He's so outta control

Skol veckan har gott riktigt snabbt, har börjat få läxor i kinseska nu. Och snart ska vi ha prov i NK. Lite närvös för jag vet inte hur provet jkommer gå till och det blir det första provet jag gör på gymnasiet så jag tror att det kommer vara jätte svårt. Men eftersom NK är en av mina favorit ämnen så klarar jag nog det galant! Våran lärare i NK är jätte duktig, både jag och Frida tycker han är helt passionerad i hans jobb typ. 

Igår efter skolan åkte jag hem och gjorde mat, blev köttbullar och spagetti, åt för tre personer och jag åt inte mer på hela dagen! Hade en liten mat-koma sen började Emma och Frida jaga efter mig på FB så jag fixade mig och drog till Frida. Sen åkte jag och Emma till hennes kompis-kompis på Björkskatan. Vi var där ett tag, det var inget speciellt kul där, var bara social med en hel del människor. Sen åkte Emma och jag hem till Frida igen, ( Som var bitter för hon hade måsta stanna hemma som barnvakt åt sin lille bror ) var med henne ett tag. Sen blev klockan lite för mycket så Oskar var tvungen att konka hem. Sen blev det sängen såklart. 


Planerna idag är att äta ute med Emma och kanske Frida, sen ska jag faktiskt ta och plugga Kinesiska kanske bara vara hemma. Men jag har för mig att Frida hade planerat en liten folksamling hos henne så jag kanske drar dit senare! 

Dags för mig att dricka upp mitt vatten och sen hoppa i duschen, jag luktar itne speciellt gott efter igår ! 


CYA 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback