Multikulturell

Vaknade nyss från min åtrerhämtnings sömn. Kommer ihåg at jag la mig rakt i sängen utan att klä av mig, borsta tänderna eller tvätta ansiktet. Men jag vaknade vid 4 på natten och tog av mig lite för mycket kläder. 

Vars var jag igår? Jo hos min lilla Frida. Vem mer var där? Jo Emma. Ovanligt va? Men denna gång blev vi en multikulturell sammling. Thailändare, Afrikan fanns det också och sen nån enstaka arab. Det var en rolig kväll som jag till största del spenderade på toan men mina två tjej kompisar. Kämpade senare mig själv hem och sov. Nått av det roligaste jag har gjort är at kolla i microskåp på typ celler och morötter och lökar och hårstån och Fridas flagnande nagelband ! Vi gjorde det under en NK lektion och jag hade aldrig gjort det tidigare så jag blev ju chockad att det verkligen ser ut som dom har ritat i skolböckerna ! 


Mitt rum närmar sig "målpunkten". Har fått nytapetserat för nån dag sen och lite andra möbler. Rättare sagt et stort vitrinskåp som nu är fullsatt med mina skönhets produkter, Harry Potter saker och målningar jag gjorde för nån dag sen. 

Dagens planer är att vänta tills klockan blir kring ett så jag kan gå till Frida och få med henne att köpa ramar och färg samt penslar så jag kan måla mer tavlor till mitt rum. Men det är ju ett tag till klockan ett så jag funderar på att sova vidare. Fattar inte varför jag vaknar så tidigt efter att jag har varit en Fredag kväll hos Frida. Jeez. 


CYA ( kanske blir bilder på mitt rum senare ) 

Kommentera Bitches!!

Kommentera inlägget här bitch:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback