Medeltiden

Det enda min hjärn revolverar runt just nu är Svergie under medletiden. Eftersom vi har ett prov i de nu på Fredag så plugar,pluggar PLUGGAR jag ! Vad jag än gör och säger slutar det alltid med medeltiden på ett eller annat sätt! 

Idag kom jag i tid till skolan, ett mirakel är va de' är ! För det mesta satt jag bara där och spelade, eftersom Historia är så tråkigt och Engelskan vi har på skolan är för typ nybörjare. 

Sen hade vi idrott, villket var roligare än restan av lektionerna vi hade under dagen. Vi fick välja vad vi skulle göra, jag och Frida satte oss i skogen. Igentligen så skulle vi jogga, men det blev inte av, ska hursomhelst träna i helgen så jag behöver väll inte göra det nu? Vad gjorde vi i skogen kanske ni undar? Jo vi gjorde musik videos till depp låtar, jag sprang och smekte mig på träden och gjorde rörelser som antydde att jag hade förlorat en stor kärlek.Sen hittade jag en stol liknande sak av ett gammalt trä. Vilket slutade med att jag satt och sa filosofiska saker på den och såg poetisk ut! 


BAAM!!!! Här har ni en bild.Sen åkte jag och Frida hem, bokade tvätt stugwa och nu är jag hemma i min säng! Ska snart laga mat och kolla på någon serie, men först.. Ladda upp en del bilder på bloggen ! 

Här plockar jag visdommens frukt!


Försöker se snäll ut på bild under historan! ( Eftersom att på alla skolfoton genom tiderna ser jag sur ut!!!! )


Innan idrotten då jag Frida och simon pratar lite strunt i hissen på hälsans.
Frida är inte lika magnifik och poetisk som jag... 

Dom flesta skriver LOVE i sanden och får det att se jätte deppingt/inspererande och kärleks fullt ut. 
Jag skrev Harry Potter. Cuz nobody loves me. 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback