Fat max

Kom nyss hem från stan. Efter skolan skulle jag ha klippt mig hos frissan men jag fick bleslutsångest och visste inte vad jag skule ta m,ig till. Så jag och Frida satte oss på bussen hemåt men när vi åkte förbi max kände jag hur Frida gav mig en chockad och "kolla på mig, jag har STOORA nyheter"- blicken. Det visade sig vara så att hon hade sett att Max har en ny hamburgare. Men saltgurka, lökringar och massa jävla flott! Så vi hoppade såklart av och köpte en och delade på den. Efter vi hade ätit så kom Claudia in med Josefin efter sig. Hon satte sig brevid oss och åt och vi hade så kul så folk ville inte sitta brevid oss för vi skrattade så högt och mycket! That's what will happen if crazy people like us hang out together! Den tjejen är den ENDA som är lika galna och fucked-up som jag och Frida. Hon är vår tredje medlem i vår grupp. Sorry Emma, vi bytte ut dig. Men bara tills Claudia flyttar tillbaka till Italien!! Hur som helst, medans vi satt där och pratade... Så tänkte jag att det är lika bra att köpa en till BBQ Dream eftersom jag har ju pengar! Så jag har alltså ätit en och en halv GIGANTISKA hamburgare. -Dom var inte så där SUPER goda men dom funkade för stunden. 

Efter Max var vi ute med Claudia på stan medans vi väntade på bussen och pratade om lite allt möjligt. Hade kul som alltid! 

Imrogon kanske man drar iväg till Hemlig destination och stannar där några dagar. Måste bara övertala mamma först... Well see how that goes.. 

Men men... Nu måste jag plugga till mitt NK, Historia prov! 

CYA 

Kommentera Bitches!!

Your mode of explaining everything in this post is truly pleasant, all can without difficulty be aware of it, Thanks a lot.

2018-07-27 // 21:28:06

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback