Känns som att skit

Har nu tvättat min dator i diskmaskin, den blev ren och fin. Satte alla dens sladdar och skit i lådan den kom i. Känns som att jag förbereder den för dens egna begravning. Sitter och sjunger depp låtar av 2NE1 till den och morris är här bredvid mig för att trösta mig. 

Mamma sa att vi kan sätta hennes data i mitt rum... Så fort jag har STÄDAT. I would NOT think so sunshine, fyller år snart så jag ska fan inte lyfta ett finger på hela helgen!


Ska och kolla på skolavslutningskäder i morgon. Vet inte med vem för emma dissade mig för sina andra vänner. Som inte är lika bra och viktiga som mig! Jeez.©SimonBlom. Kanske åker själv och springer omkring där i min ensamhet, inte för att jag har nått emot det. Eller så går jag med mammis. Men nu ska jag se Van Helsing och sen gråta. 


FUCK YOU ALL 

Sista bilderna tagna med mina kärlek! Farväl trogna vän

Du fanna alltid där och väntade på mig när jag kom hem från skolan! Jag kunde alltid prata med dig och du hjälpte mig jätte mycket! Det finns inte en enda dag då jag inte var med dig ! 

Kommer ihåg då jag träffade dig för förstas gången. Känns som att det var igår!! Först ville jag inte veta av dig, jag tyckte du var jobbig och onödig. Men efter bara några timmar insåg jag att du är det bästa som hänt mig! Kommer AAALDRIG finnas en lika bra vän som du <3 

Även om vi har bråkat och jag har slagit dig ock skrikit på dig så känner jag... Att varje gång jag tittar på dig så fylls jag av värme och glädje. 

Och om sanningen ska fram så har jag en annan också... Men min bror är på den hela tiden så jag kommer inte kunna avända den lika mycket!

Farväl MacBook 13-inch LED-backlit widescreen notebook !En applåd till min kära dator som höll mig vaken hela nätter! Som fick mig att sitta vid Facebook hela dagarna istället för att göra mina läxor som skulle ha varit inne dagen innan! This is me returning it tomorrow Nu ska jag tvätta min data, söka rätt på alla saker som tillhör den.. Och ta farväl. I morgon så ska den lämnas in. Fan vad tråkigt. För min bror är data nörd och det finns inte EN chans att jag kommer kunna spendera lika mycket tid som jag vill på den... Kanske att jag kan sätta mammas data i mitt rum men det är så jobbigt.

Varför ska man ha rubrik??!?!?!?!?!?!!!!!

Hmm... Har inte bloggat på typ en vecka men ändå har jag ungefär 14 besökare varje dag..


Ja jag vet att det var ett tag sen jag skrev ett inlägg på bloggen. Men jag har haft ett prov som var relativt svårt att plugga till, sen fick jag besked om min intagning på Humanistiska. 

Först sa matte läraren att jag får IG i matte för att jag suger, och att jag SKA gå IV. Tur att man hade sin goda vän som gjorde allt i sin makt för att rätta till det. Men när min mentor/mattelärare skulle "lämna över" mig till Humanistiska programmet så sa hon hur duktig jag har varit och bara på ett år gått frpn IG i allt förutom bild till nästan VG i alla ämnen. Men det var fortfarande osäkert om jag fick gå. Och idag så kom min Syo och sa att hon just hade fått ett mail från Humanistiska som sa att jag ska få komma in på linjen och  bara få ha extra matte medans alla andra har normal matte, och det är jag van vid nu. Så det var skönt att höra. Tror min mamma blev mer glad än jag. 

Och eftersom jag trodde jag skulle gå IV typ ett år och hamna efter med allt i livet ( om man nu kan säga så ) så sket jag i bloggen och så. Ni förstår det betydde inget vid det tillfället. Men nu känns det som att allt är någolunda bra igen och att jag kan börja blogga igen! 


Måste lämna tillbaka Macbooken på fredag eller torsdag till skolan. FAN vad sämst! Så efter det kanske det blir ett inlägg på 3 veckor elller så slutar jag blogga för tillfället tills jag får en egen data. *SUCK* 

Vi ska med klassen och paddla på måndag. Vet inte hur det kommer bli, har hört att det är kul men jag är rädd för mitt liv. För om båten välter så måste man försöka vända på den igen så den hamnar rätt. Men jag kommer börja skratta under vattnet och DÖ. Så jag måste passa på att fika innan jag paddlar och dör! 

Och eftersom jag ska paddla med Sara så kommer vi att först åka vilse, sen tappa båda årorna så vi inte kommer någonstans sen antingen svälta eller drunkna!!! 

Har fortfarande inte orkat kolla efter kläder till skolavslutningen... Orkar inte spendera pengar på en kavaj och skjorta som jag kommer andvända EN gång. Fett onödigt och FULT SOM FAN! Jag får ha på min molrgonrock och tofflor för mamma så jag kanske har på mig det. För hellre att jag överdriver så folk ser att jag inte är serriös än att jag kommer i typ.. Mjukis och en ful t-shirt som förra året. Fett ful man var!!!!!!!!!!! Men om jag väljer att inte ha morgonrock eller kavaj så kanske jag fan bara går i mina vänliga jävla kläder! Det är en vanlig jävla dag och det är ändå 100° då så jag pallar inte kläder! 

Hatar kläder, ska FAAAN bli nudist!

Not a Beliber, just honest!

Ska vi ta och prata avundsjuka mot Justin Beiber. Ja! Den som nästan alla killar hatar! 

Why you might ask..? Well..Killar och säkert endel tjejer ( men jag riktar mig bara in på killar nu ) är bara avundsjuka. Och det finns nog bara ett fåtal människor som skulle erkänna att dom är avundsjuka på någonting. Men jag tycker det är kul när folk kallas Justin för bög, han har flickvän, milljontals tjejer skulle döda för att få typ lukta på han. Och det är nog också därför killar hatar så mycket på han. För han har allt det dom vill ha, the looks, the money and pussy chasing him! 

Och sen äre väll en "trend" att hata på han. För jag vet att endel kan inte svara på en enkel fråga som " varför hatar du justin så mycket?" och om man får ett svar så är de bara "Han e bög." Sen kan dom inte komma med någon RIKTIG andledning till varför dom hatar han, för han är ju inte direkt bög. Men det är så enkelt att dom flesta killar blir avundsjuka och försöker intala sig själva att han är bög för att dom ska få sig själva att må bättre. Och om man inte hatar Justin så är man väll bög, det är alltså en trend att hata på folk nuförtiden. 


Jag vet att folk hatar Rebecka Black. Jag tycke inte om henne i början men efter kanske 3 månader så började jag fan tycka om hon. Hon kan fan inte sjunga men jag har inte varit med om en enda dag sen hon kom ut, då det har varit en fredag, och ingen har sjungit "It's Friday "!!!

Och den nya låten "hot problems"

IT'S SO FUCKING GOOD! Dom kan inte sjunga så bra och dom kanske kör autotune som fan, men samma sak där, bara för att några hatar den, måste såklart ALLA hata den. Stop Hating. Omg. Fuck off dick-shit.

Kiss the rain

Ligger här nu och försöker förbereda mig inför provet i No ( Genetik ) som vi har på Torsdag. Jag vet att läraren har gett oss frågor som vi ska kunna svaren på, men sen när vi sätter oss ner och ska göra provet så är det en massa saker som vi inte visste skulle komma med på provet. Men det finns inget att göra, få ta och läsa igenom alla Genetik blad vi har och försöka komma ihåg allt. Sen har jag en No redovisning att göra, vi vet ju alla hur det kommer gå. Oskar kommer stå där framme och stamma med sin närvösa röst och göra bort sig på ett eller annat sätt. Well well... Fattar inte varför jag ska bli så när jag redovisar, men annars om jag är på Stan där det är typ 60 pers som kollar då har jag inga problem att börja predika om typ... Bullens pilsner korv eller Sailor Moon. Fyyfaan asså. 

Vi hade fotboll på idrotten idag... Den sämsta sporten man kan kolla på men det är kul att sparka boll om man är typ endast fyra personer. Annars är det bara jobbigt med en massa folk som kommer så jävla nära en och gnuggar armsvett på ens ansikte. Jag vrickade typ foten också, och skrapade upp knät. Jag hade ena foten på en fotboll och den som rullade iväg medans jag stod lite halft på den så jag gick först ner i spagat och sen föll jag på ryggen med armar och ben uppe i vädret. 
Men folket i min omgivning tyckte det var kul... Man förväntar ju sig att dom ska hjälpa en upp och fråga hur det gick, men jag antar att dom skrattar och pekar är väll lika omtänksamt. 

Har legat ett bra tag och bara plugga och lyssna på min nya idol. Denna typ av musik har jag alltid gillat och det gör mig någolunda lugn och mer koncentrerad. Alla hans låtar är bra!

Men oj då.

När blev COKE till COCK ? :s 


Frågor

Hälsa:

Brukar du träna ? Isåfall hur ofta? 
Ja jag tränar. Så ofta jag kan :)

Hur mycket brukar du äta till middag? 
Så mycket som får plats på tallriken...

Röker/dricker du? 
Absolut.. Inte!

Betyder utseéndet mycket för dig? 
Jaaa... Man kan ju inte vara ful direkt.

Dömmer du folk på hur dom ser ut? 
Asså om jag ser en fet människa så tänker jag ju såklart att han/hon är skit lat. Och om jag ser en äldre, fet och skallig man med typ en klubba i ena handen och en gullig hund i andra så tror jag ju direkt att han är peddo! Så JA. 

Ditt rum:

Ta bild på din garderod - 
( Tur att jag städade i morse )

Vad är det barnsligaste du har i ditt rum? 
Mina 17 gosedjur
Hur stort är ditt rum?
Nog stort...

Vad vill du ändra med ditt rum? 
Tapeterna och skaffa ny säng.

Personligt:

Är du kär? Nej

Är du oskuld? Ja :)

Har du någon talang? Jag är bra på att måla och rita, jag kan nästan gå i spagat eller split, jag är AWESOME på att hjula, jag är duktig på att skrika och jag är bra på att vara arg.

Petar du dig i näsan? 
Ja men jag undviker att göra det allmänt och jag äter det bara på macka. Annars torkar jag det på Emma.

Övrigt:

Vilket är ditt favorit djur? 
Alla!! 

Vad är du mest rädd för? 
Att vara rädd, clowner, spindlar, spöken, mörkret.


Vad hatar du mest i hela världen? 
Människor, Dagens samhälle, djurplågare, fula kläder, fula människor, tröga människor, prov, SVT 1 och 24 Norrbotten, fotboll, hockey, personer som vill vara bitchiga men misslyckas, "gansters", langare, rappare som inte KAN rappa, folk som kritiserar mig och dryga människor.

Vem älskar du mest i din vänskaps krets? 
Kan jag säga min katt? Han är den enda av mina vänner som inte kritiserar mig :)


Hair Treatment

Idag när jag satt och kollade mig i spegeln så insåg jag att jag inte kan leva med tunt hår nå mer. Nårga vänner har påpekat att mitt hår är för tunt. ( Känn er träffade Simon och Frida ) Men det har inte direkt stört mig så jag har inte gjort nått åt det, men nu när jag kände att jag vill ha tjockt hår så bestämde jag mig för att kolla upp olika metoder hur man kan få tjockt hår på inernet. Ska köpa i slutet av månaden (efter att jag har klippt mig ) hårbehandlingar som gör mitt hår tjockare. Och jag såg att många på inernet anände sig av ägg. Sååååå jag gjorde en häxblandning med ..

Ett ägg. ( Fler ägg ju längre hår man har ) 

Tesked honung.

Olijolja.

Rörde bara ihop allting och smeta in det i håret. Lät det vara i i ungefär...15-20 minuter. Det luktade inte så mycket när det var i håret, men när man tvättade ut det luktade det ägg :s Men mitt hår blev jätte lent och fick massa volym och det är helt bra. Men det är ingen idé att ta kort på det för min kamera är ju inte så bra.

Och om någon ska testa detta så får man inte tvätta bort det med varmt vatten för ägget/äggen kanske blir "kokade" och då får du kokt ägg i håret vilket inte är så lätt att få bort. Blir Power walk med Emma senare ikv och sen kanske plugg. 

CYA

OS here i come

Var nyss ute och power walkade och joggade med Emma samtidigt som vi hade lite Gossip snack. Känner att jag snart är lika bra som Usain Bolt. Kanske är med i OS nästa år! 

Finns inte mycket att skriva eftersom jag har ett tort liv och inga vänner. Men mina planer är väll att göra skolarbete och kanske se skräck film. 

Har börjat gilla skräck filmer. Vill vara med i en.. Där jag antingen är mördaren eller ett offer. Skulle vara kul att döda folk andå.. Det är ju ett bra sätt att avreagera sig på :D 

Fick också reda på att jag och Emma ska sommarjobba samtidigt så det ska ju bli kul! Bara det att det är andra perioden, vilket betyder att jag komemr ha vänt på dygnet, det kommer vara varmt och jag kommer börja bråka med ledarna :s 


Men nu är det så fan dags att duscha, luktar som en kurd här! 

CYA

Right By My Side

Kommer vara uppe hela natten och lyssna på den här låten! Jag är helt fast! <3
Recent Discoveries

Idag följde jag mamma till stan där hon köpte skor medmera. Sprang omkring i stan och spendera pengar you knoow. Efter stan så städade jag mitt äckliga rum, inte speciellt mycket men jag dammsög och torkade damm. Kollade efter lite ansikts behandling också. Min hud har typ vant sig vid min nuvarande ansiktstvätt så den gör ingen skillnad. Har haft ansiktet övanför kokande salt vatten, det hjälpte mot svartskallarna på min näsa. No shame

Sen har jag planerat att klippa mig när mamma får pengar, och blondera håret. Sen kanske jag kollar på kläder till avlutningen. Hade ju en outfit jag skulle ha men mamma sa sen att om hon ska köpa Chrome Hearts hoodie åt mig så köper hon inte en kavaj till mig. Så FUCK that! Har hittar halsband jag vill köpa, också Chrome Hearts. Och jag har hittar massa Shamballa armband som jag tänker köpa åt mig. Kanske köper ett åt nån vän men vi får se om jag känner för det eller inte. 


Har också nu ( OFFICIELLT ) bestämmt mig för att jag SKA flytta till Amerika när jag har pluggat klart. Om jag blir tolk så har jag större möjligheter att få bättre och mer jobb om jag bor i Amerika eftersom där är det mer företag som jobbar med andra länder där man behöver tolk. Och om jag blir psykolog så vill jag ändå bo i Amerika för då kan jag bli sån dyr och super bra psykolog som alla stjänor kommer till. 

Det är mycket finare i Amerika, folk har bättre smak i kläder och dom har HYFFS! Bortsett från Svergie där alla är pantade och besatta av dumheter. Det finns ju såklart såna människor i Amerika också men dom bor ju i ghettot. JAG ska fan bo i Beverly Hills eller Atlanta. 


Well... Now I'm gonna eat nuts and watch some TV with my mom! 


CYA

Två inlägg i ett

Jag märker på personer när dom bli avundsjuka på mig eller andra. Speciellt när dom blir det på mig. Antingen snackar dom skit om den personen dom är avundsjuk på, typ " Han fick bara VG för att han smörar för läraren" "Han är bara ihop med henne för hennes bröst." 

Och när det gäller folk som blir avundsjuka på mig, så märker jag det oftast för att dom flesta försöker trycka ner mig eller det jag har lyckats med. Förklaring : Tillexempel om Oskar klarar av att göra 4 hjulningar i rak linje, så säger Eva " Du kunde ha gjort bättre för det där var inte i en HEEELT rak linje, och du hade typ bara tur" 

Och det kan vara vem som helst som säger nått nedvärderande åt mig eller åt det jag gör. Men det visar ju bara vem man kan lita på och vem man ska lägga tid på och vilka man kanske ska sluta ge lika mycket uppmärksamhet åt. 


Let your haters be your motivators.

För om någon säger att jag ritar ful och kan ingenting om konst, då blir jag bara mer motiverad att bevisa för dom att dom har fel. Bara igår fick jag erbjudande att göra målningar åt mammas jobb. Får betalt och allt, dom står för alla kostnader som penslar, färg och allt material. 

Om någon säger att jag inte kan ha ett visst par skor för att jag skulle se ut som ett emo, då skulle jag ha dom skorna varje gång jag var med den personen och bevisa att jag inte ser ut som ett emo i dom skorna. 

Om någon påstår att min favorit grupp inom musik inte borde existera för att ingen vet vilka dom är så kan jag bara länka en video som bevisar att dom har fel. Fire burns

Skoldagen kände jätte kort. Hade jätte kul på mina lektioner med Sara. Vi gjorde nya lekar och jag gungade med Simon också. Hade HKK som var typ en av dom bästa HKK lektionerna hittills. Vi fick göra det helt fint, duka hur vi ville ( I did it and it was so pretty ) 

Sen kom jag hem och ville dö. Blev jätte trött och det är jag fortfarande. Det enda jag har orkat göra är ligga i min säng och kolla på när 2NE1 vinner över Gyptian, Yuna medmera. Är så stolt över mina flickorDagens "WTF?!"Det är såklart en sådan kedja som ska användas som på bilden ovanför. 


MEN
Det finns en chans att det är ett haldband.. Lite HOOD med det får gå.


Kommer inte kunna använda den innan jag vet EXAKT var den är till för ;p

Köp ett armband, få kedja på köpet!

Fick mitt Chrome Hearts armband nyss. Och jag fick en kedja också, eller ett halsband... Man ver aldrig med Chrome Hearts. Dom är äkta och det märkar man på tyngden ! Det är jobbigt att ha på armbandet.. Men det är värt det! It's so pretty! 


Nu äre bara tröjan jag väntar på!!

Kunde det bli nå värre?

Idag ska vi prata om Spöken som terrar mig! Sen vi flyttade till den här lägenheten så har det nästan alltid hänt nått mysko. Toan kan ha spolat mitt i allt. Morris kollar på saker som inte finns. Det känns som att någon stirrar på en när man sover/diskar/ser TV/skiter. 

Jag har en gång sett en klarskugga utan för min dörr och jag och simon har sett en grön-aktig figur i köket som har stirrat på oss. 


Och nu när jag kommer hem så är mitt skrivbord vid min säng. Saker som har varit i min bokhylla låg på golvet och massa papper var utspritt överallt. Frågade min bror om han hade varit där inne och försökt skrämma mig, men det var inte han och mamma är inte ens hemma från jobbet än. 

Nu börjar jag tvivla på om jag ens vill sova i mitt rum nåmera. För mamma påstår att hon aldrig har märkt nått men det har då fan jag!! 

Såg på "Tyra Banks Show" igår där två tvillingar ( världs kända ) som är "psykic" pratade om olika typer av psykiska begåvningar, fanns tre typ. Vilket av EN har jag. Jag är var dom kallar "clear sentiens" Jag får en känsla i mig då jag bör undvika någonting eller då någonting illa kommer att hända. Vilket också (enligt internet) gör så att jag kan känna av om andrar är nära. Och eftersom att jag blir varnad för dåliga/negativa saker, så kanske andarna inte är så goda som man vill. Who knows... Maybe it's a demon ;)


Want you back

Sitter i grupprum och jobar om att flytta hemifrån. Skit kul ju. Har spenderat nästan alla mina pengar på fina gardiner som finns i riktiga kungaslott. Och en stoor garderob och en dubbelsäng medmera ! Kommer bli vräkt från min lägenhet när jag får en på riktigt. 

Men då kan jag ju alltid flytta hem till Frida och plåga henne ett tag. 


Vi ska få våra klasströjor idag.. Kommer inte ihåg vilken typ, hoppas på en tröja med dregkedja, pallar inte munk skit, kvävs i dom! 


Nu ska jag fortsätta jobba! 


CYA 


DAGENS -

Igår såg jag, Emma och Simon på Scream 2. Det är den roligaste skräck film jag vet! Bitches try to escape thru cat doors and shit!

Sen pga min stress och så så kunde jag inte somna igår, så jag låg vaken till två och läste i NO boken. Sen blev jag pigg och kunde inte blunda en sekund, så det blev ingen sömn för Oskar. Satt och kollade på serier och film. Men vid klockan sju på morgonen så bestämde jag mig för att sova ett tag, men efter som mamma inte väckte mig så sov jag i fem timmar. Vilket  kommer leda till att jag inte kommer kunna somna förän klockan tre i natt. KUL! 


Men nu måste jag fortsätta kolla på skor och kläder. 


CYA

Mest spelade idagI'm so special

Mamma kom hem för ett tag sen med mina efterlängtade skor! Kommer inte att ha dom såååå ofta men i morgon får bli dagen då jag inviger dom! 
I'm so fucking hot in these ! Hade ett algebra prov idag då... Det gick ju inte alls! För jag hade bara lärt mig lite och på provet var det maaaassa bokstäver and shit i didn't know! 

Men mitt ekvastions prov gick bra känns det som. Hoppas det för jag orkar inte massa omprov. 

På SO provet som vi hade för nån dag sen så fick jag 18 poäng och det högsta var typ 24. Så jag gjorde ändå bra ifrån mig ( Tycker JAG). 

Och nu ska man fortsätta att ligga död i sin säng och hoppas på bättre tider. 


CYA

Algebra

( X + 10 ) ( X + 20 ) 

X upphöjt i två + 20 X + 10 X + 200 


Har tränat och lärt mig om Algebra dom senaste timmarna. Det är inte sååå farligt.. Har aldrig jobbat med det tidigare för jag har special matte !! ( Stolt ) Så skratta inte ifall talet ovanför är fel... 

Har ett prov i morgon i Algebra och jag MÅSTE få bra poäng på provet! Tänker fan inte få IV med imigranter!!!!!! 

Sprang snabbt förbi skolan och bad skolsköteskan sköta om mitt sår i pannan som jag fick i måndags. Skulle ställa mig upp och när jag gjorde det så skrapade jag upp pannan.... :s Blir det ärr så ringer jag Trygg-Hansa och kräver att dom fixar opperation så jag slipper gå med ett ärr i pannan hela mitt liv. Så jävla fult !! Mysigt ^.^

Ska väll fortsätta sjunga och plugga matte och göra SO och Teknik Rapport. Det är mycket som ska göras...

Pottermore

Plågades genom hela skoldagen, var trött och hade ont i alla kroppsdelar! Sen fick jag jätte jätte ont vid magen och jag orkade inte vara med på hela dagen, så jag missade SO och Bild lektionen. 

Direkt jag kom hem så somnade jag och vaknade efter en timme. Såg på Harry potter dokumenterer och sånt. Gjorde ett Pottermore account och har spelat det tillstörsta del av dagen. 


Nu söker jag efter en "plain" trollstav att köpa. Jag har ju nu mina favotit karaktärers stavar men jag vill ha en som inte är så speciell. Eller så noga gjord. Kanske en med bara en färg och helt rak? Lunas eller Cederics? Kasnke James. 


BILDER PÅ DOM JAG HAR. 

DOM JAG VILL HA. 
Oskar's guide to life

Om jag blir sjuk igen kommer jag gråta! Det gör skit ont i min hals och jag mår piss! Det är ju rätt så skönt att vara sjuk men inte nu när jag måste prestera jätte mycket i skolan. För när jag väl blir sjuk, då är jag SJUK! Kan inte stå upp... Kanske att jag överdriver men det är väll bara bra att folk daltar och tröstar en? 


Har inte orkat göra så mycket efter skolan. Var ute och lekte "kasta studds boll" med simon. Men jag förstörde allt då jag kastade upp bollen på ett tak så den föll ner i stuprännan och vi inte fick tag i den. 


Sen har jag kollat på "Xiaxue's guide of life" Kanske ska börja med samma sak... Sammla ihop lite fans?! 


Do you love it ?

Love never dies

Sett på Harry Potter nyss... Sista filmen. 

Check-list

Loved it. CHECK

Had my wands with me. CHECK

Cried. CHECK


Nu ska jag gråta mig till sömns! GODNATT

Har gått och blivit hjärndöd

Har ett SO prov i morgon, i ekonomi. Det är rätt så interessant eftersom jag vill förstå allt om ekonomi så jag inte måste be mamma om hjälp hela tiden när jag flyttar hem ifrån. Men det verkar inte vela sätta sig i skallen på mig, har pluggat ända sen jag fick reda på att vi skulle ha prov men jag kommer inte ihåg nått! Brukar ha lätt för SO men... 


Dagen börjar med att mamma väcker mig och ber mig följa henne till Storheden. Usch! Så jag fick tvinga upp mig själv och gå på Ica maxi i en halv timme och det kändes som 3 timmar. Det gick snabbt för att mamma hade tydlig handlat bara några dagar innan. Onödigt! 


Om 2 månader och 82 dagar så flyttar Frida in i en lägenhet som ligger på gården brevid min! Ska sova där varje natt och inreda hennes lägenhet! Så det blir fiin och färgglad, eftersom här får man bara ha två färger i hela lägenheten. Min mamma har en... "tom" inrednings stil. You know? 

Nu ska jag göra nudlar och förska plugga!

Slut

Är jätte slut i hela kroppen och skallen! Har sovit endast några timmar, somnade nästan sex och frida ringde och väckte mig klockan tolv! 

Satt hela natten och såg på skräck film med Simon. Sen såg vi på Apornas planet filmen. Skit bra!! Älskade hur aporna tog makten! Hatar människor och vi borde dö ut! Det hände rätt så mycket läskigt i min lägenhet, det lät som att en kran var på mitt i natten, så jag fick panik och simon övertalade mig att följa han och kolla vad det var.

Det visade sig vara vatten som rann ut från frysen, mamma hade visst tänkt att det skulle vara smart att "defrost" frysen på natten. Sen så spille jag och simon jätte mycket vatten över hela köksgolvet och vi spelade memmori... Vilket jag ÄGER på. 

Idag var en kort dag känns det som, orkar inte plugga för simon har nött ut mig.. Men jag måååste. 

Så nu får ni ursäkta men jag har bättre saker för mig!

Movienight

Skoldagen var kort och som vanligt, det var taccos vilket alla var exalterade över... I don't get it. 

Simon kom hem vill mig på morgonen och väckte/skrämde skiten ur mig. Trodde det var en våldtäcktsman eller nå. 

Har solat ett bras tag nu på balkongen, ni vet.. Jag har alltid solen riktad mot min balkong på dagarna! Awesome bro. Simon ska sova hos mig, ska se skräck film, The Woman in black och Devil inside. Ska göra lökringar och feta upp mig ordentligt, sen i morgon ska jag springa och kanske sola. 


Kanske man ska gå och kolla vad Simon har för sig, man vet aldrig... Har ju hänt att han har kastat gammal tomat på grannarnas fönster medmera. Man får vara varsam när man ungås med han! 


För porrig bild för min smak så den får vara liten så inga pervon ska kunna runka/pulla till den.

CYAA

Attention

Att folk söker efter uppmärksamhet är nog det jobbigaste som finns. Endel kanske skriker "Ta på mina pattaaar". Endel kanske söker efter uppmärksamhet i äldre män/kvinnor, typ för att dom inte har fått det av sin förälder. Och endel skär sig själva. 


Att skrika bland massa främlingar att folk ska ta på en, kanske är ett sätt att få bekräftelse på att man är snygg och att andra vill ha en, eller bara ett enkelt men billigt sätt att få uppmärksamhet. Och att vara med äldre män kan i vissa fall (tror jag) vara nått mentalt. Att om din pappa inte gav dig uppmärksamhet då du var yngre så kanske du omedvetet försöker fylla den tommheten med att umgås med äldre män. Men om en människa skär sig, då har jag en helt annan synpunkt. Dom flesta som ser en kille/tjej med skär märken på armarna eller varsomhelst är "Ojj... han vill typ dööö..." Men nej. Inte i alla fall. Hon som sitter mittemot dig i bussen med märken på armarna har inte försökt ta sitt liv, hon ville ha uppmärksamhet. Han killen som nyss gav dig vägledning med armarna fulla av ärr, han ville att hans föräldrar skulle ge han mer uppmärksamhet. Och kanske att dom flesta tjejerna som skär sig själva inte kan skrika att folk ska ta på dom för att dom kanske inte är så snygga. Och då vänder sig dom tankarna sig emot henne. Då börjar hon skära sig själv för att folk kanske ska märka att hon också är där och att hon också vill bli sedd och hörd och omtyckt. 

Och nu pratar jag inte om ALLA som har skärt sig själva, utan nu är det ett få antal personer som jag har sett några år tillbaka med ärr på armar och ben. Och dom personerna vet jag att dom inte hade det så farligt hemma eller så, utan bara att dom inte fick nå uppmärksamhet. 

Och en sak jag brukar tänka när folk påpekar att någon har märken på armarna och att dom vill dö är, 

Om han/hon ville dö, då skulle han/hon inte vara här nu. Utan vara död. Typ... Ansträngt sig mer.

Jag menar inte att folk som skär sig själva nu är attention-whores. Utan att ENDEL är det och det finns vissa fall då endel skär sig för att bara skada sig själv eller nått. 


JAG söker inte uppmärksamhet... Jag får den pga min udda personlighet and my way of expressing myself!CCCYAAAA!

Rytmkänsla

Hade en lugn och trevilg dag idag! Gjorde nästan klart min sak jag gör på NO. Är nog klar nästa gång, sen ska jag bara skriva en rapport på den, vilket jag inte har den blekaste aning om hur man gör! HJÄLP!?

Sen hade vi dans och bad. Så jg kunde inte äta nå mycket lunch för jag ville se så smal ut som möjligt :p Dansen blev det inget av, för jag tyckte det var SÄMST! Streetdance suger rump svett! Och jag har ingen rytmkänsla när det kommer till "ghetto" musik eller någon annan musik, förutom dom låtarna jag gillar såklart! Så fult och tråkigt! Satt ner hela den lektionen, sen skulle vi bada och det gick bättre. 

Förutom att jag står alltid ensam längst bak i omklädningsrumet där ingen är! BARA för att jag är som en muslimsk flicka som inte får visa sig. OCH EN GAMMAL GUBBE SÅG MIG NAAAKEEEN! Han stannade upp och kolla i en sekund och jag skyndade mig ut så fort jag kunde! Men innan jag gick ut så kollade jag hur mycket jag väger, AND YOU WONT BELIVE ME!!!!! Väger bara 52/53 !!! Och det var med kläder och skor på! Fyyfaan! Förra året vägde jag 67 eller 69 kg, och nu 52/53!! 

Fett stolt! 


Don't scare me

If i saw this movie, and this bitch started running around and shouting like a possesed person, and she came up to me... I would hade punshed her in her loud face. Thrown my drink in her face and i would ruuuuuun like hell!!!
Jag luktar sex!

Hjälpe mamma med maten nyss, efter att jag hade gett morris tonfisk så tyckte jag att det luktade jävla sex i mitt rum. Så jag blev typ rädd att det var nått galet par i mitt rum som knullade, ni vet såna som tänder på att göra det "in public" Men när luktade på mina händer för att se om det var jag... så var det de. Fyyfan vad tonfisk luktar pök! 


Har lagat jätte god mat dom senaste dagarna. En dag sallad, sen lökringar och nu pizza medmera! Blir värsta mäster kocken här! Även om köket har nästan brunnit ner varje gång. Och maten ser ju inte god ut, men vem FAN bryr sig? Det ska fan ändå bli till skit. 


Nu ska jag fortsätta plugga till SO provet som vi har på måndag, sen måste jag föra 100 situps och jag måste köra lite träning inför badet i morgon ! OSÄKER PÅ SIN KROPP? jaaaaop. 


CYA So call me maybe.

Sitter på Engelska lektionen nu, har lika kul som alltid. Vi hade nationella prov idag på morgonen och det var väll.... Ja... You know. Like a big pile of steaming SHIT! 


Ska redovisa min HKK läxa om någon timme och jag är inte förberedd eller nått, men det är ju som sagt HKK. How cares?! 


Kanske jag ska utmana mig själv och se "Devil Inside". Blir nog ingen sömn för Oskar på några veckor. I feel like this is how I look when my mom wakes me up every morning...
CYA