Två inlägg i ett

Jag märker på personer när dom bli avundsjuka på mig eller andra. Speciellt när dom blir det på mig. Antingen snackar dom skit om den personen dom är avundsjuk på, typ " Han fick bara VG för att han smörar för läraren" "Han är bara ihop med henne för hennes bröst." 

Och när det gäller folk som blir avundsjuka på mig, så märker jag det oftast för att dom flesta försöker trycka ner mig eller det jag har lyckats med. Förklaring : Tillexempel om Oskar klarar av att göra 4 hjulningar i rak linje, så säger Eva " Du kunde ha gjort bättre för det där var inte i en HEEELT rak linje, och du hade typ bara tur" 

Och det kan vara vem som helst som säger nått nedvärderande åt mig eller åt det jag gör. Men det visar ju bara vem man kan lita på och vem man ska lägga tid på och vilka man kanske ska sluta ge lika mycket uppmärksamhet åt. 


Let your haters be your motivators.

För om någon säger att jag ritar ful och kan ingenting om konst, då blir jag bara mer motiverad att bevisa för dom att dom har fel. Bara igår fick jag erbjudande att göra målningar åt mammas jobb. Får betalt och allt, dom står för alla kostnader som penslar, färg och allt material. 

Om någon säger att jag inte kan ha ett visst par skor för att jag skulle se ut som ett emo, då skulle jag ha dom skorna varje gång jag var med den personen och bevisa att jag inte ser ut som ett emo i dom skorna. 

Om någon påstår att min favorit grupp inom musik inte borde existera för att ingen vet vilka dom är så kan jag bara länka en video som bevisar att dom har fel. Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback