OBS ! MATA INTE KOSSAN!

Har bara två dagar kvar av sommar jobbet!! Känns faan härligt! Behöver inte gå upp tidigt nå mer, eller bli myggbiten! Har fan myggbett på rumpan, benen och ryggen. Och vet fan inte hur det är möjligt! Har ju fan kläder på mig, men men... 

Och på tal om ingenting. Någon var så trög så dom bestämmde sig för att tälta utanför mitt fönster! Så hela natten har jag hört hur tjejen har gråtit och typ gått runt och runt och typ skrikit. Fyfan vad less jag blev. Jag stod också ett tag och smygtittade på dom, fan vad jag har skrattat! Hon är typ från Öland eller nått, för hon pratar jätte konstigt och hon klär sig som en riktig bonde! Och om dom inte har åkt till ikv när jag ska sova kommer jag hälla kaffe på tältet! Även om dom inte låter så stör dom mig, för det är nästan som att dom gör intrång i mitt privatliv ändå.. Typ tror dom kan ligga sova under mina öppna fönster. Idioter! 

Kanske sätter en skylt bredvid tältet istället... Typ " Mata inte kossan ". Så kanske hon blir lessen och drar med sin vitnamesiska pojkvän/ex till någon annans gård !! 

På fredag ska jag få träffa Frida igen! Jag vet att hon är mer iver att få träffa mig, för jag föredrar att vara ensam. Men det ska bli kul att träffa henne igen, hon flyttar ju snart till gården bredvid så ;) 

Nu ska jag fortsätta med att plandera hur jag ska få bort dom som tältar! Eller så kanske jag låter dom stanna tills Frida kommer så hon och jag kan typ göra värsta planen ! Typ... kasta katt kiss på dom! 

I got you drunk and you ain't even drinking,
I got you stutterin' and blinking
This boy is sexy fine, oooh ~
So high and you aint even blazin'
I got you feelin so amazing
I'm just your type
oooh ~


Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback