Varför ska man bli vuxen?

Jag tror jag kommer bli nya Peter Pan och förneka det faktum att jag måste bli vuxen. Ska fan förbli ett barn! Alla saker men skatteverket, bankerna, kronofogden, räntan och skit. Det är bara onödigt och tråkigt! Satt över en timme på skatteverket för att göra mitt ID-kort. It's so boring! Plus att jag orkade inte fixa mig på morgonen för jag var uppe hela natten med min trogna vän, så jag såg heltrisig ut, och när jag skulle skriva mitt namn så tänkte jag att.. ."Bilden är ful så jag kan ju lika gärna skriva så fult jag kan" så jag slaffsade dit mitt namn och drog till KH ! 

Och påvägen till KH så skulle mamma ta ut ett värdekvitto åt mig. Gissa vem jag ser en bit bort, stirrandes på mig men ett läskigt leénde så man såg alla hans 5 tänder. JO, den kända peddo gubben. Han är typ Thai eller nått, fy fan så äcklig! Och ännu värre är att han gick efter mig och mamma till KH. Och jag sa till mamma " Jag har visst fått en stalker" så skrattade hon bara åt mig. Vafan som min mamma kunde väll hon iaf skydda mig, vad hände med moderkärleken som björnarna har? Hon kunde väll iaf ha kastar sitt tomma cigg-pack på han?! 

Men men, jag skyndade in i bibloteket och han blev kvar där ute, i sin ensamhet. Han hittade säkert någon annan att äckla sig på. 

Jag äälskar biblotek! Det är så fridfullt och luktar gott! Tänk att i varenda bok ligger olikas personers tankar och historier ner skrivna. Jag vet inte varför men den är fascinerande. I'm fucked up. 


Träffade en jätte trevlig biblotikarie, hon hette Agnet. ( Vet inte vad hon heter så jag gav henne ett namn som jag tyckte passade ) Hon och jag skulle kunna bli bra vänner. Åldersskillnaden är lite stor men det är lungt. Sen efter ett låångt letande hittade Agnet och jag Harry Potter and the prisoner from Azkaban. Den engelska versionen, så jag ar läst den när jag väntade på bussen och hela bussresan hem. Han bara läsa två kapitel så jag ska läsa mer ikväll ! Kanske tom nu.... Hmm... CYA Harry Potter väntar på mig!! 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback