Särry

Måste jag ursäkta mig för att jag inte har bloggat på flera veckor eller kan jag bara skippa det den här gången? 
Jag har varit så lat dom senaste veckorna så det enda jag har gjort är att ätit, gon' wild on weekends och sovit. Man skulle kunna tro att jag borde ha gått upp i vikt men pga mina fantastiska gener så gör jag inte det. In this family, we stay skinny no matter what! 

I tisdags åkte jag med min fantastiska klass till Jokkmokk och gick på museum och sen åkte vi vidare till Gällivare där vi spenderade natten. Det var ju såååååååååå roligt så jag skulle vela göra det igen. Jag har aldrig haft så tråkigt i mitt hela liv. Det enda som var roligt dom två dagarna var när jag och Frida lämnade klassen i museumet och sprang runt och lekte, vi hittade en hemlig tunnel och det var det roligaste jag har gjorde denna månad! Tror det var så himla kul för att allt annat var så jävla tråkigt. 

I Gällivare skulle jag ha delat stuga med två killar i min klass, men det hade jag aldrig gått med på så jag och Frida spenderade hela kvällen i hennes rum och åt chips, muffins och mer muffins. Allt slutade med att jag och Frida delade säng och svettades. På onsdan i Gällivare packade vi ihop alla saker och åkte mot LKAB. Malmgruvan i gällivare, det var det segaste jag har gjort. Vem fan vill kolla på sten i en timme!? Och guiden pratade i en mick hela buss resan ner i gruvan, men den funjkade typ inte så det brusade och hade sig hela tiden så jag hörde ingenting av vad hon sa. 


En annan sak som var possitivt med denna två dagars resa till jordens ände, var att bussresan hem var så jävla härlig! Jag och Frida la oss längst bak och låg och sov! Det var den skönaste sovplats i världen! 
Saknar mitt lilla hörn i bussen där jag smulade ner allt med chips... They got some cleaning to do...

I helgen blire nog att vara med Emma och Frida, det händer säkert att vi är med flera.. Men vad gör det? ;) Ärl ite smått taggad och blir bara mera exalterad då jag lyssnar på Nicki minaj - Automatic.

Kanske dags för lite bilder från dom senaste veckorna, Here we go!

Påväg till Jokkmokk.

Museum

Museum

Museum

Frida i tunneln som vi hittade, 

We had a blaaaaaaast

Mot LKAB


PEACE!

 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback