då ska du inte komma efteråt och säga Okej! Bestäm dig! 

Och jag gör detta med alla jag känner. Jag har vänner som säger jag är jobbig pga det, but that's your own fault ! 

Ska se The woman in black igen med Emma. Fast jag tror jag kommer sova eller typ.. läsa. 
Och nu ska jah göra frukost för jag vaknade för en timme och 9 minuter sen! 

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅDon't fuck with my shit!

Jag blir riktigt arg när någon eller något förstör eller rör nått som jag har betalat för och som jag itne vill att dom ska röra! Drf blir jag spänd då jag ser att någon går i mitt rum och tar i saker, ändå gör jag samma sak hos andra. Och speciellt om man tar i mina trollstavar! Det känns som att jag blir till sten och jag slutar andas. MEEN !! Det jag vill komma fram till är... Anden/spöket/demonen (vad fan de än är ) som har bosatt sig i min närhet kan vi säga, har gått för långt!! Okej om den skrämmer mig, som... står i hallen när jag ska in på toa, stirrar på mig om jag vänder ryggen till, flyttar möbler som nte har nått värde och så, men jävlar!  Rör du mina kläder eller så... ooooh, we gon' have a problem! Saker har försvunnit från mitt rum, från platser där jag har SETT dom innan jag somnade. Och jag tror inte min katt har tillräckligt med IQ för att gömma dom. Det kanske är för att jag har en zigenare som vän, men jag tror mer på att de är nått spökliknande. Och jag är så jävla less! Pallar fan inte mer, jag skrev på mamma och vi har både tendenser att inte ge upp i ett bråk så vi stod och viftade på armarna som babbianer och skrek som vrålapor, 

Försvinner en till sak, då ringer jag spöktjänsten, ghostbusters eller vad fan dom heter. Så dom kan komma och dammsuga upp vad fan det är som vandrar omkring och tycker det är kul att göra mig sur !!!! 

Nu ska jag mot bussen och möta Emma! 

Hörs! :)


Tror jag skrev ett inlägg om denna incident tidigare.  

RANT

Låt oss säga att du har en vän, som kanske är värd... 40 kronor i skönhet. Och du vet att den personen är "pretty out of petty" Är det bara jag som har något emot de? Varför mata dina vänner med lögner och säga dom är typ..värd en 100 lapp i skönhet när dom bara är 40? För en dag kommer vännen inse att "Oj, jag kanske inte är så snygg som mina vänner sa, men då ljög dom ju."  Men om din vän har varit med i en olycka eller så, då är de en helt annan sak och då ska man ju självklart vara snäll. Men när denna 40 kronors vännen börjar tro att den är såå snygg och fin så den blir dryg, kaxig och skryter om ingenting ( den utseénde alltså ) då har det gått för långt.  

Which brings me to my next point of view.

Om du är värd 67 kronor i skönhet, och ser någon som är 80-95 kronor i skönhet, då kan du inte säga "Han är ful" eller "Hon har tunna läppar" eller "Hon har ingen röv" För då är det bara avundsjukan som talar bitch ;) 

Jag kan lätt och säkert säga att i verkligheten är jag värd... 50 kronor. ( 100 kronor, då klassas man som snygg ) Men på bild är jag oftast värd, 80 till 100 kronor. En prinsessas dagbok

Jaaa... jag vet. 

Vilken 16 årig kille sitter hemma och äter pommes medans han kollar på En prinsessas dagbok 1 & 2 ?! 

Jo JAG! Men jag tycker faktiskt dom är lite roliga, so deal with it! 

Åkte med Emma och handlade lite saker på kvantum. Och det var en massa folk som stirrade på mig. Kanske det var pga mina glasögon, men enligt Emma så vare för att jag hade en stickad tröja. Well well, alla kan ju inte ha samma vackra klädstil som jag. 


Gone

Såg nyss på filmen "Gone" Den är så himla bra! Den hade nästan allt en film ska ha, the thrill, anger, revenge and a maniac ! Och den var inte för läskig heller så jag kunde se den själv. 

Nu ska jag åka till konsum och köpa Extra Virgin Oil, ensam! För NÅGON kunde inte! Yeah, you know who you are!  

Hade lite tid över så jag tänkte bara skriva det, och se filmen! It's really good! OCH du ska se " I spit on your grave " Den filmen handlar om den bästa sorts hämnd som finns, death :) 

Honey

Sitter nu med Honung i ansiktet. Och jag har inte kunnat sluta lyssna på Nicki Minaj - Your Love och Nicki Minaj - Moment 4 life. She is so fucking good!!! 

Imorgon ska jag upp tidigt och köpa Extra virgin Olive Oil. Det är bra för ansiktet och det motverkar canser och tumörer. Så nu börjar jag med att gnugga mitt ansikte i olja varje kväll.  Vad gör man inte för skönhet? ;) 
Hittade mammas gamla stickade tröja i hennes garderob. Den var faktiskt fin på mig, så jag tog den och gömmde den i min garderob. Hoppas hon inte hittar den! Ska fan ha den så fort det blir dåligt väder, så jag hoppas det inte är soligt i morgon ! 

YOUR BOY DOES PARTYTrodde det var bättre och fler bilder från i helgen. Måste ha varit lite i min egna värld. 

Härmade Millionaires men texten över ögonen, bara för att jag kan.

Den turkos/blåa tröjan jag har på mig är en liten... Teaser. Det är den t-shirten jag gjorde finare med blekmedel. Är ni inte taggade för att se den? ;D Jaaaa, ta det lungt, ni ska få se den när jag har köpt en webcam ! Ta det lungt! Nu när mamma har kommit hem så tvingade jag henne såklart att köpa guacamole och nachos innan hon kom! ( Fel stavat? ) Så nu ska jag se film och feta upp mig själv! 


CYAAMISSION COMPLETED

Igår tog jag saken i egna händer, jag tyckte den norska tjejen och hennes kille borde åka tillbaka till Norge. Så jag tog ett ägg, öppnade fönstret och bad Frida kasta det i skallen på henne. Direkt Frida kastade smällde jag igen fönstret och sen sprang vi in i mitt vardagsrum. 

Vi kollade på varandra och.. 


Jag tror inte jag har haft så kul på flera veckor. Sen gick jag in i mitt rum igen, tog en penna och kastade den mot henne. That was kinda fun. 

Såg Paranormal Activity igår också, den första. Jag fick lite nostalgi känsla från första gången jag såg den. Men den filmen är inte lika läskig som den var förut, den enda läskiga är när hon släpas efter golvet. Efter som det har hänt mig flera gånger. 

Nu ska jag se på en film, vet inte vilken men det återstår att se.

CYA ! 

( Lägger upp bilder från i helgen senare ) 

Cha-ching

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med mina tre veckor ! Behöver inte oroa mig för att gå upp på morgonen och kratta hela dagarna!! Så jävla skönt :) 

Sista timmen spelade alla kubb. Det laget jag var i vann hela tiden såklart! Nega Jail Jal Naga ;) 

När jag kom hem så städade jag mitt rum snabbt, dammsög och så. Nu sitter jag och dunkar musik! För ingen är hemma! Så jävla skönt. Har inte varit ensam hemma på typ tre månader. Så nu ska jag fan göra allt jag inte har kunnat när mamma var hemma, sjunga i duschen, gå på toa med öppen dörr, sjunga hela tiden, dunka musik och dansa !!! 

Vi får ju se vad jag gör ikväll, kanske träffar Kasper och några andra. Blir säkert kul! Måste ju fira att jag har fått in typ 3000 någonting. 

Eftersom vi diskuterar pengar tyckte jag denna låt passa! Jag är fan föälksad i Millionaires. Så härliga ;) 


Nu ska jag sätta mig på balkongen och lyssna på Nicki Minaj och leva livet med min katt! 


CYA haters, hihi ;* 

C'est La Vie

Nu har jag bestämmt mig! När jag får och har råd ska jag tattuera mig. C'est La Vie. Just as a reminder of all the shit in my life, and that without all the shit, i wouldn't have any happiness. That all things happen for a reason.Jag vill ha den på handen som på bilden ovan eller i nacken. 

Fast den ska se ut EXAKT som på bilden under! 


OBS ! MATA INTE KOSSAN!

Har bara två dagar kvar av sommar jobbet!! Känns faan härligt! Behöver inte gå upp tidigt nå mer, eller bli myggbiten! Har fan myggbett på rumpan, benen och ryggen. Och vet fan inte hur det är möjligt! Har ju fan kläder på mig, men men... 

Och på tal om ingenting. Någon var så trög så dom bestämmde sig för att tälta utanför mitt fönster! Så hela natten har jag hört hur tjejen har gråtit och typ gått runt och runt och typ skrikit. Fyfan vad less jag blev. Jag stod också ett tag och smygtittade på dom, fan vad jag har skrattat! Hon är typ från Öland eller nått, för hon pratar jätte konstigt och hon klär sig som en riktig bonde! Och om dom inte har åkt till ikv när jag ska sova kommer jag hälla kaffe på tältet! Även om dom inte låter så stör dom mig, för det är nästan som att dom gör intrång i mitt privatliv ändå.. Typ tror dom kan ligga sova under mina öppna fönster. Idioter! 

Kanske sätter en skylt bredvid tältet istället... Typ " Mata inte kossan ". Så kanske hon blir lessen och drar med sin vitnamesiska pojkvän/ex till någon annans gård !! 

På fredag ska jag få träffa Frida igen! Jag vet att hon är mer iver att få träffa mig, för jag föredrar att vara ensam. Men det ska bli kul att träffa henne igen, hon flyttar ju snart till gården bredvid så ;) 

Nu ska jag fortsätta med att plandera hur jag ska få bort dom som tältar! Eller så kanske jag låter dom stanna tills Frida kommer så hon och jag kan typ göra värsta planen ! Typ... kasta katt kiss på dom! 

I got you drunk and you ain't even drinking,
I got you stutterin' and blinking
This boy is sexy fine, oooh ~
So high and you aint even blazin'
I got you feelin so amazing
I'm just your type
oooh ~


Done!

Har fixat oskars blogg i x-antal timmar nu, man blir helt seriöst knäpp efter ett tag med alla koder och sånt. Men nu är de klart, och nöjd blev jag.. Oskar kommer också bli de, I know it!! Insåg precis att jag har hållt på i 5-6 timmar, FÖR EN JÄVLA BLOGGDESIGN!! ska börja ta betalt tror jag ;) Aja, excuse me om bloggen har sett fucked up i några timmar..
Peeeaaace!
// Frida Bin Laden

This is kinda scary

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor. 

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang. 

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten. 

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!Let me just tell you... This is SOO like me! 

Det är fan lite skrämmande att detta stämmer så jävla bra in på mig! Det jag har gjort till tjock text stämmer EXAKT på mig. För dom flesta vet att jag inte tycker om nya människor, vilket jag har skrivit om i ett tidigare inlägg där jag beskrev i detalj varför, men om jag VILL lära känna nytt folk eller bli vän med någon. Då går det snabbt! Jag blev bästis med Emma på kanske en vecka, Simon blev min bästa vän på två dagar och jag har många gammla vänner som jag också blev lätt vänner med. Men som jag olyckligt vis avbröt vänskapen med.
( Sad face ) 

Och jag lovar, hela mitt liv, ända sen jag gick på dagis kommer jag ihåg hur alla lärare och föräldrar har sagt att jag är en sån snäll och fin pojke och lugn. Men det är bara för att jag är bra på att övertala äldre människor och jag är bra på att få folk att tro jag är snäll och lugn, I mean... Emmas mamma älskar mig. She don't even know half the shit I do with her daughter!! Haha, 

Och språklig förmåga ? Bitch jag kan, finska, svenska, engelska, lite arabiska, koreanska, tyska och snart kinesiska samt italienska och latin. Jag vill lära mig så mycket olika språk som jag bara kan, jag tycker det är coolt och hipster. 

This is some serious shit... 

Från och med nu har jag en heeelt annan syn på astrologi and shit. It's fucking phenomenal.


CYA nu ska jag sova och vila ut.. Har ju trots allt sommar jobb imorgon.  Yeeey...
 

My Dream WeddingVill bara ha altaret som på bilden, lamporna, och muffinsarna. Resten är skit :P It's gonna be BEAUTIFUL! 

2NE1 I LOVE YOU

Låg/Ligger # 1 på Svenska iTunes Electronic Chart! 


Asså seriöst.. KNULLA er alla som har sagt dom suger och att ingen lyssnar på dom! Ni är så jävla ägda... Fuck you :D <3

All the things I am going to buy

 

 


4 my room

Klaas & Bodybangers - Freak


Hela dagen har jag spenderat åt att rita och måla, det är min slags terapi. Det är ett bra sätt att få ut alla "känslor". Idag vare ilska som kom ut på pappret. And if you know me, så vet du att jag blir lätt sur över inget, och då förblir jag sur ett bra tag. Och efter jag var klar med att måla Park Bom ( bild längst ner ) så rev jag sönder den och slängde ut den från fönstret. Sen blev jag på bättre humör och då ritade jag en gammal bild på morris. Då jag bara hade haft han i kanske 3 veckor. Han var så töööt med sina stora svarta ögon! 

Och nu stor den över TV:n och mamma är så stolt! Hon vill bara ha den där, så om det kommer någon ska hon kunna säga " Aa det är min son, som är 16, som har gjort den. Han är så duktig" Och om jag får säga det själv så är den fan bra gjord. Imorgon kanske jag försöker rita mig och Frida. Vet den exakta bilden! 


Men nu ska jag börja bege mig mot mjölkudden med Emma!

CYA


Gammal och bra !


Start Fresh

Jag har bestämt mig för att raka av mitt blonda hår imorgon! Mamma är helt emot den iden, men det är mitt hår och inte hennes! 

Mitt hår har växt som fan, och pga det så kan jag inte fixa det och det gör att jag känner mig ful. 

Och nu är det fan dags för oskar att sova. 


HEJDÅ! 


I just had a epiphany, 
I need to go to Tiffany's
Fendi on my slippers& my cookies always slippery
I don't need help, 
I pay da bills on time
So I be yellin "fuck em"
With a dildo sign
Five little mama, you a Three star
I aint sleepin when 
I say I'm in my dream car
Oh did I studda?
Harajuku hyphen, 
BarBie... I'm hot 
I think it's time to put the rice in, 
I was in da chair, 
I was just gluing my weave in, 
When you hit the stage
They was booin and leavin, 
Young money red flag, 
No more auditions
Ask Lil Wayne who the 5 star bitch is! 
Jävla bloggdesign

Har suttit och kämpat i timmar nu med denna jävla blogg design! Ingenting blev bra Jag är inte nöjd, det enda som ser bra ut är headern! Resten ser billigt ut. Fult och misslyckat. 

Jag vill ha den perfekta designen men det blir ju aldrig av ! Den enda jag känner som kan/vet hur man gör blogg designar är Frida. Men hon vill bara att det ska vara grafitti och gangster skit hela tiden. 

Men nu GER JAG UPP!  

Jag ska låta bloggen se ut som den gör nu, men om jag börjar störa mig allt för mycket på den så kommer jag ta bort bloggen. Det är nog mer än säkert att jag antingen kommer ta bort den eller sätta lösenord på den inom en snar framtid. 

Men men... Det är bara en blogg och ingen bryr sig! 

Hejdå nu ska jag ut :) 

Punk rock is the new cute!

Jag har funnit mig själv många nätter, tittandes på olika videos på Youtube. Med olika kända personer. Som efter bara några timmar har blivit mina idoler ( så att säga ). Dom nyligaste är... Helena bonham Carter, Megan Fox, Tim Burton och Ozzy Osbourne. Fallet är inte nu att jag vill vara som dom eller så, bara det att jag älskar deras personligheter! Som Helena, hon är sig själv, hon har MAAAAAAAAAAASSAAAAAAAA pengar men hon är fortfarande " down to earth ". Megan har blivit klassad som världens snyggaste tjej. Men hon har ( enligt henne ) inga vänner. Och hon gillar inte att gå utanför sin dörr om hon inte behöver ( kinda like meeee ) Tim är fantastisk. Hans hjärna är värd ALLT! Jag ÖNKSAR att jag kunde på den i en glasburk så jag kunde bara skåda på dens enastående specialitet! Och Ozzy är fan grym! Han bryr sig inte. Bitches can say what they wanna! Han kan inte gå ordentligt och han ser ut som att om det skulle blåsa, att han skulle falla ihop, ÄNDÅ är han fucking PUNK ROCK ! And that's like me. Jag ser ofarlig och ful ut, men jag är inte rädd för nått, förutom spindlar, clowner och andar.. Annars tycker jag att jag är jävla PUNK ROCK jag med! 

Hejdå! Nu ska jag bita av en fladdermus skalle! Just cuz i'm bad ass 

Tim and his beautiful wife Helena ! 
Bitch..

 

Ny header

Nu är jag klar med min nya header! Awsome! I love it, so fuck all of you that don't! Ehm.. Det är SÅKLART ingen bild på mig, men jag har ingen webcam så jag kan fota, och jag vill ju inte direkt ha en gammal bild. Så det fick bli tre så bilder på... Det får ni se seeen ;) 

Nu behöver jag bara hitta någon som kan lägga in den och fixa bakgrunden! 

Nu äre mat dags, hejsvejs! 

Passion for Books

Jag har hittat mitt drömställe! Jag kanske flyttar till USA. Men det finns en stor chans att jag flyttar till England istället! Nästan alla är sofistikerade och väldigt artiga! Dom dricker te och läser. OH MY FUCKING GOD! It's just like me. Förutom att jag kanske ibland är lite mindre artig och sofistikerad men det gör inget. 

Mitt drömmställe är .... I wanna spend my life there.... 

Party like a Millionaire

Jag vet att jag skrev att jag inte skulle blogga på ett tag nu, men eftersom jag har fått slappa i två dagar nu så kände jag att jag var på bättre humör. Dagen började med att jag vaknade ungefär klockan tio, kände hur äckligt det luktade i lägenheten. Det luktade... "Icke-parfym" You know? Hatar när det inte luktar nån slags parfym. Så jag drog med mig Emma och köpte två doft ljus, body lotion ochbody mist. Ett av ljusen luktar Hazelnut Toffee och den andra typ Frukter. Och body misten och body lotionen luktar typ... Rosor, ville bara ha den för att jag tänkte att jag kunde spraya body misten över hela lägenheten så det iaf luktar gott! Kanske ger bort body lotionen till någon som luktar äckligt. HATAR när folk inte luktar gott, speciellt på bussen eller en hiss. Jag tycker personligen att alla bussar och hissar ( alla allmänna platser ) borde ha deo/parfym till dom som luktar äckligt. Tex om man ska gå in i en hiss, så står det en man eller kvinna och luktar på en innan man går in, och om man luktar äckligt så ger dom en deo och parfym. Så jag slipper stå brevid någon som luktar typ svett och lax bajs! 

Nu sitter jag här och lyssnar på " Party Like a Millionaire " och " Loving U " SAMT " I love you ". Dom här låtarna är lätt mina "sommar låtar " 2012 ! 

Resten av dagen ska jag duscha, städa och kanske dra till kvantum om jag ids. Bara för att köpa nått. Jag ÄLSKAR att handla eller bara vara i stormarknader. Det finns så mycket att kolla på och så mycket roligt folk att skratta åt ! Jag är som en liten unge, färger fångar min uppmärksamhet och om jag tycker nått är kul så skrattar och pekar jag :) Just because I can!  

Jag längtar så förjävla mycket tills Frida flyttar in! Jag har redan bestämmt mig för vad jag ska köpa till henne som inflyttnings present. Nog för att det bara kommer vara jag som kommer ge henne nått, men jag kommer också använda den/dom så de är lungt ;) Och det ABSOLUT bästa är att hon flyttar in typ dagen innan Lule kalaset så jag ska SÅKLART sova över där. Av många olika anledningar.  Men jag måste åka till någon stuga i Kukola men mamma, min morbror och hans två söner. Dom säger stugan är typ jätte stor och att det är soligt. MEN... Stort för MIG och stort för någon utan mentala problem är helt olika! När jag tänker stort så är det.. STORT ! Och om det är litet för mig så kommer jag garanterat bli sur. Men det ska bli kul att sola och läsa Harry Potter i tre dagar. Slippa alla människor. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där i nån timme... Seees! 

Hard work

Har haft park arbete i en vecka nu. Usch! Har brännt mig i nacken och ansiktet. Och jag har träningsverk i benen! 

Orkade inte blogga i veckan för att jag är så jävla trött. 

Så jag kommer kanske sluta blogga och börja igen när ja har arbetat klart.