Alltid kul att vakna arg

Vaknade ungefär vid tio idag. Trodde jag och mamma skulle på stan och köpa kläder men det blev ändrade planer eftersom hon är sjuk och blaablabla. Så jag måste idag städa lägenheten, hjälpa mamma med tvätten och sen klippa mig. Blir inte kort hår utan ska bara toppa mig några centimeter för jag har bara 600 och det ska räcka till kläder. 

Mamma sa att vi åker i morgon och köper kläder... Jippi! Exakt vad jag vill göra på en söndag! 


Eftersom mitt liv är så fyllt med ingenting så kan jag väll skriva om en sak jag hatar. 

När folk inte kan svara på meddelanden. 

Endel tar typ 24 timmar på sig att svara på en enkel jävla fråga!! Kan man inte bara sluta låssas som att man är sååååååå upptagen och såååå viktig så det tar en hel jävla livstid att svara på en enkel fråga?!?!?!?!?!!?!?!?!? Har skrivit det tidigare och jag skriver det igen, HATAR när folk ska låssas som att dom lever i Hollywood och är berömda bara för att dom är så jävla missnöjda och sorgsna över deras liv här i norrbotten!!! Kan serriöst inte bara dessa människor i Luleå/Svergie inse att dom inte är menade att vara nått stort och berömmt! För hade dom varit menade att bli kända medmera så hade dom väll varit det nu?! Men nä! Dagens ungdommar kan bara inte leva ett enkelt liv med en medelmottig lön. Alla måste vara så speciella och rika nu förtiden. Fyfan vad pantade folk blir av media! Dom tror att man har det sååååå dåligt om man inte bor i en 70 000 kvadrat villa i Stockholm och har diamanter i munnen.

Kommentera Bitches!!

Och vad hade allt det där med att göra med folk som inte svara på en enkel fråga?

Svar: Det står ju i inlägget. Så om du inte riktigt förstår inehållet så kan du ju be nogon med den rätta IQ att hjälpa dig!
MVH Oskar Niva kundtjänst
Oskar Niva

2012-06-03 // 05:12:59

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback