Pasion 4 fashion,

Jag hade brist på saker att göra, och efter att ha spenderat lite tid med Emma på stan så åkte jag sen hem och kolla på 2NE1 live. Så efter det fick jag för mig att jag skulle bleka och fixa till min blåa Firefly t-shirt som jag köpte till förra skolavslutningen. Mamma tyckte inte om iden eftersom enligt hon var den så dyr ( 200 kr ) men I still did it! Cuz I'm a baaad booy. 

Soo.. Jag sprutade lite klorin på den, badade den i klorin, och satt och skrev med klorin på den, and now it's actually my kind of style. Det står SÅKLART " I AM THE BEST " på framsidan, eftersom jag lyssnade på 2NE1 - I am the best och tänkte jag kunde väll göra en t-shirt inspererad av den låten!

Jag tror slutresultatet kommer bli bra, just nu ser det iaf någolunda bra ut. And it's just getting better!

Och min solbränna börjar sätta sig nu så jag kommer se ÄNNU mer tan ut när jag har den t-shirten! Blue is my color BITCH !  

Snart flyttar Frida in i sin lägenhet på tuna, hennes gammla gård, ovanför Say. Yeeeeey. Kommer säkert bli värsta grannfejden. Hon flyttar in dagen LK börjar, Onsdag, och jag ska hem till hennes nya lägenhet DIREKT när jag vaknar ( vilket kan bli sent ) och hjälpa henne packa upp så vi kan bege oss mot stan och leva ungdoms livet! Sen ska jag såklart sova där!!! Köpa massa saker åt henne och mig som vi behöver, vilket är i stort sätt allt mellan himmel och jord. 

Och nu har det gått sisådär en halvtimme så nu ska jag tvätta rent min t-shirt och testa den! Önskade jag hade Cam på datan så jag kunde visa er, but too bad for you hooker! Ni kan väll stalka mig på stan i helgen så kanske ni får se den! 

CYA 
Natt inlägg

Just tryin' to pass the time... 

ENDAST 28 SAKER JAG HATAR. 
1. Fotboll
2.Folk som inte kan vara sig själva. 
3. Skygga människor
4. Killar utan moral/social etikett 
5.Personer som kan "Talk the talk but not walk the walk."
6.Folk som försöker för mycket
7. När folk vill bestämma över mig eller när dom tror dom gör det
8. Människor som luktar äckligt
9. Människor som tror dom kan behandla mig som en undersåtare och forsöker reta mig
10. Personer som är arga när jag är glad
11.Personer som är glada när jag är arg
12. När folk jag inte tycker om försöker lära känna mig
13. När folk RÖR MIG!!! 
14. När personer jag inte känner/är fula pratar med mig 
15.  Personer som försöker bli rappare och sjunger om hur tungt livet är, även om dom inte vet nått om livet för dom är typ 15-20
16. Dagens ungdomar som inte kan ha en dag då dom itne tar sönder nått, slår någon eller skriker efter någon. 
17. Folk som inte kan stå upp för sig själva. *
18. Spindlar. 
19. Mygg
20. Umbridge 
21. Adam&Eva
22. Hockey
23. Bil töntar
24. Matte
25. Personer som inte kan prata bra Engelska!  
26. Sex ( It's nasty. )
27. Djurplågare
28. Personer som är avundsjuka för att jag kan göra nått bättre än dom ( Just be happy for me. ) 
 
8 SAKER JAG ÄLSKAR 
1. Harry Potter
2. Min mamma
3. Djur
4. My way of thinking
5. Sova
6. Park Bom
7. Mat
8. Mormor

Det finns mer i hatar listan, men jag orkade fan inte mskriva mer. 

Potions master


I did not sleep at all. And so I had time to make three potions. I made a "luck potion" and a potion to keep nargles away and I made Felix felicis. And I ran out of flasks so I am going to Diagon Alley to buy some more. And then later today I am going to brew Amortentia. 

Now I need to drink some coffe before I pass out! 


CYA 


If they come to Sweden....

I'm gonna die! Ingen förstår nog förutom alla andra BlackJacks i Sverige! Det är en annan sak om det skulle vara Justin Beiber eller Beyoncé för dom kommer typ hela tiden till Sverige och det är störra chans att dom gör de fler ggr. Men inte 2NE1 !! Dom har aldrig varit i Sverige ( förutom om dom kanske har bytt flyg här nån gång ) och dom KANSKE kommer. Dom ska ha deras första World tour och jag hoppas dom kommer till Sverige! Gör dom det så ska jag dit! Jag säljer alla mina trollstavar, min data och jag skiter i att köpa en iphone! För jag SKA dit! Och jag ska stå längts fram och sjunga med och gråta. 

 

2NE1 forever! 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=GFaj8Tp9n1I&feature=share


My dream come true

Jag älskar känslan när någon/några har sagt emot det du tycker/gillar. Och senare kan du bevisa att det du har tyckt/gillat verkligen är värt att gilla and so on! 

Tillexempel! 

2NE1 is my thing. Jag har fått höra att ingen känner till dom, dom kommer inte bli stora i musik branchen. Well... you bitches are wrong! Dom har gjort låtar med Will.I.Am och enhel del kända musik producenter! Så dom växer större och större för varje minut. Fast än dom inte kanske är lika stora och kända som sångarna/rapparna från Amerika så har dom kommit långt ! Det finns MASSVIS med 2NE1 fans över HELA världen! Varje land har minst en miljon fans! 

Och nu har Emma Stone ( en av mina idoler ) träffat 2NE1 på en koreansk bio premiär till den nya Spider Man filmen. Så nu är det inte länge till så kommer endel i Amerika/europa se detta och kolla vilka 2NE1 är, and by doing so they will probably get more fans! 

 

It's amazing how far they have come and i wish them all the best! 


Uppdate

Var på stan med Emma ( igen ) och köpte skjortan som jag skrev om i förra inlägget. Kollade på underkläder till Emma också ;) 

Åkte hem. 

Sitter hemma nu och mögglar.

Skulle ha åkt till Överkalix idag men mamma har inte pengar. 

Nu ska jag dö! 


CYA

Sommar och sol

Nu är ÄNTLIGEN sommaren i Luleå för fult! Det vet man när stan är fullt med blattar som slebbar sig på småflickor och fjortisar! 

Det var ju planerat att jag inte skulle göra nått denna vecka, utan bara stanna hemma, Men så blev det ju såklart inte. Dagen började med att en trött Oskar såg att det var solit på hans balkong så han tvingade sig upp ur sängen och ut på balkogen och sov där samtidigt som han jobbade på brännan! Men eftr kanske en halvtimme blev det för varmt så jag sprang in i duschen!

Efter att jag hade duschat for jag till stan med Emma idag. Tyckte jag behövde kolla på en skjorta så jag vet om jag ska köpa den eller inte, för jag har sett den några ggr genom skyltfönstret men jag har aldrig provat den. Så idag tog jag tillfället i akt och gjorde det! Sen har vi gått och kollat på kläder till Emma.. Men eftersom vi inte har direkt samma stil så blir det lite svårt. Det är lättare att kolla på kläder åt Frida =) Vilket jag också gjorde, så nu vet jag en massa ställen som jag och Frida ska köpa kläder åt henne på! 

Jaa... Vad gjorde vi mer? Emma åt på Max. Och eftersom jag inte vill äta skräpmat nå mer så blev det en tacos tallrik på Dagoberts. Skit nyttigt ju. Sen åkte vi hem på emmas fina cykel. Jag tjussade henne frivilligt på högsta växeln i ett desperat försök att bli av med bad ringarna som man har. 

Kom nyss hem, och så senare ska jag kanske vara med Emma igen. Kommer säkert se film och ha lite sex. Men vi får se vad som händer. 

CYA 

Bilder
Story time

Låg ensam i mitt rum. Trodde det bara va jag och mamma hemma. Så hör jag hur någon håller på i köket, och eftersom balkongdörren är öppen trodde jag någon ghetto jävel hade klättrat upp och börjar snå mammas siler bestick och sen ta vår mat! Och hade jag inte hört hur kylskåps dörren öppnades så hade jag inte vågat, men BITCH, don't fuck with a Nivas food! Så jag tog min kedja som jag fick när jag beställde mitt armband, den är rätt så tung så den skadar lätt, så smög jag så gått jag kunde ( låssades vara en ninja så de gick lättare ) sen smyger jag mig runt hörnet med kedjan i beredskap och är redo att slå skiten ur vem fan som än är i mitt kök och tar min mat!! 

Sen när jag just kommer runt hörnet ser jag min bror stå där och göra en macka! 

Tänk om jag hade attackerat han?! Fan vad han hade spöat mig och samtidigt hade ju jag försökt nocka han medvetslös... 


Så jag tänkte dela med mig denna lilla betättelse så att jag kan varna alla er där ute... Rör ni min mat... Then I'm gonna whoop yo' ass niggah!!!!

Nu ska jag fortsätta se på "Abduction" sen se Bad Girls Club.


Och i morgon ska jag på stan med Emma... Får se hur de går :p

Relax

Har suttit i kanske en och en halv timme un och lyssnar på Yiruma och målat! Kollat på målnen och tagit det lugnt! Love it! Bästa sättet för mig att slappna av är att vara ensam, måla och lyssna på piano. Och om man blandar in lite Vodka så blire mycket mer avslappnat! 


Ska snart ut och träffa Emma... Så jag kanske ska klä på mig, tvätta ansiktet och duscha håret... Har varit instängd i några dagar nu så ni kan ju tänka er hur hemsk jag ska se ut. Fast ändå lite söt! 


Och i sommar så ska jag försöka så gott jag kan hålla mig borta från fett och socker. Mitt ansikte börjar få lite väl mycket fläsk på sig. Dags att börja tänka på vad man äter. Förut kunde jag äta och äta och äta utan att bli fet, men nu ser jag att fetterna börjar samla sig och bli mer och mer. 

Nu beger jag mig in i duschen och sjunger i min ensam het med mion fiiiiina stämma! 


CYA

-

Vad hände med livet ? Jag har suttit uppe nu till fyra varje natt sen jag fick sommarlov. Sen sovit till klockan tre dagen efter. Det finns igenting att göra i detta land och det finns ingen att vara med. Eftersom jag har tre vänner jag umgås med så har jag inte så stort sortiment på vänner att vara med. Och eftersom två är typ utomlands och kommer inte tillbaka så har jag bara en kvar att vara med, men hon har alltid andra saker för sig. 

Så jag har bestämt mig för att bara vara hemma. Om någon skulle be mig  åka till boden eller nått över dagen, så skulle jag säga nej. För tills Frida kommer hem ska jag VILA! Bara se film, läsa och sova! 

Och mina uppdateringar blir lite sämre och sämre med tiden för jag har andra sidor att ha hand om och jag har bara en sak jag vill skriva om just nu, men eftersom jag inte har talat med denna person om denna "insident" som har hänt så vet jag inte hur det ligger till exakt. Och det känns som att jag är feg eftersom jag har haft typ 3 veckor på mig att prata med denna person om detta när vi gick i skola. Och att jag nu skriver om det på bloggen när vi inte träffas nå mer... Det känns lite fegt. Men en dag då lilla Oskar är på dåligt humör så kan vad som helts bli sagt eller skrivet! 

I helgen eller i veckan så ska jag och mamma åka till stan och hyra böcker på Kulturens hus! Är fan taggad redan nu!!! Ska hyra böcker som Nicolas Flamel har skrivit och jag vill verkligen läsa hans bok/böcker!!!!!!! Och så bli det säkert någon Harry Potter bok eller två :) 

Men nu ska jag fortsätta äta chips och samtidigt läsa hur man kan bli smal på en vecka! 

CYA

Blider från avslutningen
Heads Will Roll

Kom nyss hem från avslutningen! Det var både kul and kind off sad. 

Det började med att hela klassen såg på foton i klassrummet från olika saker vi har gjort tillsammans, som utflykter and shit. Sen såg vi på Project X. Sen gick man hem och åt nudlar, fixade sig och sen åkte jag mamma och Emma mot kyrkan. Vi fick våra betyg och ta farväl till alla lärare. Jag gav en ros till min SO lärare Bengt som jag komemr sakna GRYMT mycket! Och till mina två mentorer som har hjälp mig så sjukt mycket under dessa två år! Och så blev man tvingad att bli fotad av sisådär 14 föräldrar... Det räckte inte med en eller två bilder på hela klassen, NÄ utan dom skulle ha minst 40 bilder! Sen åkte hela våran klass och sen åkte vi till "hemlig plats" med hela våran klass och pararella klassen. Vi åkte till Ekoparken/Rosfors eller nått sånt. Det var rätt så fint där. Vi var i ett stort hur med jätte fint tak. Vi åt like halv äcklig mat.. Men det gick ner. 

Vi åt... och åt... och åt igen. Sara tvingade mig äta hennes speciala mackor gjorde av chips och ostbågar. Och sen har dom "coola" ungarna i klassen varit och försökt mata kossor och sånt. Hade en jätte rolig kväll. Fastän det kanske inte var någon fest så hade jag as kul. Me and Simon did the Snooki Dance and we rocked it!

Det var mindre roligt att säga farväl till Cattis och Bengt för sista gången! Men en sak är säkert!!! Och de är att jag ska fan hälsa på dom i skolan så ofta jag kan! Man blev nästan emo påvägen hem... Så jag och Emma bestämmde oss för att ta sista chansen och dampa loss inför båda klasserna! Så vi hade lite sex ställningar och jag gjorde mitt speciella skrik. And so on ;)


Kommer sakna hela klassen. Även om man inte var direkt bästa vä'n med alla, så deltog alla till att göra våran klass den mest minnesvärda som tunaskolan någonsin har sett/kommer se! 

Men nu har ju hackspetten turen att få mig i två år! ;) Så det är inte över än :D 


Nu ska jag sitta och vara lite depprimerad och sen ska jag nog sova! Kommer nog bilder på det hela imorgon! 
CYA

Herp Derp

Idag var en av dom rligare dagarna under all min tid på tunaskolan. Vi började med att lärarna mötte eleverna i brännboll. Såklart så van eleverna. Fastän jag inte deltog! =) Sen efter det hade vi ( eleverna ) vatten krig utanför idrotten. Perssonligen så tycker jag att jag dränkte skiten ur Sara,Jenny,Josefin och Emma. Även om jag blev så blöt så det såg ut som att jag hade badat med kläderna på så var det kul. Och Sara höll även på att bryta mitt näsben. Hon slog mig med en hink... Payback troligen. Hade svin kul och sen efter kriget så åt niorna en "finmiddag" som bestod av potatisgratäng och skinka -.- Vilket jag INTE äter! Så jag fick äta mig mätt på sallad och potatisgratäng. Sen sjöng lärarna en sång om alla nior sen slutade vi. 


Känns surt att måste gå ut nian. I morgon är vi alla lediga och sen har vi bara skola till typ ett eller tolv. Sen... Äre slut på Tunaskolan för min del. Kommer sakna alla lärare och korridorerna där man har bråkat så pass många ggr med massa olika folk. 

But all good things must come to an end. ( Jag, Sara och Emma + okända personer i bakgrunden )

Trimmade manen nyss

Känns konstigt att ha kort hår igen.. Det känns som att jag är ett lejon utan sin man...

Fast det är skönt att inte ha ansiktet fullt av hår och blablabla. 

Idag så hämtade Emma upp mig på cykeln och tjussade mig till Lulesundet typ.. Där hela våran klass och den pararella klassen paddlade kanot. Det var ignet speciellt faktiskt, det var som arr ro en vanlig båt. Och jag har fan rott sen jag var nio år gammal. Men jag hade en trevilg dag iaf.. Fick äcklig mat där men det gick ner... Cuz I'm FAT!

Påvägen hem stannade jag och Emma i stan och jag klippte mig på kära Erikssons !!! Love them! Samma tjej som klippte mig för kanske ett år sen, klippte mig nu också. Liza med ett "Z". Sen får vi till H&M där jag köpte blondering eftersom min grå blonda hårfärg tog över allt mitt hår. Så nu sitter jag i mitt rum och stinker amoniak! 


Måste springa och skölja ur det nu.. So I'll talk to ya'll later! 

<--- Get it? ;)

One year older but not one bit wiser.

Vaknade till mammas fina stämma imorse, då hon sjöng "Ja må han leva". I almost punched the bitch. Klockan var åtta och jag var trött. Men jag hade inget val, jag vaknade, satte mig vid datan och gick igenom Facebook. Sen åkte Mamma och jag in till stan. Jag gick nog på VARJE butik som hade öppet i hopp om att hitta en fin kavaj. Och som vanligt så var H&M det enda stället. Köpte en mörk grå kavaj, den var faktiskt fin,  en vit t-shit ( V ringad ) och ett linne ( Första linnet i hela mitt liv ) och en Cardigan, typ beige/brun. 

Båda mina bröder är hemma hos mig nu och Mamma lagar Carbonara!!!! FYFAN VAD GOOTTT!! Sen ska väll alla sitta och sjunga åt mig och äta tårta... Hate it! 

Kommer ihåg hur de var förut, då mamma spenderade typ 20 000 på ett kalas och alla jag kände kom och alla var helt glada. Nu förtiden regnar det på mina födelsedagar, folk skriver grattis via facebook, max en present och en tårta från Icas frysdisk. Oftast brukar det vara 49 åriga tanter som förnekar att dom fyller år och slutar fira sina födelsedagar i hopp om att dom ska glömma bort sin ålder. Men nu äre JAG som slutar fira mina födelsedagar, gör ingen stor grej av de nu mera. För dom senaste 2-3 åren så har jag planerat en massa  saker och tänk ha fester och sånt... Men de blev aldrig av. Så nu har jag gett upp och tar dagen som den kommer. I meen... It's just a normal day, right? 

Nu ska jag se nån Nalle Puh film och äta chips! 

CYA 


Den är Grå och inte så här blå och ful. Fanns inte bild på den jag köpte.P.S
När mamma såg mig i Kavaj för första gången i hela hennes liv... Reagera hon så här

Jag menar det :s

Alltid kul att vakna arg

Vaknade ungefär vid tio idag. Trodde jag och mamma skulle på stan och köpa kläder men det blev ändrade planer eftersom hon är sjuk och blaablabla. Så jag måste idag städa lägenheten, hjälpa mamma med tvätten och sen klippa mig. Blir inte kort hår utan ska bara toppa mig några centimeter för jag har bara 600 och det ska räcka till kläder. 

Mamma sa att vi åker i morgon och köper kläder... Jippi! Exakt vad jag vill göra på en söndag! 


Eftersom mitt liv är så fyllt med ingenting så kan jag väll skriva om en sak jag hatar. 

När folk inte kan svara på meddelanden. 

Endel tar typ 24 timmar på sig att svara på en enkel jävla fråga!! Kan man inte bara sluta låssas som att man är sååååååå upptagen och såååå viktig så det tar en hel jävla livstid att svara på en enkel fråga?!?!?!?!?!!?!?!?!? Har skrivit det tidigare och jag skriver det igen, HATAR när folk ska låssas som att dom lever i Hollywood och är berömda bara för att dom är så jävla missnöjda och sorgsna över deras liv här i norrbotten!!! Kan serriöst inte bara dessa människor i Luleå/Svergie inse att dom inte är menade att vara nått stort och berömmt! För hade dom varit menade att bli kända medmera så hade dom väll varit det nu?! Men nä! Dagens ungdommar kan bara inte leva ett enkelt liv med en medelmottig lön. Alla måste vara så speciella och rika nu förtiden. Fyfan vad pantade folk blir av media! Dom tror att man har det sååååå dåligt om man inte bor i en 70 000 kvadrat villa i Stockholm och har diamanter i munnen.

Done!

Nu är dagens mål uppnått! Har städat rummet och min  fixade så mammas data ( från och med nu mig ) är i mitt rum. 

INGENTING gjordes idag på skolan. Kom dit, lämnade in datan, åt muffins i fiket åt lunch och sen fick vi gå hem. Och så klart så somnade jag direkt jag kom hem. Skulle igentligen till stan idag med mamma med jag orkade inte springa efter Emma ( hon ska springa efter mig ) Så jag ringde med Simons mobil, och han har hennes gammla nummer så jag trodde hennes mobil var avstängd. Sen när hon kom hem undrade hon typ varför jag inte hade hört av mig och blablabla. Så då blev jag på dåligt humör för att jag kunde ha köpt kläder men jag sov. 

Så i morgon vid tio ska jag och mamma åka till stan och köpa kläder. Sen kanske jag klipper mig. Vi får se! 


Och den datan jag har nu har ingen kamera så jag kan inte visa er hur söt och fin jag är men ni kan ju kolla på mig Facebook eller på mina gammla bilder :) 

Nu ska jag nog se film eller sova. Så vi höres fitt barn! <3


CYA! :)