This is kinda scary

Utåtriktade Tvillingen har ofta många bollar i luften. En social och mångsidig personlighet med god förmåga att knyta kontakter. Tvillingen brukar ha en vid och brokig bekantskapskrets och är känd för sin humoristiska och pratglada läggning. En charmig natur med glimten i ögat. Tvillingen är verbal, flirtig och trivs i diskussioner. Flexibilitet är kännetecknande, likaså god förmåga att komma till tals med alla sorters människor. 

Planeten Merkurius är tecknets härskare. Det brukar tyda på språklig förmåga, mångsidighet och idérikedom. Tvillingen har en stor kunskapstörst på livet och delar gärna med sig av sina tankar och erfarenheter. En aktiv vardag fylld med skiftande aktiviteter hör tecknet till. Tvillingen är ofta på språng och har en tendens att komma lite sent till avtalade tider. God framförhållning är kanske inte Tvillingens melodi. Men med sin charmiga, tillmötesgående läggning och förmåga att prata sig ur alla situationer blir denna tids optimist ofta ursäktad och mycket omtyckt i sociala sammanhang. 

Tvillingen föredrar omväxling, och trivs därför inte med stillasittande rutinarbeten. En smula rastlöshet hör tecknet till. Tvillingen brukar bevara sin ungdomlighet och nyfikenhet på livet långt upp i åren och är duktig på att lätta upp stämningen. Den som är född i lufttecknet Tvillingarna är anpassningsbar och uppskattar miljöombyten. 

Tvillingen kan ha lite svårt för att bestämma sig och skjuter ofta upp problemlösningar till sista minuten. Men denna flexibla och idérika natur brukar ofta hitta någon finurlig lösning och klarar därmed de flesta situationer!Let me just tell you... This is SOO like me! 

Det är fan lite skrämmande att detta stämmer så jävla bra in på mig! Det jag har gjort till tjock text stämmer EXAKT på mig. För dom flesta vet att jag inte tycker om nya människor, vilket jag har skrivit om i ett tidigare inlägg där jag beskrev i detalj varför, men om jag VILL lära känna nytt folk eller bli vän med någon. Då går det snabbt! Jag blev bästis med Emma på kanske en vecka, Simon blev min bästa vän på två dagar och jag har många gammla vänner som jag också blev lätt vänner med. Men som jag olyckligt vis avbröt vänskapen med.
( Sad face ) 

Och jag lovar, hela mitt liv, ända sen jag gick på dagis kommer jag ihåg hur alla lärare och föräldrar har sagt att jag är en sån snäll och fin pojke och lugn. Men det är bara för att jag är bra på att övertala äldre människor och jag är bra på att få folk att tro jag är snäll och lugn, I mean... Emmas mamma älskar mig. She don't even know half the shit I do with her daughter!! Haha, 

Och språklig förmåga ? Bitch jag kan, finska, svenska, engelska, lite arabiska, koreanska, tyska och snart kinesiska samt italienska och latin. Jag vill lära mig så mycket olika språk som jag bara kan, jag tycker det är coolt och hipster. 

This is some serious shit... 

Från och med nu har jag en heeelt annan syn på astrologi and shit. It's fucking phenomenal.


CYA nu ska jag sova och vila ut.. Har ju trots allt sommar jobb imorgon.  Yeeey...
 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback